Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 499
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
 newsm78   E до тук /почти сме в края на сезона/  какво  му е чуждото на тялото ?
Нещо  ми стои претенциозно  и абстрактно заглавието .

# 451
Чуждото тяло дойде с принципи различаващи се доста от общоприетите в тази болница и възникнаха неизбежни конфликти докато не настъпи побългаряване на принципите му за да си дойде всичко на мястото. Не знам дали той успя да промени каквото и да е в тази болница (с изключение на закриването на лабораторията на Виолета), но болницата успя доста да го промени.

# 452
  • София
Абе, ако тя се чуди как да му прости, лесна работа, ще си прощават цял пети сезон Grinning
Ама ако вземе, та литне към Германия, какво правим? Hushed
В началото на сезона бях чела някъде интервю с Вергов (ама като не помня къде...), който сподели, че ще има и снимки в чужбина... Най-вероятно ще замине. Дано поне вземе и Огнянова. За опора
Под "Чуждо тяло" разбирам самия Банков, нали самият той го каза в промото на самия сезон - "Аз съм чуждо тяло в техния свят".

# 453
Така е, но аз смятам, че болницата всъщност го промени към по-добро.

# 454
Не е възможно да не замине за Германия поне за да уреди погребението на жена си или да е там докато се убеди че няма смисъл повече да се мъчи и да й изключат системите. Не вярвам да е възможно каквото и да е съживяване след толкова време в кома.

# 455
  • Кърджали
Аз не вярвах, че е възможно да е жива, ама на... Но все пак тъпо и упорито си мисля че няма да я събудят от комата.. Някак не ми се връзва със всичко, които се случваше, случва... Ако имаше такава вероятност Банков нямаше да направи такава стъпка към Зорница си мисля. Видя се че като пристигнат вести от Германия и ставаше буца лед... А след писмото (което предполагам е прочел, нали го отвори) се реши да "живее и обича". Макар че то при него нищо не е сигурно

# 456
Александра, и аз се надявам и вярвам, че ще е така. Наистина звучи адски нелогично да му пратят документи, в които да има данни за признаци на живот и той да се впусне в нова връзка. Да не говорим, че все пак е една година в кома, не е ден или два, много ще ме подразнят, ако ни сервират някое „медицинско чудо”.
И пак се връщам към онова, което каза преди два епизода - че трябва да избира между това да обича и да си тръгне, за да не бъде обичан. Той избра да обича.
Каквито и драми да ни очакват, нека поне един епизод им се порадваме да са щастливи.

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 20:43 от Fairy

# 457
Незначителните признаци на мозъчна дейност си свършиха вече работата за да задълбочат достатъчно драмата. Има и такива случаи на "събудили" се след месеци и години в кома, но обикновено пораженията са такива, че е било по-добре да не се събуждат. На Коледа все пак стават и чудеса така, че ще видим през следващия сезон развитието. Засега се надявам да има няколко епизода щастие.

# 458
Мисля си, че до известна и степен и жена му може да се разглежда като чуждо тяло  Rolling Eyes. Той се е отчуждил малко или много от нея явно и преди случката, щом вметна, че винаги би избрал дъщеря си, а след това съвсем - просто едно тяло, което поддържа към живот. А сега когато в най-неподходящия момент може да вземе да се съживи, тя е като "чуждо тяло" и в преносен смисъл, т.е. излишното в новия живот на Банков.

# 459
  • Кърджали
В началото нали обясняваха името на сезона с героя на Вергов. Че Банков бил чуждото тяло в този екип, идвайки от далеч, със своите правила. И да търси място в този екип. И накрая и от правилата му нищо не остана
Fairy и аз много се надявам другата седмица да се наслаждавам на влюбен Банков. Тази роля на Вергов така му лепна... Но не вярвам да ги оставят дълго време щастливи. А и самите те са пстри камъка и ще има сблъсък на характери

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 20:19 от Aлекcандрa

# 460
  • София
Е, не беше редно да твърди, че е вдовец, а жена му е в кома.

# 461
Аз мисля, че въпреки неспособността да наложи правилата, нещо, в което той се промени, а не болницата, но той имаше нужда от това, идването му все пак беше добро за болницата. Защото ги направи по-организирани, защото в различни периоди застана зад гърба на всеки от тях, защото ги научи на повече справедливост и ги научи да ценят повече пациентите си.

Аня, не беше редно, да. Колкото повече гледам, толкова повече вярвам, че го направи от срам, защото е виновен.

# 462
  • тук, на мястото си
Все още съм под въздействието на снощния епизод. Не заради Банков-Огнянова, не и заради Калин и Наталия,  а  заради Вяра. Последните минути бяха за мене много силни. Иска ми се да я спасят, но мисля че няма да успеят. Много се мота  Ася  докато извика бърза помощ. Пък и ако мислеха да я спасяват, какъв е смисъла  да се самоубива.
Предполагам, че жена му на Банков е в кома точно заради самоубийство,  може би са се развели след смъртта на дъщеря им. Огнянова ще научи преди той да и каже и то  може би по  възможно най - грозния начин, както често се случва и в живота. 

# 463
Ася обаче тръгна бързо след Вяра. Колкото и да се мота пред вратата, не би трябвало да е минало повече от час от лекарствата и според мен може да бъде спасена.

# 464
  • София
Аз си мисля, че ще я спасят и Тасев ще ѝ предложи брак (съдейки по промото на сезона).

Общи условия

Активация на акаунт