Кюретаж и забременяване след това - тема 76

• 61 240
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, някоя от вас ходи ли при др. Румен Велев от Шейново, ако може някакви актуални координати за записване на час в частния му кабинет?

# 46
  • София
Момичета, някоя от вас ходи ли при др. Румен Велев от Шейново, ако може някакви актуални координати за записване на час в частния му кабинет?

Аз ходих при него, ама да ти кажа хич не ме очарова - бързаше да ни разкара , а аз имах доста въпроси - все пак мисля , че за 70 лв  , 15 мин са крайно недостатъчни , прекъсна ме и каза- дължите ми 70 лв...... А и за пръв път бях на толкова болезнен преглед.... чак не издържах и му казах да приключи.  Очаквах повече , точно заради мненията в нета за него... Ама то аз и за Сигридов имах  мнение за светило, ама баш той ме изпусна Sad
охх, а щях само да ти напиша телефона Simple Smile , ама не можах да се сдържа да не изкажа мнение..... Пустата ми голяма уста Simple Smile

Иначе ето ти тел . за записване в частния му кабинет :0887619145

# 47

Аз ходих при него, ама да ти кажа хич не ме очарова - бързаше да ни разкара , а аз имах доста въпроси - все пак мисля , че за 70 лв  , 15 мин са крайно недостатъчни , прекъсна ме и каза- дължите ми 70 лв...... А и за пръв път бях на толкова болезнен преглед.... чак не издържах и му казах да приключи.  Очаквах повече , точно заради мненията в нета за него... Ама то аз и за Сигридов имах  мнение за светило, ама баш той ме изпусна Sad
охх, а щях само да ти напиша телефона Simple Smile , ама не можах да се сдържа да не изкажа мнение..... Пустата ми голяма уста Simple Smile

Аз именно заради многото положителни мнения се насочих към него. Бременността, която ми приключи август я следеше др. Китанова и тя е точно такава(с много пациенти, никакво време и сложна за откриване при проблем) затова идеята ми е да се насоча по-отрано към читав лекар за следващия път. Приемам идеи! Simple Smile

# 48
  • София

Аз ходих при него, ама да ти кажа хич не ме очарова - бързаше да ни разкара , а аз имах доста въпроси - все пак мисля , че за 70 лв  , 15 мин са крайно недостатъчни , прекъсна ме и каза- дължите ми 70 лв...... А и за пръв път бях на толкова болезнен преглед.... чак не издържах и му казах да приключи.  Очаквах повече , точно заради мненията в нета за него... Ама то аз и за Сигридов имах  мнение за светило, ама баш той ме изпусна Sad

Аз именно заради многото положителни мнения се насочих към него. Бременността, която ми приключи август я следеше др. Китанова и тя е точно такава(с много пациенти, никакво време и сложна за откриване при проблем) затова идеята ми е да се насоча по-отрано към читав лекар за следващия път. Приемам идеи! Simple Smile

Търси лекар, който няма такъв наплив от пациенти и има повече време за тях. Аз съм се насочила към двама , като единия още не съм го срещала. Препоръча ми го Паскалева. ( Валери Иванов от Шейново ). Още се опитвам да намеря телефона му и адреса на частния му кабинет.
Другия, с когото се срещнах и харесах много ( правихме и биопсия от ендометриума ) е Петър Игнатов .  Но не ти пречи да се срещнеш и с Велев, може пък на теб да ти допадне

# 49
Добро утро! Как сте?
Какво е това мълчание?! 🧐

# 50
  • Sofia
Добро снежно утро!😃И аз се чудех за слабата активност, но май няма какво да се пише,  което май е хубаво, освен ако някой не се похвали с + тест преди Коледа! Аз си чакам моя ц , нали мм е в Алпите 🗻и се отлага бебчето във времето!Ох като знам че през януари ставам на 40 малко ме стяга шапката, но има и много други мами на тази прекрасна възраст и това ме успокоява 😃Прекрасни мигове на всички, две седмици до Коледа 🎄🎄🎄

# 51
  • София
Сузана, ти що не се метнеш коледно до Алпите?
Дидито, а ти как си?
Бременелките, някоя няма ли да мине да се отчете и да наръси?

# 52
Ама разбира се !!! Бързо отваряйте широко джобчетата! Предлагам шавливо  вероятно розовко  Blush
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Да напълните темата с плюсчета!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Аз днес изпих последното  Whistling хапче  от АБ,след няколко дни МБ ще покаже преборихме ли  най-накрая клебсиелите .Чакам втора ФМ в началото на януари,дано да  е добре бебенцето  Praynig. Иначе нищо ново.

# 53
  • Варна
Наръсвам Ви с моя прашец !
Няма да Ви дам обаче от онзи, от който ми се гади и не се чувствам добре Grinning
На мен контракциите ми спряха и не ме боли ниско долу, ама предимно гледам да си полежавам.

Пуснах си в Геника пакета от 160 лв за тромбофилия и сега ми казаха до 2 седмици за резултата  Shocked
Като разбра жената в Геника, че съм в 7ма седмица и каза, че ще го отбележи и се надява по-бързичко да ми излезе резултата.
Мойто гаджИ се примира с тази ми прищявка да пуснем това изследване за мое спокойствие.
Да си знам аз... имам ли такова нещо нямам ли  Wink

В сряда чухме пулсации, отговаряше си точно на 6гс+6 и каза, че е доста големичко...точката явно , щото аз oсвен едно мърдане на нещо черничко друго не видях Grinning
Вика ме чак в 12седмица за записване на ЖК, а аз й казах, че едва ли ще изкарам 1 месец без преглед Grinning Grinning 

Аз Ви очаквам с положителните тестове сега за Коледа  Grinning

# 54
Да се намърдам първа под прашеца . Дано да сте ми на късмет !

# 55
И аз събирам по много от прашеца... мисля че съм в О сега та си действаме ние, но това което ме притеснява е че след секс това което изтича е смесено с лека кръв... за пореден път след акт се случва. Направо вече се притеснявам сериозно пък моя док чак след нова година има часове. На някой случвало ли се е и да ходя ли някъде другъде на преглед или да чакам...

# 56
Шавливо розовко и неидентифицирано все още ме устройват напълно, благодаря, момичета, все така всичко да е наред при вас Hug Revolving Hearts

# 57
Ръся, ръся и аз с вероятна розов прашец! Ама много ви ръся, като за по двенки Simple Smile
Аз почивам уж, кървенето намаля доста, утре съм на фетална, тъкмо ще видим дали плацентата се е позакрепила.
Сузана, шшшшт, да не съм те чула с тия 40, какво им е? Ще се обиждаме ли сега Wink

# 58
мушкам се и аз под розовия прашец, Дай ,Боже, моля се всеки ден за това Simple Smile

# 59
И аз събирам по много от прашеца... мисля че съм в О сега та си действаме ние, но това което ме притеснява е че след секс това което изтича е смесено с лека кръв... за пореден път след акт се случва. Направо вече се притеснявам сериозно пък моя док чак след нова година има часове. На някой случвало ли се е и да ходя ли някъде другъде на преглед или да чакам...
И аз миналия месец имах кърваво зацапване след акт, но освен в дните около О имах такова и след О по време на с..с.При мен проблема май беше от недобро овлажняване...

Аз аъм в потрес от няколко дни и не съм на себе си...Днес щеше да ми е дата на термина, а аз още дори не съм бременна...И за капак на всичко преди 4 дни сестра ми ни съобщи, че отново е бременна...Не мога да се зарадвам дори...През далечната 2011г. когато съобщихме с ММ, че смятаме да правим опити за бебе и след 5 месеца сестра ми хоп и бременна...А тя ходеше с гаджето и от  половин година и нито бяха женени нито връзката им беше сериозна, а и е по-малка от мен с две години...Сега като им казах за спонтанния аборт и 5 месеца по-късно тя пак бременна...Все едно е на някакво състезание с мен...А да не говоря, че забременява от „плюнка” както казват хората.Преди племенничката ми има един аборт по желание (през 2011г), после 2012 роди племенницата ми, през 2013 пак аборт по желание, през 2015 пак аборт по желание и сега пак е бременна... А аз от 2012 се влача по лекари и само проблеми...Съжалявам, че птстрани изглежда, че не се радвам, напротив радвам се, но и до някъде не мога да разбера защо така се случват нещата в живота ми...След няколко дни ми е операцията на носа и после имам среща с Калчев да ми каже как да продължим от тук нататък...Смятам да го помоля да проследим О един-два месеца и да направим вливка с интралипид и да се надявам скоро чудото отново да се случи...
Заседнала ми една буца на гърлото и ми се иска да рева и крещя с цяло гърло...Не е честноооо!
Успех на вас момичета и дано за Коледа да има много положителни тестчета...

Общи условия

Активация на акаунт