Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 471
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Аз като гледах промото за новия епизод, Лора казваше, че се чувства излишна, та и според мен падналата картонена фигур е символ на това, че Мазов ще има дете благодарение на друга жена.
Не мога да си обясня единствено Виолета на стола, освен ако не символизира само желанието й да го контролира, и преходността на Банков, която не че не мога да си обясня, но силно ме тревожи Grinning А пък липсата на Огнянова въобще не знам как да я тълкувам. Освен първоначално да не е била част от идейния проект, като цяло тя се появява доста късничко.

# 556
И аз така го разбирам за Мазови, че не Лора ще роди детето.
Почти всички неща вече са се случили-случката между Калин и Романова, Вяра с опита за самоубийство, затварянето на лабораторията  на Виолета, проблема с ръката на Захариев.
Относно Банков-разбирам го, че няма да бъде просто директор даващ само нареждания, а ще е и сред самите лекари и затова отиде при тях.
Това с Виолета ми е мътно-значи че има амбиции към поста  или иска да има контрол над Банков?

# 557
Досега не се е коментирало, но и Стилиянова е картонена. Може първоначалната идея е била Захариев да се върне при Виолета. Но сега с бременността на Йоана сигурно се е променил сценарият. Интересно ми е какво ще стане с тях.

# 558
  • тук, на мястото си
За Виолета мисля, че може би първоначалната идея е била да направи всичко възможно Банков да си иде и тя да  стане директор. Може би и затова са оставили  жена му в кома. За Хинова, мисля че ще имат големи проблеми с тази жена, тя ще се натиска много на Мазов.
Интересно ми е какво ще стане с Вяра. От промото видях само някакви треперещи ръце и чух гласа на Романова.

# 559
Опа-а-а , имаме две бременни момичета  според статията  Peace
http://www.bradva.bg/bg/article/article-133120#.Wi2OV1Vl_IU

И още нещо /ако е вярно  newsm78http://www.bradva.bg/bg/article/article-133119#.Wi2PflVl_IU 

# 560
Ели, в интервюто си Диана Димитрова призна, че е имала връзка с Калин Терзийски, така че очевидно е истина.
А за Стилянова да не забравяме, че има да пътува, нали й подготвят документите да се обучава на Да Винчи робота. Може да се окаже, че това обучение е мнооого дълго Grinning

# 561
За сега ми изглежда само като непотвърдена информация каквито предположения правим и ние. Стилиянова ще трябва да си намери любовник за да забременее и в сериала защото с Петър не виждам как ще се получи. А на Буковска си и личеше по едно време, но изглежда снимките с нея са били групирани в различна последователност на заснемане защото на някои явно си личи корем, а по-късно в други корема не се вижда.

# 562
За Виолета мисля, че може би първоначалната идея е била да направи всичко възможно Банков да си иде и тя да  стане директор. Може би и затова са оставили  жена му в кома. За Хинова, мисля че ще имат големи проблеми с тази жена, тя ще се натиска много на Мазов.
Интересно ми е какво ще стане с Вяра. От промото видях само някакви треперещи ръце и чух гласа на Романова.

Дайте линк за това промо, моля 😉

# 563
  • София
Само Хинова ще е загуба, защото и Мазов ще е излишен без нея, а като цяло с-во Мазови са едно от малкото истински достойнства на сериала.
Лузиа/Вяра изобщо няма да ми липсва, с нея и без нея все тая. И тя и Радина преди нея са пълен провал.
Виолета ще липсва, по-скоро Буковска с играта си, но какво да се прави, така са решили, лошо няма.

# 564
  • София
То преди време пишеше, че и Луиза е бременна, пък засега няма такива индикации.

# 565
Като ги знам какви са сценаристите и как забравят какво се е случило в предишния епизод, хич не съм се и опитвала да гадая какво точно значат според тях картонените фигури, или пък срязаните вени. Защото д- р Добрева се натрови с хапове все пак.  Laughing Или пък заглавието на сезона- "Чуждо тяло". То Банков стана по- свой и от своите в болницата, по- скоро други не се чувстват особено на място в нея. Simple Smile

# 566
  • Другата България
Аз мисля, че срязаните вени просто символизират опитът за самоубийство, по-лесно е било така, отколкото да се чудят как да я изобразят с чашката с алкохола и шепата хапове. Втори опит няма да има.

# 567
Е той беше чуждото тяло в началото, нали помните, че всички бяха настръхнали от неговото присъствие, пък и той присъстваше доста натрапчиво навсякъде Grinning Не е казано, че ще остане чуждо тяло докрай, те вече го приобщиха към своето малко сплотено семейство Grinning .

Диана Димитрова е сложила във фейсбука си снимка от Откраднат живот и е писала, че най-интересното тепърва предстои. Само дето е пропуснала да спомене интересно гадно или интересно хубаво Grinning

# 568
Предлагам, след нощта, която прекараха заедно, Банков да се яви при Жени и да заяви, че е в лични отношения с Огнянова. За нея това ще е вид обещание или по- скоро заявка, че е готов на нещо повече.

# 569
По-интересното е кога ще реши да й разкрие истината за жена си, т.е. колко безоблачно време ще си даде с нея преди да настъпи неизбежната буря в отношенията им. Искам да ги видя щастливи поне за известно време, но не съм ОК връзката им да се крепи на лъжа.

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 16:21 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт