Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 492
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
И аз мисля, че случилото се с Вяра ще има връзка с това, което е преживял Банков и жена му най-вече.
Сетих се, че когато Банков разказваше на Огнянова за семейството си, не ни дадоха разговора им. Та може да е постъпил честно спрямо Огнянова и да ѝ е казал за жена му как стоят нещата, просто ние да не знаем още.
От друга страна, пред закона, пък и морално за мен, той не е вдовец. Може да е в кома, но все още му е жена. Обаче като се замисля самото определение за вдовец за Банков го даде Евгения, той на никой май не е казвал директно, каза, че са мъртви.
Няма как да й е казал. Ако тя знаеше, Банков първо нямаше да я отпрати при разговора му с Германия и второ, нямаше да сънува кошмари, питайки се защо не им е казал. Едва ли му е много притеснено, че е излъгал Евгения, примерно Grinning

# 481
  • София
И аз мисля, че случилото се с Вяра ще има връзка с това, което е преживял Банков и жена му най-вече.
Сетих се, че когато Банков разказваше на Огнянова за семейството си, не ни дадоха разговора им. Та може да е постъпил честно спрямо Огнянова и да ѝ е казал за жена му как стоят нещата, просто ние да не знаем още.
От друга страна, пред закона, пък и морално за мен, той не е вдовец. Може да е в кома, но все още му е жена. Обаче като се замисля самото определение за вдовец за Банков го даде Евгения, той на никой май не е казвал директно, каза, че са мъртви.
Няма как да й е казал. Ако тя знаеше, Банков първо нямаше да я отпрати при разговора му с Германия и второ, нямаше да сънува кошмари, питайки се защо не им е казал. Едва ли му е много притеснено, че е излъгал Евгения, примерно Grinning

И нямаше Зорница да каже на хокеиста - жената на доцент Банков и дъщеря му са починали в Германия

# 482
  • Другата България
Обаче като се замисля самото определение за вдовец за Банков го даде Евгения, той на никой май не е казвал директно, каза, че са мъртви.
Е аз това го разправям от дни, досега Банков на никого директно не е казал точно така - "жена ми е мъртва". Каза нещо от сорта, че ги е загубил и двете, но за жена си нищо конкретно. Евгения го каза - вдовец е. Разбира се, не го и отрича, което е грозно и съвсем неуместно, но може и да си има причини за това. Не го оправдавам, но търся някакво обяснение...
Да, може да има скок във времето, Виолета с този тюрбан толкова бързо и мен ме навежда на мисълта, че може и да ни спестят някой месец. А и Мазови нещо коментираха, че сурогатната майка се е нанесла у тях да живее, възможно е да са се върнали от Украйна и тя вече да е бременна.
Дано спасят Вяра, защото пак двама умрели за сезон ща ми дойдат в повече, поне на мен.  Confused За Виолета съм сигурна, че това са последните епизоди с нея.

# 483
  • София
Каза, каза. Каза, че и двете са издъхнали в ръцете му.

# 484
  • Другата България
 Rolling Eyes Това не го помня, пред кой го е казал?

# 485
Банков ме ядосва най-вече с поддържането на  илюзията, че е вдовец главно пред  Зорница, а и на нея само дължи обяснение за мълчанието си по този въпрос..... понякога именно дългото премълчаване, а не толкова самата лъжа наранява.
 Мисля,че го каза на Евгения,тя и за това каза на Огнянова-Банков е вдовец.

# 486
  • София
Пред Евгения, в кабинета си.

# 487
  • Другата България
Пред Евгения, в кабинета си.
newsm78 Губи ми се като момент. Благодаря.

# 488
  • Кърджали
Два пъти каза на Евгения че жена му и дъщеря му са починали. И двете. Веднъж в дома и, втори път - в кабинета си.

# 489
  • София
Сценаристите обаче са забравили и това е големият проблем.  tooth

# 490
  • Другата България
Няма как да са забравили подобно нещо. Все пак нали затова са сценаристи, не са като мен шматки.

# 491
Не мисля,че са забравили по-скоро в един момент са решили да го вмъкнат в историята, за да предизвика това повече драма.

# 492
  • София
Е, така де. Иронизирах със забравил. Просто както се обединихме около идеята няколко човека - доскучало им е и са решили да променят нещата, смятайки, че ние сме оФце и пасем трева.  Laughing

# 493
Сценаристите не са забравили и дори успяха да загатнат част от истината. Първо с писмото от Германия, че жена му е в кома и последвалия кошмар в който той казва “Защо ги лъжеш?” явно визирайки историята за жена му за която той два пъти спомена че е издъхнала и починала на Евгения, а пред останалите премълчаваше и приемаше съболезнования, което се приемаше за истината след като не я отричаше. Така става ясно, че е излъгал за жена си и драмата с последствията от това ще продължава. Мислех, че всичко това стана пределно ясно тогава.

# 494
  • Другата България
Тя драмата ще е само за Огнянова.

Общи условия

Активация на акаунт