Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 44

• 48 655
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Някъде там
Левкоцитите колко са?
Тази температура е нормална за бременна.
Не съм ги изследвала! Аз отидох да си изследвам хормоните за ЩЖ и тъй като не.ми беше добре реших да си пусна ЦРП то. Дано бързо да отмине Simple Smile

# 616
  • София
Левкоцитите колко са?
Тази температура е нормална за бременна.
Не съм ги изследвала! Аз отидох да си изследвам хормоните за ЩЖ и тъй като не.ми беше добре реших да си пусна ЦРП то. Дано бързо да отмине Simple Smile

ЦРП-то без пълна кръвна картина не е супер информативно. А 37.5 за една бременна може да е нормална температура, за друга да не е. Така че най-добре лекарят да прецени, в зависимост от оплаквания, други изследвания и тн.

# 617
  • Бургас
Здравейте момичета! Имам проблем и искам вашият съвет. Бременна съм в 11г.с и имам страшен зъбобол. Боли ме горен мъдрец и според лицево-челюстния хирург ще се наложи вадене. Консултирах се с АГ, който също е на мнение, че няма проблем с използването на упойка.
Според вас има ли опасност и има ли някоя от вас сблъсквала се с този проблем на толкова ранен етап от бременността. Блягодаря предварително! Simple Smile

# 618
Хирурга е уведомен, че си бременна нали? Щом и АГ казва, че няма проблем значи е така. Имайте малко доверие на тези хора, учили са години наред, едва ли ако има опасност ще го премълчат.

# 619
Привет на всички! Ето, че дойде и моето време да се включа в този форум, от който до сега само черпех информация за всички сфери на живота ☺😃😃
Бременна съм в да кажем 8-ма седмица и ми предстои преглед в началото на януари като до сега съм ходила в болница Надежда и смятам да продължа. Те предлагат два пакета за женска консултация и въпросът ми е към мамите в по-напреднала бременност до колко наистина си струва да се вземе разширения пакет (чисто практически)? Включват се например чернодробните ензими, но в действителност има ли нужда те да се изследват?
Понеже съм нова и попрегледах правилата ако мнението ми не е за тук моля да ме насочите към правилното място?
Поздрави,
М

# 620
Може да попиташ тук http://bg-mamma.com/?topic=1007954

# 621
  • Бургас
Хирурга е уведомен, че си бременна нали? Щом и АГ казва, че няма проблем значи е така. Имайте малко доверие на тези хора, учили са години наред, едва ли ако има опасност ще го премълчат.
Да, и хирурга също знае за състоянието ми, в коя седмица съм.
Благодаря! Simple Smile

# 622
Когато аз плащах и избирах пакета ми дадоха съвет да взема по-евтиния, като изрично ми казаха че ако се наложи някакво доп.изследване нито един от лекарите не би ми го спестил и просто ще го доплатя.
Друг е въпроса че ако не си от София ( както аз) и не си сиг че ще раждаш там на 100% не виждам смисъл от ЖК в Надежда. Лично аз не съм доволна от липсата на комуникация с АГ-то и до колкото разбрах и от други които се следят там практиката е една и съща при всички водещи ЖК

# 623
Но пък феталната там е на изключително ниво. Аз не си водя жк в Надежда, но ако имам възможност там ще раждам.
 Асат и Алат са важни за бременната, но често ги забравят.

# 624
За феталната нямам думи да опиша колко стм доволна, при др Михова съм и при нея бих дошла от другия край на света за да ми направи прегледите. И като специалист, и като отношение....всичко е на ниво.

# 625
Аз и от д-р Чачева и д-р Георгиев.

# 626
  • София
Само да се отчета. Свързах се с АГ и тя ми обясни за прогестерона, че или е грешка или не е ок, да падне от 60 на 23! Така че утре ще правя нови изследвания!

# 627
Ако приемаш Утрогестан или трябва да се задържи на същото ниво или леко да се покачи, не би следвало да пада.

# 628
Здравейте видях заглавието и реших да попитам за мнение тук,защото съм нова в сайта.Бременна съм в 28.гс.На последният преглед откриха в мозъка на бебето поредната кистичка с размер 1см., или по думите на доктора възможно  "уголемено мозъчно стомахче".Казвам поредна кистичка защото в 19г.с.в мозъка на бебето имаше 2 кистички,които до 23г.с. бяха изчезнали.Не знам какво да очаквам от появяването им втори път,силно се надявам на вашите познания и мнения.Благодаря и Лека бременност на всички мами.

# 629
Паола,за мозъчните вентрикули ли става въпрос, там се наблюдават кисти или уголемяване на вентрикулите -  при кой ходиш на фетална?
 Съветвам те да потърсиш второ мнение във Фемина, Марковс, Михова, Чачева, ако не друго то поне ще ти обяснят точно за какво става въпрос.
Защото ако лекарят, който храви феталната не е със тясна специалност може да не знае какво гледа.

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 16:18 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт