Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 505
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Време е да вкарат нови образи в новия сезон. Нови сюжетни линии
нов сезон newsm78 че ще има ли...?
А мотото "В чуждо тяло"...?Така остана неразгадано кво и що...

# 406
Епизода беше прекрасен.
Зорница и Наталия-адски много ми харесаха, въпреки страха да направят крачка напред, надделя желанието да получат любовта и щастието с мъжете на сърцата им,знаейки че те си заслужават риска. Когато и двете отидоха при тях.... нямаше нужда от думи, по лицата им беше изписано вичко,което изпитват в момента - доверявам ти  сърцето си, а ти трябва да го пазиш Heart Eyes Hug
Разбира се  Вяра и Виолета-първата захвърляйки живота си така лесно, а другата със силно желание за живот и готова да драпа със зъби и нокти да живее. Cry
Дано се запази тази инерция на епизодите до финала, последните няколко бяха много добри.

# 407
Специално за всички, които пожелаха
д-р Огнянова в розово екипче.

Снощната серия ми хареса, най-много се зарадвах на Калин и Наталия. Той е страхотен актьор.

След дългото чакане за Банков и Огнянова, аз се разчувствах повече за Калин и Наталия, Димо е страхотен актьор !

# 408
  • София
Специално за всички, които пожелаха
д-р Огнянова в розово екипче.

Снощната серия ми хареса, най-много се зарадвах на Калин и Наталия. Той е страхотен актьор.

След дългото чакане за Банков и Огнянова, аз се разчувствах повече за Калин и Наталия, Димо е страхотен актьор !

И аз така! Не беше подходящо да са в една серия. Сцената с Калин и Наталия засенчи тази на Банков и Огнянова. Първата беше много по-емоционално наситена и въздействаща.
Иначе мисля, че Добрева ще умре. Май образът се изчерпа. Обаче не можеше ли да се влюби щастливо в някой пациент(например мисионер), да преживее духовен катарзис и да отиде да спасява болните в Африка, например, ами трябваше да умре.  Crazy Ето, безплатна идея за сценаристите Mr. Green

# 409
И аз мисля, че Вяра ще умре. А като нищо смъртта й да сближи Тасев и Кирилова и да станат двойка.

# 410
И аз мисля, че Вяра ще умре. А като нищо смъртта й да сближи Тасев и Кирилова и да станат двойка.
Тоест Кирилова да се върне от другия бряг, малко ме съмнява. Но идеята си заслужава.

# 411
  • София
Тоест Кирилова да се върне от другия бряг, малко ме съмнява. Но идеята си заслужава.

Не ми харесва идеята. Много е фантасмагорична, направо невъзможна Thinking

# 412
А довечера щеше ли да има епизод или от другата седмица?

# 413

Не ми харесва идеята. Много е фантасмагорична, направо невъзможна Thinking

В този сериал се видя, че няма невъзможни неща. Беше невъзможно и жената на Банков да е жива, но ето че е, така че ...

# 414
  • Някъде на път....
Епизода беше прекрасен.
Зорница и Наталия-адски много ми харесаха, въпреки страха да направят крачка напред, надделя желанието да получат любовта и щастието с мъжете на сърцата им,знаейки че те си заслужават риска. Когато и двете отидоха при тях.... нямаше нужда от думи, по лицата им беше изписано вичко,което изпитват в момента - доверявам ти  сърцето си, а ти трябва да го пазиш Heart Eyes Hug
Разбира се  Вяра и Виолета-първата захвърляйки живота си така лесно, а другата със силно желание за живот и готова да драпа със зъби и нокти да живее. Cry
Дано се запази тази инерция на епизодите до финала, последните няколко бяха много добри.

Да, определено има сериозно раздвижване!
Много ми хареса снощния епизод, много!  Peace

# 415
Изглежда, че само аз не се вълнувам от двойката на Банков и Огнянова. Или по-скоро от нея, напоследък много ми прилича на Мариана Попова визуално.

Виолета тъкмо разцъфна, май стайлингът ѝ беше в унисон с интимният живот, и получи лошата новина.

# 416
Дамите бяха гвоздея на вечерта за мен бяха страхотни всички.

# 417
  • Разпиляна във въображението
И аз не се вълнувам много от Банков и Огнянова. Важното ми е, че Калинко вече е с дамата на сърцето си и малката принцеска  Heart Eyes

Странен ми е тюрбана върху главата на Виолета от промото. Хайде няма нужда от ден първи да ходи с него. Или отново ще объркат "времето". А Захариев се възражда - може да прави секс с бившата си жена и за него случката между тях определено не е "нищо".

# 418
Виолета обаче има чувства към "нашият Петър", още си го обича.
Чак ми стана мъчно като се ядосваше на себе си. Изглеждаше уязвима, типична влюбена жена, която иска да изглежда силни и непоколебима, но омеква щом е в обятията на любимия мъж.

# 419
  • София
Дамите бяха гвоздея на вечерта за мен бяха страхотни всички.

Димо беше уникален. Играта с лице беше много истинска.

Общи условия

Активация на акаунт