Фермата 3 - 2017 г. - Тема 13 (04.12. - 10.12.)

• 72 687
  • 806
  •   1
Отговори
# 720
  • Буркина Фасо
Къде ли ще се проведат последните дуели?
в БГ  Joy

# 721
Бентлито каза, че Вили е най-близкия й човек във фермата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 722
Ох на Алек съвсем му се вкисна.
Хем Калчо остава и е имунизиран за утре, хем ако Вили победи и тя ще е имунизирана.
Ох голяма съм гадина.Умирам от кеф че на " юношата бледен" ще му е гадни.
А не бях чак такава.По малко гадина бях.

# 723
  • Буркина Фасо
а пък  В каза , че вече е селянка. и ще благодари на някой , който я нарече така.

# 724
  • София
Ох на Алек съвсем му се вкисна.
Хем Калчо остава и е имунизиран за утре, хем ако Вили победи и тя ще е имунизирана.
Ох голяма съм гадина.Умирам от кеф че на " юношата бледен" ще му е гадни.
А не бях чак такава.По малко гадина бях.

Все по-гадно да му става дано, още утре🤪😂

Изкефи ме Вили как режеше Иван и Андрей, права е, че всичко около Алек се върти.

# 725
  • София

Виолета най-после окончателно изплю камъчето на Яни и той хич не беше доволенн. Напомни ми на героя на Павел Попандов от Оркестър без име "уж съм интересен, а колкото опива по-нататък, само бирите нося".
Хареса ми идеята с прашките, и аз имах като малка и обичах да стрелям.

# 726
Виолета най-после окончателно изплю камъчето на Яни и той хич не беше доволенн. Напомни ми на героя на Павел Попандов от Оркестър без име "уж съм интересен, а колкото опива по-нататък, само бирите нося".
Яни никога не е имал илюзии за Вили.
Самият той винаги е казвал че са приятели и не може да има друго
А и майка му няма да я Ареса.

# 727
Ако Виолета победи днес тя и Коко ще имат имунитет за утре! На Алек ще му се скапе настроението Stuck Out Tongue Winking Eye. Двамата които са му най-неприятни няма да могат да си тръгнат.

# 728
  • София
той може да си приказва, но действията му бяха точно обратните - влюбен до уши, който ходи като кученце подир нея. Сега като го видях как кима с глава, все едно казваше "да, да, знаех си, че така ще стане" и ми изглеждаше разочарован.

# 729
Ако Виолета победи днес тя и Коко ще имат имунитет за утре! На Алек ще му се скапе настроението Stuck Out Tongue Winking Eye. Двамата които са му най-неприятни няма да могат да си тръгнат.
Пък и ако си тръгне той ще е екстра Joy

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 21:08 от buba.123

# 730
В bgnews.online пише как точно ще протече дуела тази вечер.

# 731
В bgnews.online пише как точно ще протече дуела тази вечер.
Победителката тази вечер

# 732
  • София
Аз изпуснах съвсем началото, казаха ли за извънредния дуел правилата? Ако ще търсят равен брой мъже и жени, то дуелът утре трябва да е мъжки? Но сега пък се сещам за един спойлер, та не знам.

# 733
  • Буркина Фасо
отпадналата тази вечер

Марина пише писмо. значи ,че е отпаднала, нали ?

и победителката
все пак двете В-та трябва да достигнат до финалната четворка. това означава , че имат одобряващи ги. това означава , че утре едното В трябва да победи. поне такива бяха съновиденията ми.

# 734
Аз изпуснах съвсем началото, казаха ли за извънредния дуел правилата? Ако ще търсят равен брой мъже и жени, то дуелът утре трябва да е мъжки? Но сега пък се сещам за един спойлер, та не знам.
Нищо съществено не казаха. Калоян е с имунитет и победителката от тази вечер ще е с имунитет

Общи условия

Активация на акаунт