Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 243
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Щом този път предварително се знае, че ще има нов сезон очаквам да не пресират много развитието на сюжета до финала. Поне ми се иска да задържат нивото и ако може да не се отплесват прекалено с другите за да видим все пак някакво развитие и при Огнянова-Банков.

# 91
Къде  публикуват обзор за сериала ? Аз отворих някакъв сайт и там ми наизлязоха  доста  обстойни  публикации , но само за турски сериали . За "Откраднат живот " само една статийка  от началото на сезона , за другия ми любим филм "Клиника край езерото" - също .

# 92
  • София
Щом ще има 5ти сезон подозирам, че някои неща ще си останат за там...

# 93
Това е от фейсбук,все пак ще имаме нещо за тези двамцата,май Зорница е на разпит при Банков-как се е надвесил Satisfied това ще да е интересен разговор

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 17:54 от maichetoo0o

# 94
  • Кърджали
Гледайки това рязко ми се прииска да стане 20 часа.  Mr. Green

# 95
  • София
Така заплашително се е надвесил над нея, ще я бие ли, какво ще я прави... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 96
Въх, на мен ми се разтупка сърцето, за нея- не знам Grin
Надявам се този път да не се дърпа чаак толкова много Grinning

# 97
Ако не се дърпа много още в тази серия могат да станат двойка и ще се наложи да им създават неприятности за новия сезон. Така е по-интересно и по-реалистично в случая с един по-дълъг период на сближаване.

# 98
Така е, но пък той колко време ще издържи да ходи по нея, а тя да му се фръцка Grinning Изкараха епизод-два-три така, време е и тя малко да отстъпи Simple Smile

# 99
Влезнала му е вече под кожата и може да издържи дълго. Все пак и от него зависи да даде това което му беше поискано за да се разберат. Продължавам да си мисля, че всичките форми на флиртуване през които ще минат са не по-малко интересни за гледане.

# 100
За това съм напълно съгласна, на мен реално самият път до връзката ми е много по-интересен - когато има копнеж между двамата.

# 101
  • София
Ужас, май Виолета има разсейки от рака

# 102
Ужас, май Виолета има разсейки от рака
И аз това си помислих...да не вземат да гътнат Злобюла.

# 103
  • София
В този сезон тя почти няма никаква роля.

# 104
Банков чете Мураками, браво Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт