Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 24

• 62 021
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Тази седмица се очертава интересна.
https://nova.bg/accents/view/2017/12/12/201068/%D1%81%D1%83%D1%8 … 1%8F%D0%BB%D0%BE/

Галка май ще разбере за Пешко и Виолета. Grinning

# 616
Тази седмица се очертава интересна.
https://nova.bg/accents/view/2017/12/12/201068/%D1%81%D1%83%D1%8 … 1%8F%D0%BB%D0%BE/

Галка май ще разбере за Пешко и Виолета. Grinning

А Огнянова ще разбере за жената на Банков...

# 617
  • София
Явно ще прочете картона на тази Ева. Дано поне ни разкрият точното и състояние.

# 618
Явно ще прочете картона на тази Ева. Дано поне ни разкрият точното и състояние.
Ох, представих с как се оказва с....урологичен проблем, и Огнянова я оперира Joy Жалко, че няма да е достатъчно драматично, едва ли е в кома заради урологичен проблем ,но...защо иначе ще й чете картона Simple Smile

# 619
Хепи, тя не е просто уролог, лекар е все пак, смяташ, че няма да й стане ясно от един поглед на картона за какво става дума? А и ако види картон, на който пише Ева Банкова, кома, смятай, че няма сила, която да я спре. То беше ясно, че ще разбере, повече ми е интересно Банков ще се напъне ли да се опита да я задържи или пак ще й напомни, че връзката им е обречена на провал.
Според мен Стилянова няма да разбере засега за аферата на Пешко.

# 620
  • София
Стилянова е хубаво да разбере за аферата на мъжа си и да се успокои, че все пак вдига самолета. Така и тя ще се ориентира към някой друг. Тасев може би, за да го утеши. newsm78

# 621
В сайта на Нова пише, че действието  ще се пренесе 4 месеца напред във времето.

# 622
Той и самият филм е вече много напред в бъдещето.

# 623
  • София
Тоест ще претупат връзката на Банков и Огнянова и нищо няма да видим.

# 624
Тоест ще претупат връзката на Банков и Огнянова и нищо няма да видим.
Мхм, и живели щастливо 4месеца и един ден принцесата научила грозната тайна на принца. Хубавите моменти ги пропускаме, да не вземем да преживеем някоя положителна емоция.

# 625
  • Другата България
И самотната Деси( забравих името на герионята) се залюбва с Врабчев и там се оформя любовен триъгълник, и след като му е пуснала Шинова не може да му прости изневярата.
Не се сещам ко прайм с Ралица Паскалева? Да, понеже се носи слух, че е бременна заминава на обучение за новата Хапаратура Да Винчи, и там среща щастието за винаги.

Сестра Жекова прибира шофьра Васко - клептоман и той и изнася покъщнината, дори я мами да си продададе жилището и тя остава на улицата сама с Коко. В приют за бездомни. Не, при отец Иван отиват.
Joy Joy Joy smile3501
С глас се смея заради теб.
Обаче познахме, че ще ни пренесат във времето, ей, много сме задобрели в темата. То и нямаше как да е с този тюрбан на главата на Виолета.

# 626
Прескачат понеже сценаристите изглежда са с тясна специалност драматургия и не им е силата да пишат за човешкото щастие.
Значи все пак 4 месеца Банков е стискал истината за да си подари малко щастие. Така излиза, че едва ли някога е имал намерение да й го каже като се е надявал жена му да почине през това време и всичко да приключи.

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 16:40 от Анонимен

# 627
Yahoo, това звучи направо зловещо Grinning
Всъщност, мен ме е яд за това прескачане, защото не ни показват най-интересното - как тези двамата ще изградят взаимоотношенията си при положение, че той отказваше досега да се обвързва емоционално. Все такова дърво ли ще си е, ще влезе ли наистина в рази връзка и други подобни неща ме занимават. Все се надявам, че преди да се качим на машината на времето ще отделят две минути време, за да ни разкажат какво е станало през тези месеци.

П.п Аз все пак ще продължа да вярвам в доброто у сценаристите и ше заложа, че в епизода довечера още няма да хвърлят бомбата със спящата красавица и ще видим какво е станало с двамцата през тия месеци.

# 628
Да, много гадно и грозно ще е, ако се окаже така, но пък ще е много близко до това на което аз заложих.

# 629
 ooooh! Пак "прескачане във времето" . Аз ще взема да прескоча още по- напред  така ,че да пропусна  следващия сезон /ако има такъв / .
Започнах  с големи резерви "чуждото тяло" , но сценаристите взеха ,че ме изненадаха - първо по схемата : два добри епизода , един  елементарен , после  заситниха : добър-лош-добър-лош   и сега : скок във времето .
Аз вече  ги пуснах да пасат и не се вълнувам  какво ще измислят до края на сезона .

Общи условия

Активация на акаунт