Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 022
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
За пръв път ми се случва да Ви изчета толкова внимателно и да забравя какво щях да напиша Joy

А, да. И според мен ще оставят много неща недоизяснени, като турскит сериали. За да има тръпка у зрителя за следващия сезон. Ония така правят над 1200 епизода. Заплитат всичко в края на сезона и после 200 серии пият чай и си оправят забрадките. Тук после още 25 серии ще се возят в асансьора, ще четат книги на покрива и ще пият кафе. Joy

# 601
Вяра в операционната - според мен е сън. Има ли пушка на сцената, тя ще гръмне. Та жената на Банков в движение ще я съживят и горката Зорница - отново връзка с женен мъж.
Сурогатната майка няма да поиска да даде бебето на Мазови и подсетете ме за още гадориии? Ще дописвам.  Twisted Evil
А, да, детето на Калин и Наталия ще се роди с проблем, генетичен предполагам. Захариев  ще поиска да се върне при Виолета, но тя умира от рак.

# 602
  • София
Тъкмо щях да те подсещам за бебето на Наталия, ама ти си се сетила.  Laughing

# 603
  • София
Сурогатната майка няма да поиска да даде бебето на Мазови и подсетете ме за още гадориии? Ще дописвам.  Twisted Evil

Според мен ще иска да задържи бебето и Мазов. Grinning

# 604
  • София

hahaha

# 605
Ооо, няма да има празно в драмата.....всички под секирата Smiley друг сезон ще правят хората, трябва от сега да наберат скорост

Тя може да иска и Мазов да задържи, но той не е Захариев все пак Smile
Поне тази седмица ще имаме епизод и в петък, а другата седмица  и понеделника.

# 606

А! Още по- добре! И самотната Деси( забравихимето на герионята) се залюбва с Врабчев и там се оформя любовен триъгълник, и след като му е пуснала Шинова не може да му прости изневярата.
Не се сещам ко прайм с Ралица Паскалева? Да, понеже се носи слух, че е бременна заминава на обучение за новата Хапаратура Да Винчи, и там среща щастието за винаги.

Сестра Жекова прибира шофьра Васко - клептоман и той и изнася покъщнината, дори я мами да си продададе жилището и тя остава на улицата сама с Коко. В приют за бездомни. Не, при отец Иван отиват.

# 607
  • София
Лора е героинята на Бакарджиева. Peace

# 608
Защо сам турски сериал, да го направим като Малката булка- безкраен. За децата им и децата на децата им...и безкрайни безсмислени драми...

# 609
  • Разпиляна във въображението
Онази не иска Мазов. Ще
Скрит текст:
ги зареже двамата взимайки бебето
- за някой, който не е гледал репортажа по Нова телевизия.

# 610
Добре, де, за бебето на Мазови - те нали точно за това отидоха в Украйна. Защото тук е незаконно, а там е разрешено. Предполагам са подписали договори и уредили нещата законово. При това положение как може сурогатната майка да не им даде детето? Rolling Eyes

# 611
  • Разпиляна във въображението
В България е незаконно. Когато онази си тръгва те са тук. По чий закон ще си защитиш правата върху бебето?

# 612
Ами тя като изчезне някъде из Украйна, иди я гони да ѝ вземеш бебето.
Аз така ги виждам нещата, че историята на Мазови ще остане за пети сезон. Щото нали, трябва да ни останат повечко драми и за тогава.
Наталия и Калин не очаквам повече да страдат, поне до края на сезона, ще им се роди здраво, хубаво бебе и ще му се радват, в крайна сметка тия двамата като са почнали от миналия сезон, та до 43-ти епизод на тоя, все страдат, все реват, имат нужда малко от почивка.

# 613
  • София
А на тази за какво и е чуждо бебе. Нали е сама, няма пари, как ще го гледа?

# 614
Какъв беше смисъла тогава да ходят до Украйна, като можеше и в България да се случат нещата със сурогатната майка и повече логика щеше да има в драмата. Предполагам в страните, където е законово уредено сурогатното майчинство, не можеш просто така да си изчезнеш с детето.

Общи условия

Активация на акаунт