Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Разпиляна във въображението
Не мисля, че българските сериали имат традиция да правят коледни и т.н. епизоди.

И така - четири месеца напред. Не е нещо, което да не знаем  Whistling Дано Виолета и Захариев са правили отново и  отново "нищото", защото ще е тъпо да се правят на загубени тийнове боснявайки се за нещо случило се еднократно преди толкова време.

Галя ще се оправи. Все пак кармата я застигна, ще го преживее. Да вземе след време да се върне от специализацията с нов мъж, по-конкретно този:

ще е супер. Няма само деца с връзки я  Whistling

Със сигурност моят човек е щастлив и това ми е достатъчно.  Laughing Дали ще присъства на раждането?

Ще следя с любопитство Вяра и Ася.

Драмата с Банков, жена и любовница - ще видя кое от предположенията ми ще се сбъдне.

# 646
Е, Мириел, как няма да присъства, там ще е, нещата малко ще се позакучат, той ще спаси майката и бебето и всички ще са щастливи.

# 647
Ей, човек не може да ви изчете Smiley
Очаква ни интересен епизод с този скок във времето, дано е добър епизод като тези от миналата седмица. Simple Smile

# 648
Играем си на следователи, докато чакаме епизода.  Grinning

Ааа, не знам дали съм мрънкала достатъчно, но ме е много яд, че Тасев го завряха във поддържащите роли, защото много ми харесваше като образ. Обаче във втората половина на сериала той е просто сателит покрай Вяра.

Хапливият език на Мазов също много ми липсва.

# 649
Предлагам,никой от вас да не е прав и сезона да завърши щастливо,предколедно и без нито една драма  Mr. Green
Подкрепям с две ръце! А и по Коледа ставали чудеса, казват.  Grinning

# 650
Професор Гочева също не е лош кандидат за директор на болницата, ако Банков е бил само за този сезон. Поне ще съживи онзи Мазов когото познаваме отпреди.

# 651
Гочева маминка ли беше?
Аз пък се чудя ако доцента отпраши с мотора в края на сезона, какво остава за образа на Огнянова? Не си представям да я свържат с друг мъж, щото след тая химия с Банков трудно ще могат да надскочат видяното. Освен да я позиционират като втората д-р Кръстева, дето ръси мъдри съвети : D

# 652
  • Разпиляна във въображението
Е, Мириел, как няма да присъства, там ще е, нещата малко ще се позакучат, той ще спаси майката и бебето и всички ще са щастливи.

Нищо няма да стане, освен ако не върнаха Наталия да е супер щастлива, най-накрая, в живота си, да роди бебето, да го види, и да се гътне. И после Калин с Галя  Laughing

Ох, хора, ще ме карате да пускам нова тема днес. Ензим няма да има възможност и ще го направя аз.

# 653
Гочева е майката на Мазов и сцените с нея са незабравими.

# 654
Аз Галя много я харесвам и бих се радвала да е с някой свестен тип, но може за целта да не гътват Наталка. Наталия и Калин си отиват много. Като цяло двойките са ги събрали адски подходящо.

Може ли някой от гледалите предишните сезони да ми каже как така Виолета и Галя станаха приятелки, щото аз от откъслечните моменти, които съм гледала Виолета беше отвлякла малък Пешко и сега като ги гледам да си гукат ми е малко странно.

# 655
След катастрофата Галя получи амнезия и Виолета започна да се сприятелява с нея като дори й препоръча психотерапевт за да я манипулира. Петър се усети, но Галя беше останала с впечатлението, че Виолета й е приятелка забравяйки всичко преди това (дори и за отвличането на детето).

# 656
Наталия да си е жива и да гледа бебока с Калин-сладури са заедно,само да не изтрещи тя с някоя следродилна депресия.
Галя да зарязва Захариев и да взима Тасев,а ако не уморят Виолета под ръка с Петър.
Верчето с Ася би било доста интересно.

# 657
  • тук, на мястото си
Като се разболя Виолета,  Пецан го нямаше и в началото Галя и помагаше.  Не помня точно кога използваха Виолетка за детегледачка, преди или след болестта.
Май откакто е почнал филма образа който най - много е променян е на Виолета. Единственото постоянно нещо при нея е  жаждата за забогатяване. И накрая ще я уморят, а кой ли ще заеме нейното място.

# 658
Това с амнезията беше преди да роди, да же май вече беше бременна Галя.
Мисля, че се сприятелиха, когато Виолета се разболя от рак.

# 659
  • Тра-ла-ла
Как стана тази работа с Добрева? newsm78 Имам чувството, че съм пропуснала един епизод Crazy

П.П. Минали 4 месеца

Общи условия

Активация на акаунт