Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 518
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
тюф,  Crossing Arms точно края с Банковия з-к съм пропуснала ooooh!

# 376
Имаше много  добри сцени в този епизод   Peace !
Калин беше №1 - усмихнат и насълзен с това Мефистофелско  лице - супер !!! Добре ,че Наталия не хукна пак  нанякъде .
Бяха постигнали  някакво  цинично равновесие - две хубави неща /събирането на двойките/ и две  почти смъртни присъди , дано  да им се размине и на Вили и на Вяра  Praynig .
Буковска също изигра трагедията  класно  Peace
Дълго  промотираната среща между  Банков и Огнянова не надмина очакванията ми . За  толкова избутано в края на епизода събитие , показването  на обществения вече /от фейса/ задник на Вергов  беше  излишно .
Не беше  фино направена сцената  newsm78  като за филм  от 20 ч., когато  никое детенце още не спи .

# 377
  • Пловдив
А Вяра що живее в апартамента на Тасев?И аквариума и празен...

Тъпо ми е Вилиту и Галка дружки...няма как да е реално!

Накрая на Наталка и дойде акъла...мн.сладки бяха!

А секса беше хард Simple Smile нямаше нужда ит последната сценка...

# 378
  • София
Буковска играе много, много добре. Няма да забравя сцената от миналия сезон, когато Наталия й бръснеше главата, а тя плачеше и пееше

# 379
  • Тра-ла-ла
За недоволните - другият път секс сцените ще са на загасено осветление. Вие сами ще си представяте какво се случва Laughing

# 380
След малко ще гледам епизода воглаве с домашния лекар, после ще ви кажа защо алкохолът и хапчетата се комбинират смъртоносно, забравила съм Grinning Помня само, че и двете товарят жестоко черния дроб и той не може да издържи. Може би обаче, има и още нещо.

Благодаря ви, че коментирахте своевременно, та можех да следя чрез темата какво става в епизода Heart Eyes

П.п. Аз българските филми съм ги запомнила винаги с много натуралистични сексуални сцени Simple Smile

# 381
  • Пловдив
За недоволните - другият път секс сцените ще са на загасено осветление. Вие сами ще си представяте какво се случва Laughing
айде сега...нека има,ама последното беше нетипично за тоя филм Wink

# 382
Вчера и аз не можех да открия дистанционното, а малката стоеше вперена в телевизора и повтаряше: "много хубаво се борят". Като смених канала, започна да мрънка, че й се гледала борба. 😏

# 383
  • Тра-ла-ла
айде сега...нека има,ама последното беше нетипично за тоя филм Wink
Типичното е да претупват тези сцени Grinning Чудя се сценаристите и режисьорите не правят ли готин секс, че да имат визия как да го покажат в сериал newsm78 Вярно, че това не е основна сюжетна линия, но като ще ни показват туй-онуй - да е качествено Blush Дори не е нужно да дават 5 пози, за да постигнат този ефект.

# 384
  • Там,където се събуждам щастлива.

П.п. Аз българските филми съм ги запомнила винаги с много натуралистични сексуални сцени Simple Smile
Българските ряпа ядат пред холандските. Там какво става...Обаче, децата им са в 19.00—19.30 в леглото и е изключено под 11— 12 години някой да гледа.

# 385
Мириел, какво съм ти набивала в главата, че съм забравила? Grinning

# 386
Игра на думи Smirk  Satisfied

Аз пък мисля,че сцената си беше направена с вкус.
Диана има убийствена татуировка,хареса ми,доста амбициозно да си направиш толкова голяма(моята е по-малка,на същото място)

# 387
Защо не качват новия епизод още ? Друг път почти веднага го има.

# 388
  • Пловдив
Аз честно не очаквах да стигнат до там в серията,щот почна дървено...а и не вс.актьори снимат голи сцени Simple Smile

# 389
4 годишната ми дъщеря след днешната серия каза, че вече това и е любимия филм.

Общи условия

Активация на акаунт