Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 535
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Огнянова ме изкефи как само направи,че все едно не е в стаята Satisfied и как го отряза Joy чисто и просто Не

# 331
Огнянова ме изкефи как само направи,че все едно не е в стаята Satisfied и как го отряза Joy

Какво е станало?

# 332
Моля като стане нещо интересно някоя добра душа да пише, че не мога да гледам Cry
Банков тотално е лапнал по Огнянова, направи й комплимент за професионализма, после я издърпа и поиска тяа да отиде на вечеря у тях, а тя си го отряза много готино Simple Smile

# 333
Огнянова ме изкефи как само направи,че все едно не е в стаята Satisfied и как го отряза Joy

Какво е станало?
Дойде да прегледа един пациент и Банков беше в стаята защото искаше да говори с Тасев за Вяра и не му обърна никакво внимание, той реши да я похвали,след това тя излезе и той я последва, дръпна я и я покани на вечеря и тя Не Satisfied
Ха,Donna Paulsen ме изпревари  Satisfied

# 334
Ооооо, алелуя! На Буковска са й оправили прическата!

# 335
  • София
Ееее, смениха й прическата на Вилито най-накрая! Така й е много добре

# 336
Пропуснах: Какво каза Я. Кашева на Наталия, като си говориха дали двамата с Калин ще гледат детето?

# 337
Банков е като ученик....Евгения как му се изсмя в лицето Joy бил дърво,вярно е

# 338
  • София
Този Банков ще ме умори... Да не е на 15 Simple Smile
“Вие сте непоклатимо дърво!” Simple Smile)

Каза, че хората които си тръгнаха не били заедно, но били отлични родители. Нещо такова.

# 339
Доцент Банков, Вие сте непоклатимо дърво!!!!! Жестоко, с глас се смея!!!!

# 340
Пропуснах: Какво каза Я. Кашева на Наталия, като си говориха дали двамата с Калин ще гледат детето?

Че семейството,което изпращаше са разведени, но двамата гледат дететп. Но детето носи играчките си в раницата си,защото не знае къде е домът му-при мама или при татко

# 341
Радвам се, че Наталия най-после ще се върне при Калинр поне така разбрах нейното "У дома"

# 342
  • ту тук, ту там
И мен ми се иска да е имала предвид това! 🙏❤

# 343
  • София
Ахахаха Голям смях е тази серия! Бисер след бисер Simple Smile
Нашият Петър има проблеми с ерекцията Simple Smile на Виолета очите й изскочиха Simple Smile

# 344
  • Тра-ла-ла
Нашият Петър! Laughing Мъж по съвместителство

Общи условия

Активация на акаунт