Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 44

• 49 396
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Да, правя контрола на б12, всеки месец. Но аз пия и желязо и нали ти казах имат някаква обратна връзка.

Иначе и аз имам мутация и приемах метилирана фолиева киселина и съответно имам проблем и с усвояването на б12.
Имах само една единствена инжекция, предписа ми я докато се сдобия със спрея, а и нивата бяха нисички.
Със сигурност ще пробвам и този спрей! Колко дни правиш почивки преди изследване?

# 91
  • Варна
С такова главоболие съм цял ден  Wink Cry
Какво може да се приема по време на Б за главата ? Пих половин парацетамол, по обяд но няма ефект Sad

# 92
Не правя почивка. Сигридов ми е казал, че почивка се прави само от инжекции - 7 до 10 дни.
Тръгнах от ниво 214 на 27 септември, 22 дни по-късно - 270, 10 ноември - 490.
Другата седмица предстои нова контрола.
Вит. Д вече поддържам само с Möllers / омега + вит. Д и държа добри нива/.

# 93
  • Русе
С такова главоболие съм цял ден  Wink Cry
Какво може да се приема по време на Б за главата ? Пих половин парацетамол, по обяд но няма ефект Sad

И аз често съм с главоболие и гинеколожката ми каза, че няма проблем да приемам парацетамол, а една аптекарка каза, че най добре е панадол, в който основната му съставка също е парацетамол, но е по пречистен и по бързо се разгражда в организма. Така че пробвай мен ме облекчава стига да не е много силно главоболието.
Лека и безпроблемна бременност! Simple Smile

# 94
Мис-В,  пробвай да пийнеш компот, нещо сладичко и виж дали ще ти се оправи главоболието.
Другият вариант е 15 минутки дрямка.

# 95
 Здравейте! Simple Smile
Аз съм в 6 г.с. и в понеделник съм на първи преглед. От 2 дни имам леки ПМС, точно като преди да ми дойде. Това с боцкането в яйчниците казват, че е нормално, затова и приемам Но-шпа.
Личната ми изписа Магнезии за 3 дни, докато ме види гинеколог. Нищо не каза за това с ПМС-то...
Лош и опасен ли е този симптом?

# 96
Здравейте! Simple Smile
Лош и опасен ли е този симптом?
Не.

# 97
Здравейте Simple Smile
Ние вече имаме дата за секцио.
Мисля, че за нас съм взела добро и правилно решение тъй като е 1 раждане и си нямам идея какво ме чака с нормално раждане.
Но не спирам да си мисля глупави неща като това как един ден то ще бъде там само без мен доката съм в реанимация. Как ще го вземат и чак на другия ден ще го видя Sad знам, че ще има сестри и ще се грижат за него но тази мисъл ме побърква даже ме разплаква. Не знам защо това толкова ме натъжава... може да ви се стори, мнооого налудничево но това са мойте мисли Sad Някоя чувствала ли се е като мен Sad

# 98
Дано знаеш поне след операцията какво те чака. Като толкова се притесняваш защо си избрала секцио? Аз също с първото раждане го обмислях, но точно това ме спря.

# 99
Вълнуваш се, притесняваш се, хормоните. Всички тези състояния са нормални. Нали казваш, че си взела добро решение за вас,мисли в тази насока.
Всичко ще е наред,леко раждане и късмет Flowers Hibiscus

И на мен ми предстои раждане(по план естествено) . Моите притеснения са други. Но като цяло се старая да мисля положително.

# 100
Всички имаме притеснения относно раждането по какъвто и път да е. Абсолютно нормално е. За положението в което се намираме. И колкото повече наближава толкова по замислени ставаме.
И аз имам уговорено секцио и мислите бушуват в главата.

И аз се насочвам към други мисли, за да не се товаря излишно.
Дай Боже всичко при всички нас е ок.

# 101
Дано знаеш поне след операцията какво те чака. Като толкова се притесняваш защо си избрала секцио? Аз също с първото раждане го обмислях, но точно това ме спря.
Ако говориш за болката това не го мисля  и не ме притеснява Simple Smile

# 102
А какво точно те притеснява в нормалното раждане?

# 103
А какво точно те притеснява в нормалното раждане?
Това че живея далече от София и няма при кого да отседна.
Мъжа ми е постоянно командировки и затова предпочитам всичко да е по план Simple Smile
Не че няма гаранция сам да тръгне да излиза ако е писано.

# 104
Успех! Дано имаш на близо болница ако тръгне нормално. Най важното е да мислиш позитивно. Всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт