Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 019
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Засега ми е най-мътна най-дълбоко пазената тайна какво точно се е случило с жената на Банков. Противоречиви са откъслечните факти. Той беше с кръв в линейката (вероятно е участвал в инцидента), добър моторист е заради гонките (трудно ще допусне неразумно поведение щом вози дъщеря си), не иска да качва никой на мотора си (травма от случилото се), казва че винаги би избрал да спаси дъщеря си (значи и жена му е пострадала в същия момент), лично познато му е състоянието преди опит за самоубийство (по-късно вероятно с жена му), трима няма как да се качат на един мотор и т.н. взаимно изключващи се детайли и засега ми е неясен пъзел.

# 631
  • Другата България
 Laughing Малко остана, потърпи още ден - два и ще разбереш....надявам се.

# 632
Мисля, че в спомена му дадоха, че и двамата с жена му са с мотори, но не помня детето при съпругата ли се качи?
Може би те са катастрофирали и той като вижда рязко спира и пада, затова са и неговите наранявания. Банков тръгва с дъщеря си в линейката, където тя издъхва. А жена му оцелява, но след това се опитва да се самоубие и затова е в кома.   

# 633
Ми той нали все пак е анестезиолог...ми може просто да я е докарал до кома. Едва ли ще му е трудно. Брррр....

# 634
  • Другата България
 Joy Joy Joy Днес темата е много забавна.
Радвате, дами.

# 635
Ти се моли да не сме прави Wink

# 636
  • Другата България
Еее, чак толкова хард сценарий не мога да допусна. Sunglasses

# 637
  • тук, на мястото си
Малко внимавайте като пишете лошите неща, че  като нищо ще ги използват сценаристите. След това да не вземете  да  искате и хонорар? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 638

Мхм, и живели щастливо 4месеца и един ден принцесата научила грозната тайна на принца. Хубавите моменти ги пропускаме, да не вземем да преживеем някоя положителна емоция.
А! нали? Много се грижат за нас, да не преживяваме хубави емоции, и с право - ние сами трябва да си ги правим, няма да чакаме по телевизора да ни ги направят, я?

Малко внимавайте като пишете лошите неща, че  като нищо ще ги използват сценаристите. След това да не вземете  да  искате и хонорар? Stuck Out Tongue Winking Eye
Преди малко ми звъня Милошев по телефона, и след изказаните любезности и благодарности ми поиска банковата да ми преведе парите за чудесно написания сценарии.
Даже ми препоръча да предложа и нови персонажи. По възможност гадни.  Тъй че сте обречени да четете! Joy

# 639
Предлагам,никой от вас да не е прав и сезона да завърши щастливо,предколедно и без нито една драма  Mr. Green

# 640
  • Другата България
И аз се надявам на същото.
П.П. Аватарът ти е съвсем на място. Grinning

# 641
Предлагам,никой от вас да не е прав и сезона да завърши щастливо,предколедно и без нито една драма  Mr. Green
И това е възможно, но пък следващия може да започне като някой се събужда и се оказва, че това щастие е било само един хубав сън...

# 642
Е, да , но ако няма драма и всичко е щастливо няма как да тръпнем в очакване на следващия сезон?
Ау, Амбър с тоя аватар и поглед ми секна ентусиазма да пиша гадории, сега искаш да ми развалиш и моя екранен образ?

# 643
Е, да , но ако няма драма и всичко е щастливо няма как да тръпнем в очакване на следващия сезон?
Ау, Амбър с тоя аватар и поглед ми секна ентусиазма да пиша гадории, сега искаш да ми развалиш и моя екранен образ?
Ма нали казвам,предколедно никакви гадории,само лИбов,после цяла година има за драми.
За моят аватар или хубаво или нищо!! newsm47

# 644
Какви сте романтички Grinning  Аз се моля за 1 (един) епизод, в който драмите не са чак толкова страшни и поне половината двойки са щастливи и се обичат. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт