Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 248
  • 806
  •   1
Отговори
# 705
И друхо за Виолета- нито един път не използва личната си трагедия за да получи някакво внимание- на фермерите, на водещите, на нас зрителите.

О, да !!! Това е достойно за уважение. Много силен характер. Никога не изхленчи, не измрънка, не се оплака от сполетялото я нещастие да остане вдовица толкова млада, само на 28 години, с две малки деца. Много тежка съдба е това, а тя не спря да се усмихва и да ни усмихва. Дано намери добър мъж, който до отгледа децата ѝ като свои. Яни ми се струва подходящ, много е добър и човечен.

# 706
Промо за тази вечер има ли?

# 707
# 708
  • Буркина Фасо
има. след 1 ч.  пак ще го пуснат  hahaha

# 709
В разширен вариант нали.

Паганне, благодаря.

# 710
  • Буркина Фасо
В разширен вариант нали.

Паганне, благодаря.
Марина пише писмо. значи ,че е отпаднала, нали ?

# 711
  • София
Сега си видях гласуването на онази анкета, гласувала съм за Калоян и Марина, но днес няма да подкрепя Марина. Въпреки че не мисля, че е лоша жена, не ме дразни. Смятам дори, че тя работеше много и беше интересна до момента, в който не разкриха "истината" за нея. Това очевидно я смаза и оттук насетне не показа нищо интересно.

Рапът на Вили не успях да го издържа, превъртях го, определено и тя не е мой тип човек, но съм за нея довечера. Надявам се обаче да не ге държи гаменски, защото чак ми е неудобно да я гледам как се излага.

Благодаря на МегаМег и буба за спойлерите. Пак ще ми е интересно довечера, нищо, че знам победителя.

# 712
Измивам чинййките и сядам 🙃 Че мнооооого искам да видя физиономията на Алексчо.

# 713
има. след 1 ч.  пак ще го пуснат  hahaha
В разширен вариант нали.

Паганне, благодаря.
Марина пише писмо. значи ,че е отпаднала, нали ?
Аз не видях някой да пише писмо. За Марина съм, ясно е. Подкрепям Ния, всичко, което е казала за Виолета се припокрива с моето мнение. Все пак, евала! В началото не можех да я дишам, попромени ми се отношението към нея. Елена може би е най-умната, но мен ме изгуби още с онова "Мога, но не искам", което заяви с такава гордост. А и  това е баси тъпата и плоска стратегия, да се правиш, че нищо не можеш. За ВалИтУ, какво да кажем. Сладурана е, ама дрънчи на кухо, милата. И наистина ли с тая дикция преценЯ, че може да чете времИтУ пУ тИлИвизУра?

# 714
Ъ. ама как ще вършиш домакинска работа?
Аз ще мия чинЙ само ако ми подаря розАФ букет. а-маха.

# 715
Марина няма да пише никакво писмо ,защото вече няма да има фермер на седмицата  perko

# 716
Ъ. ама как ще вършиш домакинска работа?
Аз ще мия чинЙ само ако ми подаря розАФ букет. а-маха.
😂😂😂

# 717
  • Буркина Фасо
Марина няма да пише никакво писмо ,защото вече няма да има фермер на седмицата  perko
кой е казвал , че ще избира фермер  newsm78
в най-новото промо (не за таз вечерната и загуба) се вижда , че пише.

# 718
Къде ли ще се проведат последните дуели?

# 719
  • София
Тази вечер ще стискам палци на Виолета. Защо - вече са отговорили хората, които ще седят на пейката до мен.  Grinning
Ще имаме гости обаче и не зная дали ще мога да гледам.

Аз друга работа имам, но не зная как е правилно да се напише и затова няма да ви кажа каква е.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт