Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 244
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Разпиляна във въображението
Не залагам на голяма драма около откриването на истината от Зорница. Толкова е хлътнала, толкова иска да е с Банков, че бързо-бързо ще прости. 7 години е търпяла мъж с будна жена.

# 586
Хахахха, Мириел, разсмя ме Joy
Аз съм раздвоена за нейната реакция. От една страна тя го обича. От друга - като търпиш веднъж седем години женен мъж, на следващия път си малко по-чувствителен и по-малко търпелив.

# 587
В крайна сметка тя е лекар. Прочете ли картона й ще разбере, че е безнадежен случай. Една от вероятностите е да помрънка, да му обръща известно време гръб, а може накрая и двамата в Германия - тя му държи ръка и го подкрепя, докато изключва системата. И другата възможност, за която писах преди - да му се сърди, че заради нея е решил да изключи системите.

# 588
Лично аз залагам на това, че ще му държи ръката, докато изключва системите.  Grinning

# 589
Аз залагам, че докато събере смелост да й каже, че жена му е в кома вече ще е получил писмо, че трябва да замине за да уреди погребението й.

# 590
  • ту тук, ту там
А откъде дойде информацията, че състоянието на жена му е безнадеждно? Кома не е мозъчна смърр все пак! Доколкото знам, хора се събуждат от кома и след години...

# 591
Elleni, аз и за тоя казус разпитвах Grinning По принцип в кома се издържа седмица-две, после настъпват необратими поражения върху мозъка. Има случаи на излизане от кома след години, но това си е чисто медицинско чудо, а и обикновено като излизат, са пак полуживи. Да се събуди след година и да почне да живее нормално е почти невъзможно (не напълно) и затова се надявам да не ни го сервират.
А и както казах преди, не бих могла да разбера посланието на едно такова развитие на нещата - колкото и да е безнадеждно и нещастно, не се опитвайте да промените нещо и да бъдете щастливи...

# 592
  • София
Тя и Галя беше повече от мъртва за мен, ама...  Laughing

# 593
Ако имаше някаква надежда Банков би ли оставил жена си в кома и да се върне да живее в България. Загубата на дъщеря му е от преди около година и предполагаме, че малко по-късно жена му не е понесла, че тя е била настоявала за разходката с мотора и е направила "неуспешен" опит за самоубийство. Така почти година в кома си се води безнадежден случай въпреки съществуващите случаи на събуждане уврежданията остават големи.
Всъщност тази теза малко ме смущава. Няколко пъти набляга, че ако трябва да избира кого да спасява винаги ще е дъщеря му. Логически означава, че майката с детето са били на мотора и той е решил да спасява детето като се е качил в едната линейка, а в другата жена му си е останала в кома и затова да му е толкова тежко, че не е успял да помогне на никого. Може и да се окаже, че не е опит за самоубийство.

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 22:44 от Анонимен

# 594
  • ту тук, ту там
Разбирам, Fairy! Благодаря! Hug

# 595
  • Ню Йорк
Стори ли ми се или в промото Добрева си беше жива и здрава  newsm78

# 596
elleni, за нищо Simple Smile

yahoo, аз доколкото помня, само веднъж каза  на един съпруг на пациентка, че винаги би избрал дъщеря си. Обаче в последния епизод се държа изключително подозрително по отношение на познанията си за самоубийствата и според мен, никак не беше случайно, че наблегнаха - че има опит, че има собствени страхове за това...освен това, аз много внимателно гледах епизода, в който той си спомня случката с мотора. Там, като дават дъщеря му как прегръща някого, този някой е Банков категорично. Плюс това той беше доста пострадал също в линейката, по лицето му има кръв. За мен би било доста нелогично да се окаже жената караща мотора.

Принцесо, в кое промо, аз видях досега само едно и в него даваха единствено Мазови.

# 597
  • София
Стори ли ми се или в промото Добрева си беше жива и здрава  newsm78
Не ти се е сторило - даваха я. Оперираха с Романова, разтрепериха й се ръцете, а Романова повтаряше питащо "Добрева?"
Предполагам, че ще оживее и това беше сцена след "скок във времето". А може и нещо друго да се окаже - нечий сън примерно.

# 598
  • тук, на мястото си
Много е кратко това промо,  нищо не разбирам  и не го намирам никъде.  Треперещите ръце на кого бяха - на Вяра или на Романова? Помислих, че това е всъщност опит да спасяват Добрева.

# 599
На Вяра и Романова я викаше.

Общи условия

Активация на акаунт