Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 172
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
.... и понеже сюжета е супер интересен, в темата се коментират коментарите!  rotfImbo

# 76
Не, просто като е имало епизод преди 4дни последно, сме го изкоментирали, разчепкали, оплюли, похвалили и вече не остана какво друго да си кажем за епизода, докато чакаме следващия.

# 77
Мисля,че потребителката,която спомена за отрицателните коментари не е имала предвид ,че забранява,а че е по-приятно да се четат положителни  LaughingВ реала сме заляти от отрицание,та сме тук да се разтоварваме с положителност!Аз така го разбирам.Дайте по-ведро,идват празници,отворете ги тези души  Hug
Само за хора с чувство за хумор Mr. Green:

# 78
  • Варна
Joy Joy Joy
Не му ли свикнахте вече 4-ри сезана са че и 5ти ще чакаме стига глупости хубав лош тва е
Sunglasses

# 79
Ако прочета само още едно мнение, в което някой роптае, че не му харесат коментари на други участници, директно го докладвам. Нито е по темата, нито е редно да изискваш от другите да пишат каквото ти изнася.
Моите уважения, аз не бих си позволила да изисквам каквото и да било от пишещите някъде, освен спазване на добрия тон, разбира се.
Та, пишете по темата, моля!

# 80
По темата искам да кажа, че силно се надявам да не са запълнили целия епизод с Васко, Йоско и Магда и че аъщо така ми е любопитно какво ще направи Ненева с информацията, която подслуша - за аферата на Добрева със сестрата.
И също така да отбележа, че Добрева е много тъпа, можеше да реагира спокойно на появата на сестрата и само да я помоли да си мълчи. Тя така реагира, че скоро цялата болница ще знае не просто, че е имала афера, а и че Добрева е зла и отмъстителна.

# 81
  • София
Аз това за подслушването от Ненева нещо съм го пропуснала... Flushed Какво е станало?

# 82
Аз това за подслушването от Ненева нещо съм го пропуснала... Flushed Какво е станало?
То не е минало още, но в промото за довечера, като даваха Добрева, сестрата и една девойка да се разправят за случката, Ненева беше близо до тях и ги слушаше какво си говорят.

# 83
  • София
Благодаря ти, ще гледаме довечера тогава Hands V

# 84
Доколкото си спомням, Ненева знае какво е станало между Добрева и сестрата - сестрата й разказа, като тръгна да напуска и горката Ненева беше леко втрещена Grinning

# 85
То не е минало още, но в промото за довечера, като даваха Добрева, сестрата и една девойка да се разправят за случката, Ненева беше близо до тях и ги слушаше какво си говорят.
Това промо  е доста странно - бях останала с впечатление , че  сестрата Ася е "активната" страна и тя  посвети Вяра в тънкостите  на такава връзка , а пък в промото  някаква нова мацка  се яви като защитник на интересите и и се ерчеше /а-ха и да се сбие.../.
Тази Ася ми стана неприятна , защото тръгна да разказва наляво и надясно /без никой да я пита / ,че харесвала жени и не се срамувала от това . Хайде сега да и застанем мирно и да ръкопляскаме . Май пак ще гледаме борба за защита на права , които никой не ти е отнемал .

# 86
Доколкото си спомням, Ненева знае какво е станало между Добрева и сестрата - сестрата й разказа, като тръгна да напуска и горката Ненева беше леко втрещена Grinning
Сестрата каза на Ненева само, че харесва жени, не й е споделяла какво е ставало с Вяра.

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 13:50 от Fairy

# 87
За Васко и Магда си мисля следното - най-вероятно Васко, след като се скара на Коко и лапето и Магда се стреснат от тона му, той ще се светне какво е направил и ще го обърне на майтап. Ще се усмихне и ще каже нещо от типа "Майтап бе, Уили" и онези стреснатите, или по-точно Магда ще му повярва. Но Коко няма да му се върже...

# 88
В обзорът за тази седмица пише, че ще има драми с иновациите в болницата, споменават се Васко и Магда, за Банков и Огнянова пак нищо.
Предполагам, че най- сладкото са оставили за най- накрая Simple Smile

# 89
  • София
Две седмици преди финала на "Откраднат живот: Чуждо тяло", професионални сблъсъци ще провокират полюсни емоции в болницата. Иновациите в МБАЛ "Св. Кирил" ще се превърнат в основна дискусия, последвана от сериозни сблъсъци между лекарския състав. Пневматично-вакуумна транспортна система, която да се грижи за преноса на лекарства в болницата и "Роботът Да Винчи" ще бъдат дългоочаквани подобрения за едни и нежелани проекти за други. Във вихъра от противоречия ще се озоват директорът на болницата – доцент Банков, Виолета Захариева и доцент Захариев. Историята на сестра Жекова и нейният обожател ще изкара наяве истини, които ще изправят пред нова дилема Магда.

Кой ще надделее в битката за промени в болницата? Ще се справи ли д-р Романова с изпитанието и какво решение ще вземе сестра Жекова за своето бъдеще?

Общи условия

Активация на акаунт