Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 253
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • ту тук, ту там
Е, не! Толкова се надявах, че не е истина предположението за жена му! Голямо разочарование!

# 107
  • София
Стана малко психо Simple Smile и явно е жива!?

# 108
Е, нямам думи, това ли измислиха сценаристите?? Много тъпо

# 109
  • София
Фууу, вярно се оказа жива. Колко жалкоооо

# 110
  • София
Виолета в промото е във вихъра си 😁

# 111
Потресена съм! Даже не знам какво да коментирам...да, това, което Банков каза навремето - че всичко си има своето обяснение, сега става ясно...ама егати тъпото обяснение...с един замах убиха образа на Банков...

# 112
Леле,не знам кого искам да пребия повече-Банков или Добрева.
Сценаристите ме разбиха просто,да им имам "фантазията"

# 113
Тогава набий тях  Simple Smile.
Сериалът се крепи на играта на Банков и Калин, даже грешките в сценария се размиват в рижите мигли на Банков и остроносия Калинко.

# 114
  • Анкх-Морпорк
Виолета е подстригана като хер Флик от Ало, Ало!

# 115
Добрева си е лекенце отдавна, на нея сме й свикнали...ама Банков...първо се държа отвратително с Огнянова, когато тя за пореден път се опита да намери начин да стигне до него.... сега това...аз не виждам как би могло да има бъдеще за техните взаимоотношения...тоест или сценаристите са магьосници, или Огнянова ще стане една жалка женица, дето да ходи по него, или просто всичко между тях ще приключи...имам слаби надежди да е първото и да намерят начин да се измъкнат от тая тъпащина.

# 116
На документите пишеше EVA BANKOV-KOMA. Защо Вергов гледаше толкова озадачено, все едно не знае, че е в кома?

# 117
  • There I was on a July morning
Хм.., потвърди се моето предположение, че жена му е в кома. Само това обясняваше държанието на Банков към Огнянова. Не вярвам и, че връзката им ще се задълбочи особено при тези обстоятелства. Огнянова се е опарила от дългогодишна история с женен мъж, а Банков има скрупули и угризения. Не вярвам да имат щастливо бъдеще заедно, освен ако сценаристите не "убият" съпругата му. Начинът по който разкриха тази история от живота му е отвратителен, приляга на някой долнопробен трилър.
Скоро не съм писала в темата, но последните епизоди ми харесаха, следващият също се очертава да бъде интересен, съгласно загатнатото от промото.

# 118
Saluti e baci! Поздрави и целувки означава, някой да не си помисли друго. В случая милувки и целувки на корем, та чак жлъчката почти се спука, мир на праха му на пациента.

Наталка пак са я понаправили чаровна и харизматична за сметка на Калинко-прическата. А Вилиту вече изглежда визуално по-зле от Жекова. Демек както винаги на всяко едно хубаво нещо се падат по 9 глупости. Стаменова леко наруши закономерността, а Врабчев намачка едни други неща. Но целулито-стриите не ги цензурираха, за разлика от интимките на Магда ...

Да не забравим и мотото на вечерта, изсмукано от някаква много простовата тийн песен "мачкай бенг бенг мачкай". За топките говоря, накой да не си помисли друго.

Пак не разбрах какво беше продуктовото манипулиране в епизода, освен че замъгляват кутиите на цигари, което е "страшна" реклама.

Можеше и без Банков-шизото да разберем, че е жива. Примерно нахълтва в кабинета му без да чука и го хваща на калъп с Огнянова ... Сигурно го карат да разпише съгласие да изключат апаратите и съвсем ще психяса, но ще продължи да ги лъже и съвсем междудругото ще врътне един як кекс на Огнянова да олаби малко напрежението и да пази простатата, че е вече на години ...

А анонсът за утре е още по-забавен. Целувките и милувките рязко се заменят с тупалки. "удряй бенг бенг удряй"

Малко извън темата, но тук освен да чуете гласа на Веселин Ранков, може и да видите в началото истинска болница и до какви драми води откраднатия живот: https://www.youtube.com/watch?v=AGBYCaGxE_A

# 119
  • Кърджали
И какво стана ся, предположенията верни (сценаристите само това ли успяха да измислят като интрига). Да, това обяснява напълно отношението му на приливи и отливи към Огнянова. Но... Някак си не ми харесва, създадоха му един образ и сега - опа, решихме ме жена му е жива. Ми ще мрънкам пък.
Иначе, хареса ми реакцията на Жекова. Браво че не се усети от отвратителното отнощение на Васко (нали така се казваше тоя урод) и защити детето. Надявам се с тояа между тях да се приключи и тя да усети и рязбере че Йосиф не я излъгал.
Продължава да ме е яд на Банков. Огнянова не заслужава това отношение.
Вяра май ще посегне наистина на себе си (според мен ще е повече за търсене на внимание отколкото наистина желание да умре). Да вземе да си изясни и тя какво иска. Че засега само здрави шамари май иска.
Още ме е яд на Банков.
Сцената беще като от психофилм.
Не разбрах кога майката на Наталия и Врабчев са си влошили отношенията. Тъкмо днес си мислих че от отдавна не са ги давали заедно.
Наталия и Калин бяха много сладки заедно.
Май и рака на Захариева се завръща.
Не знам дали казах  Mr. Green но ме е яд на Банков.  Май за другия сезон са оставили това да ги правят двойка с Огнянова. Те че ще ги направят (към края на 5ти сезон, ако до тогава не са решили да има и шести), ще ги правят, но първо трябванда решат жената на Банков какво ще я правят. Ужасна ситуация, между другото.
Та пак да кажа, Банков е за бой.

Общи условия

Активация на акаунт