Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 451
  • 806
  •   1
Отговори
# 225
Някъде бях чела, че Ивона и Франческа са станали големи приятелки след като са напуснали фермата и че подкрепят Яни. Така че ако е вярно, на един финал, в който участва Яни, мисля, че ще подкрепят именно него.
Франческа каза в "Преди обед", че Калоян й е фаворита.
Потенциалните гласове за Калоян от тези които вече са отпаднали според мен са : Диана, Владо Николов, Анита, Сапунджиев, Франческа, Дарина. Това си е малко стреляне в тъмното защото за нито един не съм сигурна на 100% (може би само за последните две).  Мисля, че масово мъжете ще гласуват срещу Калоян.

# 226
Гинчев в "Преди обед" бил казал, че Яни му е фаворит за спечелване на формата, може за него да гласува. Simple Smile
Дано да държи на думата си, макар че той в това отношение вече се доказа и задмина здраво "мъжкаря" Гечо.

# 227
И Владо Николов според мене ще гласува за Яни. Много вероятно и Ивона за него, Сапунджиев - също. Ще видим. Simple Smile

# 228
Ако Калоян и Яни са двамата финалисти мъже ще ми е най-интересно за кого ще гласува Владо Николов. Той наистина много подкрепи Яни и направи голям жест към него, но не знам до колко това беше само за да му вдигне самочуствието. А и съм почти сигурна, че по договор е трябвало да излезе тази седмица и продуцентите спретнаха това да се случи по максимално интересен начин. Докато беше вътре си имаше повече приказка с Калоян. Пък и той нали каза на Елена, че вижда само Калоян като свой конкурент накрая. Ще е интересно.
Божидара също не мога да предвидя за кого би гласувала. Според мен ще е за някоя богиня която не е Вили. Тя май Елена много харесваше.

# 229
  • Другата България
И продължавам да мисля, че имаше нещо и с едни яйца, и Нора май победи Симо.
Или се бъркам? newsm78
Възможно е, не помня.  Blush Но така или иначе нито точките от игрите са важни, нито гласуването на фермерите. Главно вотът на зрителите определя победителя.
Не, това си беше дуел вътре в самата ферма, дуел за оставане за финал.
Нямам време да ровя, но такива са ми спомените.

# 230
Ако харесвате Яни и Калоян в пакет и те двамата се окажат финалисти, кого ще предпочетете за победител?
Аз няма да отговарям, защото съм за Виолета. Mr. Green

# 231
  • София
Мери, в самата ферма нямаше дуели между мъжете и жените. Нора се състезаваше с жена, но не помня коя беше.  Blush

# 232
Миналата година не беше ли така  на финала - от всяка игра се печелеха точки , като до зриителския вот стигаха двама , като вотът се прибавяше към събраните точки от игрите , не помня точно , но май ако имаш 60% вот то това са + 60 точки

# 233
И продължавам да мисля, че имаше нещо и с едни яйца, и Нора май победи Симо.
Или се бъркам? newsm78
Възможно е, не помня.  Blush Но така или иначе нито точките от игрите са важни, нито гласуването на фермерите. Главно вотът на зрителите определя победителя.
Не е точно така. Вотът на зрителите има най-много тежест, но дори този с най-висок вот може да загуби. Например миналата година си спомням, че опосумите казаха на Стоян, че трябва да води Финци с повече от 5%(ако не бяха и повече) за да спечели защото Финци беше направил повече точки от вота на журито и от финалните игри.

# 234
  • София
Ако харесвате Яни и Калоян в пакет и те двамата се окажат финалисти, кого ще предпочетете за победител?
Аз няма да отговарям, защото съм за Виолета. Mr. Green
Категорично за Калоян. В Яни все още ме притесняват някои просташки изцепки, които изплуват от време на време навън.  Blush

# 235
Мери, в самата ферма нямаше дуели между мъжете и жените. Нора се състезаваше с жена, но не помня коя беше.  Blush
Не беше ли Альона МЫшова?

# 236
Аз съм си за Калоян 100%. Ако той не е на финал съм за Яни. Ако и двамата не са на финал съм за Виолета.

# 237
Mesmunda, за Яни съм. Heart Eyes И не защото Калоян ми е по-малко симпатичен, а защото той ще получи достатъчно известност с това участие, артистичен е, има талант (много повече от някои водещи примерно),  Heart Eyes  ще го вземат в някоя телевизия, да речем.  Peace Е, за целта трябва да си пооправи мекия говор, мисля. Laughing

# 238
  • София
Не е точно така. Вотът на зрителите има най-много тежест, но дори този с най-висок вот може да загуби. Например миналата година си спомням, че опосумите казаха на Стоян, че трябва да води Финци с повече от 5%(ако не бяха и повече) за да спечели защото Финци беше направил повече точки от вота на журито и от финалните игри.
Честно казано, това не го помня.  Blush Помня, че другите водеха по точки в игрите и стопаните също класираха Стоян на последно място.

Mesmunda, вярно че беше Альона. Благодаря, че ме подсети.  bouquet

# 239
Сега погледнах профила на Ивона, в една от публикациите е написала, че стиска палци на Яни, така че си мисля че ще гласува за него. А за Франческа, ако е вярно че е двойка с Яни, то би трябвало също да го подкрепи.

Общи условия

Активация на акаунт