Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 482
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Всъщност, за всичко е виновна Евгения Joy Той като й сподели, тя кво дрънка наляво-надясно?

Определено обаче, им признавам на сценаристите, че събудиха интереса и няма яснота какво ще стане в крайна сметка.

# 541
Дори и мълчанието към Огнянова ми е донякъде разбираемо. Все пак въпреки привличането между двамата те не бяха още двойка защото той не искаше да допусне никой до себе си, коллкото и тя да се опитваше. Така не е имал и нужда да споделя на този етап истината с нея, но тя пък започна да го пресира да й дава предварително обещания преди да се е случило каквото и да е между тях и той си беше честен, че засега не може да и даде нито едно такова.

# 542
Моля,моля, Огнянова беше изключително търпелива към него и не го тормозеше с нищо, даже му каза, че ще чакат да реши, че иска да е щастлив и той почна да я разиграва - колко пъти я вика и гони, искаше да говори с нея, пък не искаше и т.н. Тя му прости дори това, че я изгони и беше готова да говорят, а той и тогава я отпъди. Нормално е та да се почувства тъпо и да поиска или да се ангажира с нея или да спре да я разиграва. Но тя това с обещанията го вкара чак, когато видя, че той се държи неадекватно с нея. Това, което тя каза в предишния епизод, е съвършено вярно - той е този, който диктува правилата.

Аа, и yahoo, той хич не се е дърпал, тя го покани на вечеря, той веднага се съгласи, после след първата целувка тя се отдръпна и той взе да я натиска по ъглите. Цялата свалка си беше взаимна, само дето тя от самото начало знае какво иска, а той - не.

# 543
Затова и писах, че донякъде го разбирам, понеже е в процес на вътрешна борба дали иска нова връзка или не за да има изобщо нужда да разкрие пред друг тази своя трагедия. Сега когато вече нещо се случи го приемам, че е взел решение как да продължи живота си и става вече неизбежно изясняването на проблема.

# 544
Съгласна съм, че вече е неизбежно. Макар че да беше по-коректно първо да я уведоми. Но се надявам, че до края поне веднъж ще бъде откровен с нея. На мен ми е много мъчно за него, защото и личи, че страда много силно и че хем иска да е щастлив с Огнянова, хем не може да си го позволи...

# 545
От мненията на сайта във фб има теория, че щом Хинова и Вяра са картонени накрая на промото, значи умират..звучи доста логично.

# 546
  • София
Еее, не, само не и Хинова! Ако вземе да стане така, направо ще спра да гледам. Много ще е прекалено

# 547
Какво имате предвид с това, че някои от персонажите са картонени? Аз изтървах първите 2-3 серии от сезона, ако там се е казало.

# 548
Още преди старта се въртеше едно промо за целия сезон, в което част от събитията сбъднаха в епизодите - Захариев имаше проблем с ръката, Наталия е бременна, Вяра е с прерязани вени, Виолета седи на директорски стол, Калин и Романова се събличаха и не помня още какво.  Някои от героите обаче не бяха живи хора, а картонени фигури - Вяра и Лора, които падаха - което мисля, че символизира смърт.  Някой по-напред беше дал линк към това видео, дано се включи да го пусне пак, че аз не го откривам, а ми е интересно да го гледам отново.

Аз мисля, че това е било пъроначалния замисъл за главните събития, който обаче в последствие е променен и може би не всичко съвпада. 

# 549
Съгласна съм, че вече е неизбежно. Макар че да беше по-коректно първо да я уведоми. Но се надявам, че до края поне веднъж ще бъде откровен с нея. На мен ми е много мъчно за него, защото и личи, че страда много силно и че хем иска да е щастлив с Огнянова, хем не може да си го позволи...
Като мъж се опитвам да се поставя на мястото на Банков за да видя аз какво бих направил. Ами нямаше да ми е никак лесно да разкрия истината от самото начало с реален риск да я загубя още преди да съм я спечелил. Съпругата му може да почине всеки един момент точно както и комата да продължи още с години. Очевидно Огнянова щеше да загуби незабавно интереса си към него, ако знаеше истината. Щом забавя "лъжата" значи държи на нея и не иска бързо да я загуби заради безнадеждния случай на жена му (щом я е изоставил вече и се е върнал в България). Всъщност той никога не я е излъгал лично, само продължава да премълчава истината. Много заплетена история.

# 550
Благодаря, Ванилия! И аз ще чакам за видеото.
В момента паралелно започнах да гледам от началото, погледнах с други очи на сериала, както се казва Bowtie

# 551
Да, тук виждам, че Вяра е облечена еднакво със снимката качена от Луиза.

# 552
  • Варна
Сега като гледам промото на сезона ми се струва страхотно.. Но в началото си виках егати тъпотията отново... Нооо не вече всичко си идва на мястото....

# 553
Благодаря!
Сега кто го изгледах пак, си мисля, че в случая на Хинова картонената фигура не означава, че умира, а че се разделя с шанса си за дете. И като имаме предвид, че сурогатната майка си заминава, току виж останат и без това бебе.

# 554
Те Калин и Наталия също са картонени, но явно са получили своя шанс за опрощение. Изстрадали са каквото е трябвало.
Та, по същата логика и Хинова. Сбогува се с възможността сама да износи и роди дете, но чрез сурогата може да има. Вярно, дадоха, че ще имат проблеми, но може би накрая всичко ще е с положителен край за тях.

Общи условия

Активация на акаунт