Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 451
  • 806
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Гледах промото преди малко, Марина ще признава пред всички, че е била еротичен модел. Simple Smile
Поне Станко вече ще може да спи спокойно.  Joy

# 256
  • Велико Търново
На мен не ми се вярва много Франческа и Яни да са двойка Thinking не бих правила изводи заради това, че се държат за ръце, те си бяха близки във фермата.

# 257
  • out of space
Чакайте сега...Агонцева не беше ли изгонена, заради някакви схеми....или смесвам предаванията?

# 258
  • София
Смесваш Фермата и Сървайвър.  Peace

# 259
Гледах промото преди малко, Марина ще признава пред всички, че е била еротичен модел. Simple Smile
Ще ми е забавна реакцията на Станко, че щеше да умре от любопитство

# 260
След снощния избор на фермер вече мога да спя спокойно - Алек, който все се жалваше в началото, че не правил sex откакто са въ 261uuтре и колко му беше тежко съм сигурна, че еякулира като чу, че ще е фермер... Embarassed

# 261
Ще ми е забавна реакцията на Станко, че щеше да умре от любопитство
Сигурно ще е шокиран от тази скромна женица 😂
Обаче съм го забелЕзала аз,  че е голям клюкар и да Пешо как разпитваше, повече и от на нас му беше любопитно.

# 262
Ох, бе Валия, скромна женица... Joy  Joy  Joy
Он я е забелезАл с тесните бодита на игрите за имунитет newsm53 - скромна женица с напомпани цици и устни. Joy  Joy
Валерия много смешно я имитираше как мие чинии надупена, еротично така някак си.  Joy

# 263
  • Mediterraneo
Снощи на играта за имунитета и без да коментира сама участието си, стана ясно, че не е с удобен сутиен Simple Smile

# 264
Снощи на играта за имунитета и без да коментира сама участието си, стана ясно, че не е с удобен сутиен Simple Smile
Станко е виновен.
Нали казваше, че даже и на нея рече че на игрите за имунитет ходела без сутиен
И скромната женица притеснено реши да сложи този път , пък сложила неподходящия.
Ако бяка изскочили тия ...

# 265
И стана ясно, че големите бомби пречат на рязането с трион, сигурно и на други дейности пречат. Една доста надарена приятелка ми се оплакваше, че много ѝ пречат да тича примерно, та не са много удобни сякаш.  Laughing Ама аз го казвам от завист, разбира се, гроздето е кисело. Joy

# 266
Аз колкото да не изпускам темата...

Толкова ми е противно това криворазбрано мъжкарство, че дори не ми се коментира.

Голямо оплакване за Гечо снощи, а на мен ми стана смешно фермерите като се вайкаха: "Отиде си един голям човек." Голям мъжкар, а едно "извинявам се" не може да напише правилно. Специално връщах, за да се убедя, че не ми се е привидяло. Срам, срам, срам!

Не очаквах да избере Алек за фермер, но пък за Алек очевидно не беше изненада - как само си беше стегнал багажа. Маринка много подло се завъртя покрай него.

Не ми допадаха много игрите за имунитети през сезона - според мен не трябваше да има такива, но този път съм абсолютно доволна от победителите. Да видим Алек какво ще сътвори при това положение.

Любопитно ми е и какви ще ги натворят опосумите за финалната седмица и как ще разбъркат картите.

В предишни сезони, доколкото си спомням, са казвали, че ако се случи дуелът да е мъж-жена, се играе само една игра - Алманах. Умирам си да видя физиономиита на Станислав и Алек, ако класирането за финала е с Алманах. Направо се размечтах.

# 267
Яни дали е зодия рак, а? 😂 В профила във ФБ му не пише, Тити не знаех каква е, но проверих - рак е, бях сигурна. 😂Понеже имам един вкъщи - сина ми 😍 , който е готов да ревне от най-малкото, та съм добре запозната. 😂
Да сми живи и здрави! Simple Smile
Раче, е Яни, ама 100%, във ФБ профила имаше честитки за рожден ден юли месец началото, аз също си имам едно раче покрай мен, ама можели всяко нещо да е повод за драма и рев кажете ми, моля!

# 268
Може, може, моето реве и като получи петица, а не шестица. 😂 Да не казвам как сме ревали и двамата на филми, на четене на приказки..

# 269
Хора, само вижте какъв смешен профил открих. Някои хора май си нямат работа! https://www.facebook.com/profile.php?id=100012776284319&fref=ufi&rc=p

Общи условия

Активация на акаунт