Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 321
  • 806
  •   1
Отговори
# 585
Според мен, трябва единият от дуелистите да бърка в "чувала с игрите" и да тегли, защото иначе продуцентите си ги натамъняват, за да са удобни за техните сметки. Наистина миналата седмица игрите не бяха кой знае какви, а на дуела Алек-Гинчев бяха 100% силови, за да може със сигурност Алек да спечели...

# 586
При избора на втори дуелист Виолета наистина беше много превъзбудена. Както беше пуснала мухата на Алек , че може да избере Валерия,  трябваше да каже " Избирам Валерия- поемане на дъх и пауза- да занесе куфарите на Марина на ратайския бряг." И тогава всички да видим спечения Алек -безценно....

# 587
  • София
И аз имам подозренния за ннагласяване на игрите според желаниятта на продуцентите. Най-неприятни ми бяха първите игри,когато караха жените да се ровят в кал и да се заливат с гадости. Извратено беше и това ме отказа дълго време да гледам.

# 588
Наистина много тежки игри.
Може би най тежките в този сезон играни от жени.

# 589
А чухте ли че която победи в неделя със сигурност е във финалната шестица?! Значи някой от публиката ще отпадне по някакъв начин

# 590
А чухте ли че която победи в неделя със сигурност е във финалната шестица?! Значи някой от публиката ще отпадне по някакъв начин
Да и мен ме учуди. Мисля, че ще е извънреден дуел само с въпроси от алманаха. Спойлери конкретни нямаш или?

# 591
Нямам спойлери Simple Smile

# 592
Гласът зад кадър направо разказа играта на Алек. Много точно описание.

# 593
Гласът зад кадър направо разказа играта на Алек. Много точно описание.
Да, точно това, което и ние мислим.

# 594
  • Вестерос
Четат ни Grinning

# 595
Виолета отбеляза точка без да иска: Секунди преди Яни да й зададе въпроса дали го използва като рекетоносител като говореше се обърна към не го с 'брат', което показа, на момчето акво й е отношението,
Дали стана случайно, дали е толкова обиграна ,,ама си е точка за нея.

# 596
Значи само Калояни са свършили полезна работа тази седмица. Последното фермерство на Алек беше пълен провал.

# 597
Не съм чувал човек с по-противен тон,говор и речник от Виолета. На всичкото отгоре и супер злобна. Яни гледа как да и помогне като и дава съвети, тя нарежда Марина, че била схемаджийка, че другите били лицемери и общо взето не спря да бълва помия в една ситуация в която нямаше грам смисъл.

# 598
  • Буркина Фасо
даже и пишат тук.

# 599
  • Вестерос
А тогава чакам да ни поканят другия сезон без кастинг Wink

Общи условия

Активация на акаунт