Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 140
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • Другата България
И в Стъклен дом съм го гледала и пак не ми е направил впечатление, както сега...
Ролята на доц.Банков му приляга истински.
Явно е като виното , колкото повече остарява, толкова по- хубав става !
Напълно подкрепям! Peace
Благодарности и от мен за новата тема.

# 31
  • Кърджали
Помня Вергов от "Тя е Той", правил ми е впечатление ама чак пък да мине за любимец... "Стъклен дом" не съм го гледала, нямам понятие как се е справял там. В театрално представление не съм имала удоволствието да го гледам. Но сега във "Откраднат живот" ролята наистина му пасва перфектно, а и е приятна гледка за окото. Определено след този сериал мнението ми за него се подобри доста...

# 32
Все пак изминаха 15г. от първия сезон на "Тя и Той" и се предполага, че тогава е бил по-млад и по-неопитен. Отделно на Тя и бяха осигурили не само първо място в заглавието, а и над 90% от времето в сериала. В "Стъклен дом" се видя по-висока класа, а сега е вече почти перфектен в тази си роля.

# 33
Благодаря за темата. Чакам вторника Simple Smile

# 34
Аз също го помня от Тя и той, беше ми забавен там, но нищо впечатляващо. Стъклен дом въобще не го следях, тук е прекрасен в ролята си, като трябва да се отдаде заслуженото и на тези, които са изградили образа преди това. Но вчера бях на постановка с негово участие и там вече бях наистина много силно впечатлена. Изключително добра игра и страхотно присъствие имаше.

Жековото синче и на мен не ми харесва как играе.

# 35
  • Варна
Благодаря за темата Flowers Bouquet
Интересна ще ми е реакцията на Жекова и на Коко като Васко така му извика.. Дали Коко ще се стресне и Жекова дали  няма да се разкрещи на Васко за държанието му.. Мисля че Васко е лепка и Жекова много Трудно ще се отърве от него, изглежда ми като сериен преследвач... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 16:39 от n0richka

# 36
И на мен ми изглежда много натрапчив този Васко, току виж Жекова приеме, ме държанието му е продиктувано от напрежение и продължи да въздиша по него.

# 37
И в Стъклен дом съм го гледала и пак не ми е направил впечатление, както сега...
Ролята на доц.Банков му приляга истински.
Явно е като виното , колкото повече остарява, толкова по- хубав става !

Навремето Вергов не ми напарави и на мен такова впечатление, особено в ролята на лошия. Но сега си пуснах епизод от Стъклен дом и ми се струва страхотен като лош герой.

# 38
Аз не че съм гледала много Стъклен дом, но хич нямам спомен Вергов какво е участвал там.

# 39
Но сега си пуснах епизод от Стъклен дом и ми се струва страхотен като лош герой.
О да, в "Стъклен дом" беше убийствен гадняр,отива му да го играе лош,даже ми стана жал като го убиха.

# 40
  • София
Значи от тази седмица по 4 епизода, вече и в петък. До Коледа ше свърши сезонът, а най-вероятно догодина през пролетта ще излезне новият сезон.
Интересно дали ще е последен...

# 41
  • Другата България
Нали уж в петък нямало да има, последно ще има или не?

# 42
  • София
Благодаря за темата.  bouquet

И аз с питането за петък.  Mr. Green

# 43
В програмата на Нова пише,че ще дават Съдбите в петък,даже видях реклама за това.
Сигурно другата седмица ще имаме епизод и в петък.

# 44
Щом са казали 52 серии и че ще свърши на 22 декември, последната беше 40, сметката е точно за 3 седмици по 4 серии (което значи и петък), но са възможни и двойни серии накрая, ако заради съществуващите предавания е невъзможно равномерното разпределение за следващите 3 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт