Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 61 990
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Кърджали
В промото си е за вторник. Няма да го има тая вечер. Не че бих отказала

# 61
  • София
цоп да ви следя

# 62
  • София
Така каза. Освен това предаване да е било за друг ден, в който излъчват сериала, а да са го пуснали днес.

# 63
  • София
Днес няма филм. Биг брадър е от 20 ч. Може другата седмица да дават по два епизода, както направиха миналия сезон.

# 64
Искам повече от Врабчев и Пенев да покажат.

За полицейския сериал- според мен преповтарят "Хората на Пако", даже главния герой е Пацо. Много точно са ги напаснали към героите в испанския сериал. Който не го е гледал, да се поправи, голям смях е, но само в първите сезони. После му сменят сценаристите и става трагедия.

# 65
  • Там,където се събуждам щастлива.
Мен пък, ако нещо наистина ме натоварва, са безсмислените мрънкания за сценаристи, сценарий и прочее. Дали е възможно поне в тази тема да ги понамалите?
+1

# 66
А мен страшно ме натоварва, когато някой потребител си позволява да нарежда на другите какво да пишат/не пишат. Stop  hahaha Ако на някого не му харесва какво пиша, не мога да му помогна.  hahaha

# 67
Предполагам, че тук сме се събрали, за да изразяваме мислите и емоциите си, свързани със сериала. Не у всеки човек той предизвиква положителни емоции, така че нека всеки да си казва каквото му е на душата, пък другите да проявят търпение, за да ни е приятно заедно Simple Smile

# 68
  • Там,където се събуждам щастлива.
Едно е градивна критика, която отвреме навреме отправяме тук и съвсем друго “Времево е каша. Скапани сценаристи! А и изпратиха Х някъде и го /я няма вече две серии. Скапани сценаристи!” (Нищо лично...)

# 69
Всеки трябва да се чувства свободен да изрази своите мисли и чувства, които буди серила у тях. Да за едни те са положителни, но за други не толкова и трябва да се уважава всяко мнение. Пък и ще стане скучно ако всички пеем в хор, за мен е интересно да чета мнения различни от моето и ако не съм съгласна съм готова на дискусия(разбира се ако човекът желае).
Надявам се таз вечерният(а и следващите) епизод да е също така силен, като тези от миналата седмица Simple Smile

# 70
  • Разпиляна във въображението
"Времето е каша" си е градивна критика. В началото на сезона някои не бяха разбрали кога е било погребението, кога 40 дена. И други примери има  Laughing

# 71
  • до една звездичка
Всеки трябва да се чувства свободен да изрази своите мисли и чувства, които буди серила у тях.

Точно това и правим всички коментиращи. Положителни, или отрицателни, коментираме играта на актьорите, чувствата, събитията, сюжета...всичко, свързано с него. И никой не твърди, че трябва да скриваме негативните емоции и коментари, които горните пораждат. Но да критикуваш нон-стоп сценаристите, сюжета, филма - ми не го гледай бе! Не е задължително!
Гледайте Бразди по канал 1! Там всичко ще ви е 6. Не си причинявайте този мазохизъм да гледате нещо, което е тоооооолкова нескопосано.

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 09:27 от ٠•● Dega ●•٠

# 72
Всеки трябва да се чувства свободен да изрази своите мисли и чувства, които буди серила у тях.

Точно това и правим всички коментиращи. Положителни, или отрицателни, коментираме играта на актьорите, чувствата, събитията, сюжета...всичко, свързано с него. И никой не твърди, че трябва да скриваме негативните емоции и коментари, които горните пораждат. Но да критикуваш нон-стоп сценаристите, сюжета, филма - ми не го гледай бе! Не е задължително!
Гледайте Бразди по канал 1! Там всичко ще ви е 6.

Аз бих казала, че съм от положително настроените, но нямам проблем с не ласкаватите коментари. Ако някой не е съгласен с нещо или игнорираш мнението му или го дискутираш. Не е честно да се казва на едните или другите какво и как да коментират, а и дали да гледат или не. Щом са тук все пак харесват серила, а не да критикуват само за спорта.

# 73
  • до една звездичка
Не е честно да се казва на едните или другите какво и как да коментират, а и дали да гледат или не.

Нито пък да пращаш някого "у фейса", щото, видиш ли, там била темата на "мазнещите се на сценаристите!"  Stop

# 74
Не е честно да се казва на едните или другите какво и как да коментират, а и дали да гледат или не.

Нито пък да пращаш някого "у фейса", щото, видиш ли, там била темата на "мазнещите се на сценаристите!"  Stop
Да, това също не е ок.
Значи да разбирам положителните да ходят у фейса, отрицателните да не гледат. Коментарите трябва да се придържат според мен строго към мнението за серила, каквото и да е то, а не да се праща някой някъде и да става леко на лична основа-едните слепи какво гледат, другите само мрънкат. Големи хора сме, можем да водим дискусии без едните или другите да се чувстват, че тук не им е мястото.

Общи условия

Активация на акаунт