Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 484
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • Другата България
Е, ако това е причината може да "затрият" героинята още с първия опит. Не знам, така си мисля, че ще се промени към по-добро. Ще видим.

# 526
Все пак отношенията Вяра-Ася останаха някак недовършени и очаквам Вяра да поиска прошка и от Ася поне така както го направи и с Боби.

# 527
Има много хляб за развитие на образа на Вяра, но моето предположение за евентуален втори успешен опит отчита и факта, че актрисата се омъжи по време на участието си в сериала и е много възможно да имат планове и за деца, което да е наложило такъв обрат и финал на участието й в този сезон.

Освен този факт, в интервю Луиза сподели, че се снимала в 2 филма, което също може да е причина за края на героинята и.

# 528
  • Разпиляна във въображението
Не ми се рови много, опитах де, но мисля, че снимката на прерязаните вени на Добрева са от момента, в който са снимали промото.

# 529
Да, знам че има и договори и за филми, но там нещата са по-лесно вписващи се в краткосрочните й планове защото става въпрос за ангажименти от по няколко месеца. Този сериал обаче се планира сезон за сезон и може да продължи незнайно колко още. Ако аз трябваше да избирам между работата и децата винаги бих избирал второто. Същото предположих и за Луиза.

# 530
Мириел, снимката на Луиза е точно от промото за сезона. Вените са символика за самоубийството, да не бъдем толкова пунктуални, хапчета, вени, все се мре Grinning

Но щом в промото Добрева оперира, явно  наистина е минало време. Надявам се само преди да отидем в бъдещето да разберем какво е станало с Вяра, кой и как я е спасил и какво стана след бурната нощ с Банкови. Щото те лесната част със секса я минаха, ма тепърва предстои да изградят някакви взаимоотношения.

# 531
  • София
To e едно да плануваш, съвсем друго да стане. Не мисля, че би се отказала от сериала само ако планува да има деца, ми не винаги става от раз. Вече, ако нещата са се случили е друга работата.  Peace

# 532
Може и да е от промото,ако е така още по-добре, че няма да я убият.....макар и куку ми е интересна като образ.

Обясненията при скок във времето, ще ги научаваме в движение според общуването между Вяра и Ася(дали се държат сякаш нищо не е станало), както и как вървят нещата между Банков и Огнянова след нощта заедно.

# 533
Идеята беше, че й е било време да са го планирали и вероятно се е случило. Нищо не пречи и да не се е случило, а да има нужда от спокойствие за да се случи. Очевидно е, че вживяването в образа на налудничавата Вяра не е най-добрата психологическа нагласа за забременяване.

# 534
  • Разпиляна във въображението
Мириел, снимката на Луиза е точно от промото за сезона. Вените са символика за самоубийството, да не бъдем толкова пунктуални, хапчета, вени, все се мре Grinning

Написах го във връзка с това, че можело да опита втори път заради срязаните вени.

# 535
Не знам как точно им стоят нещата, но предполагам, че ако Луиза се е съгласила да снима нов сезон, се предполага(ако не и задължава), че няма да забременява определен период от време.

# 536
Спокойно могат да не я убиват , а просто да я изпратят в Англия  Joy hahaha В разни американски сериали , който им доскучае  и е излишен за момента ,  го пращат в  Европа  Laughing
Колкото  за Банков и  какво са имали   предвид сценаристите  е сложно :
!/ Може да са  ослепително  интелигентни и това с  "мъртвата" му жена да е заложено  в първоначалния замисъл , но тогава  той става леко  кофти образ , защото излъга ;
2/ Идеята за жена в кома е дошла  в хода на снимките и сега се чудят как да го замажат , защото  не им се удава -   аз мисля ,че е по-скоро второто  newsm78 .
Мен лично не ме разстройва много това ,че Банков не е светец , все пак е жив човек .

# 537
Мен също не ме разстойва чак толкова, че е скрил, нищо, че му разваля образа. Ще се разбере,ще се потръшкат, ще се сдобрят. Повече ме притеснява да не вземе да живне тая женица и горката докторка да остане прелъстена и изоставена Grinning

# 538
Аз също се чудех защо не можем да приемем, че може да е излъгал. "Лъжата" я започна без да е искал като се изпусна пред Евгения колкото и да отклоняваше темата преди това. Все още я нямаше Огнянова в живота му и такава лъжа не беше фатална за никого. После обаче се оплете в нея и стана проблем. Напълно човешко и възможно да се случи и на най-принципния. А той не е бил винаги толкова принципен по думите на приятеля му за да очакваме само съвършенство в образа му.

# 539
Мен също не ме разстойва чак толкова, че е скрил, нищо, че му разваля образа. Ще се разбере,ще се потръшкат, ще се сдобрят. Повече ме притеснява да не вземе да живне тая женица и горката докторка да остане прелъстена и изоставена Grinning
Мен не  лъжата, колкото мълчанието му относно това към Огнянова ме дразни.
Ай, недей ...само си го представям подобно развитие и ми се вдига кръвното  Joy

Общи условия

Активация на акаунт