Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 537
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Според мен е от прическата. По принцип със сегашната е по-женствена, но аз си я харесвах повече рошава Grinning

# 316
Мисля,че много я гримират,малко силен е грима й сега.....преди беше по лек.
А и искам да й върнат розовия екип.....това тъмно черно/синьо ли е не ми харесва

# 317
И на мен не ми харесва с тази прическа.

# 318
Някак си цялостно й промениха външния вид в посока на това да изглежда по-кахърна и по-малко безгрижна Grinning

# 319
И така си я харесвам, но бих искал да я видя и щастлива (ох, да, сценаристите...)

# 320
Някак си цялостно й промениха външния вид в посока на това да изглежда по-кахърна и по-малко безгрижна Grinning
Може и така да е........аз си мисля, че и да изглежда по- силна ,категорична в тези епизоди.....и не толкова нежна, уязвима и чуплива, че с това лице на кошута на Диана,едно такова невинно е малко трудно Grinning

# 321
На мен Диана всякак ми хареса. И по детски къдравка и сладка и по—женствена и елегантна.

# 322
Няколко пъти до сега е ставало въпрос ,че промо-епизодите са в пъти по интересни  от самите  епизоди.
Не  очаквам с голямо вълнение  така рекламираната "гореща" сцена .
По ми е интересно  как ще го завъртят около Галя и Захариеви .
За Вяра същи ми се иска  някой да я спаси от нея самата .

# 323
Мазов бил тактичен, въплъщение на самата тактичност Joy

# 324
Моля като стане нещо интересно някоя добра душа да пише, че не мога да гледам Cry

# 325
Сценатистите вече са за трепане!!!! Тъъъъкмо се закрепят Калин и Наталия и сега това!

# 326
  • Тра-ла-ла
Взе да ми писва от драмите между Калин и Наталия и вечната криеница и гоненица Crossing Arms Отдавна стана досадно и зациклящо.

# 327
  • ту тук, ту там
Моля като стане нещо интересно някоя добра душа да пише, че не мога да гледам Cry

И аз не мога, приспивам бебето, пък то се върти като шило! Та ще съм благодарна на коментари, а после ще го гледам в нова плей! 😊

# 328
  • София
Калин прегърна приятелски Романова, която плачеше за мъжа си. И Наталия видя.

# 329
Във фейсбук страницата на сериала направиха гаф - качиха снимка на Добрева, лещажа на пода, около нея свещи и някаква мисъл, свързана с умиране Grinning Grinning И “гледайте Откраднат живот и следващата седмица”

Общи условия

Активация на акаунт