Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 447
  • 806
  •   1
Отговори
# 240
Mesmunda, за Яни съм. Heart Eyes И не защото Калоян ми е по-малко симпатичен, а защото той ще получи достатъчно известност с това участие, артистичен е, има талант (много повече от някои водещи примерно),  Heart Eyes  ще го вземат в някоя телевизия, да речем.  Peace Е, за целта трябва да си пооправи мекия говор, мисля. Laughing
На мен ми е трудно да преценя. В случай, че Виолета не е на финал, ще чакам да ми се избистри на момента кого от двамата да подкрепя. Яни ми е малко по-симпатичен, защото ми е по-ярък и запомнящ се като образ, но реве повече от Тити Папазов, да му се не види. ooooh!

# 241
Мери, в самата ферма нямаше дуели между мъжете и жените. Нора се състезаваше с жена, но не помня коя беше.  Blush
С Агонцева, но може и да бъркам. Мисля, че и тя напусна на финалната права.

# 242
  • Другата България
Мери, в самата ферма нямаше дуели между мъжете и жените. Нора се състезаваше с жена, но не помня коя беше.  Blush
Альона, и я би. Това го помня, но защо и помня нещо с яйца върху главите им? newsm78
Както и да е, няма значение. Не ми се търси.
Аз съм си за Калоян.

# 243
На първо място съм за Калоян.Абсолютен фаворит ми ее.Даже ще пусна СМС за него на финала.
После съм за Яни, но може и Вили.
И ако в началото някой ми беше казал че Вили ще ми е един от фаворитите щях да го обявя за луд.

# 244
Хаха..всички помним различно 😁
Аз пък съм останала със спомен, че и Райно, и Стоян бяха с много висок вот от публиката и победите им бяха безапелационни и другите етапи от финала нямаха никакво значение.
Та в този ред на мисли смятам, че ако Калоян и Яни са на финал всяка точка ще е от значение, тъй като вотът ще се разцепи между тях.

И за двамата бих се радвала, не знам кого ще подкрепя по- усърдно, сигурно на финала ще го усетя.😊

# 245
  • София
Хаха..всички помним различно 😁
Аз пък съм останала със спомен, че и Райно, и Стоян бяха с много висок вот от публиката и победите им бяха безапелационни и другите етапи от финала нямаха никакво значение.
И моите спомени са такива.  Peace Blush

# 246
Аз имам спомен, че Нора победи Агонцева - имаше една ужасна битка в калта, търсеха някакви ключове, май. След това би и Альона.

# 247
  • Другата България
Аз имам спомен, че Нора победи Агонцева - имаше една ужасна битка в калта, търсеха някакви ключове, май. След това би и Альона.
Това си беше дуел по време на Фермата, аз лично говорех за накрая, като останат там колкото останат, за финалната седмица. Щото Нора - Альона беше тогава, накрая, Симо и Райно бяха избрани мисля и между Нора и Альона трябваше да се избере третия финалист.

# 248
  • София
Това си беше дуел по време на Фермата, аз лично говорех за накрая, като останат там колкото останат, за финалната седмица. Щото Нора - Альона беше тогава, накрая, Симо и Райно бяха избрани мисля и между Нора и Альона трябваше да се избере третия финалист.
Точно.  Peace

# 249
Да, Нора и Альона трябваше да определят третия финалист след гласуването на фермерите, но понеже стана въпрос и за Агонцева, та затова писах. Peace

# 250
Яни дали е зодия рак, а? 😂 В профила във ФБ му не пише, Тити не знаех каква е, но проверих - рак е, бях сигурна. 😂Понеже имам един вкъщи - сина ми 😍 , който е готов да ревне от най-малкото, та съм добре запозната. 😂
Да сми живи и здрави! Simple Smile

# 251
И Калоян трябва да е рак. Роден е на 23 юни.

# 252
  • Варна
Я кажете Елена везни ли е? Че относно прикриването на емоции нещо много ми напомня и на мен самата, и на някои близки. Абсолютни безчувствени изроди на пръв поглед. Значи веднъж за нещо бетонираме ли се няма поклащане, братче. Умело побутнеш ли обаче баланса и се почват пак едни драми. Не ме разбирайте погрешно, сърце имам, което може да страда и да тупти също като всички останали, но сама съм си давала сметка как съм бетон с едни житейски драми и как отивам и рева скришом в банята за много по-леки житейски драми и съдби. Важното е второто ако се прави да е тайничко... не от срам.... в повечето случаи е било от притеснение аз с мойта реакция как бих натъжила или обидила невинни разни там близки и познати.

# 253
Аз  ще пращам СМС за Яни категорично  Party Емоционален учител,показал какво може на арената за битки, шегаджия ,честен , трудолюбив и умен ( показал е знанията си по история не един път ).

# 254
Гледах промото преди малко, Марина ще признава пред всички, че е била еротичен модел. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт