Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 44

• 49 493
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Малко да сменя темата с въпрос. Ако личния лекар ми е издал направление за избор на АГ за ЖК в началото на Б ( аз не съм искала и не помня да ми е давал нещо, но и ММ твърди че е така), и ако не съм го използвала тогава, но сега в края на Б искам да се запиша на ЖК по ЗК, новото направление трябва да бъде за избор на АГ или за смяна на АГ за ЖК?

# 121
На мен ми опипваха корема и го натискаха последните седмици. Така прецени докторката ми колко е слязъл надолу и колко горе-долу е голямо бебето.
И при мен беше същото.
Облаче, радвам се, че пак пишеш в темата Hug
Дано този път всичко е наред и да имаш лека и безпроблемна бременност.

# 122
Не са ми опипвали корема до сега, в 32+1г.с съм. Rolling Eyes

# 123
От 36 г.с. нататък говоря аз Simple Smile

# 124
Aз не се натискам, много мразя да ми пипат корема. Close

# 125
И аз много мразех, пощръклях на два пъти, когато далечни познати си го позволиха. Едната дърта комшийка, другата млада жена.
Ама то си е до умствен багаж.
Да е доктор, как да е.

# 126
Всеки като види и посяга да пипа, много се дразня. ooooh!

# 127
И като пипнат какво ще стане толкова, ей това не разбирам Grinning И на мен ми е неприятно, ако човекът ми е по-близък И попита преди това, съм ок да сложи ръка за 3 секунди, но не разбирам откъде е тая мания.

# 128
А после всеки се натиква в количката да види бебето. Това се оказа по- кофти и от пипането на корема..

# 129
И като пипнат какво ще стане толкова, ей това не разбирам Grinning И на мен ми е неприятно, ако човекът ми е по-близък И попита преди това, съм ок да сложи ръка за 3 секунди, но не разбирам откъде е тая мания.
Не ми е приятно да ме пипат. Crossing Arms

# 130
И аз не обичам да ме пипат, особено, когато пипането е енергично галене нагоре надолу... Ужас 😬😬😬

# 131
Момичета, какво означава
Глюкоза в урината: 1+
Левкоцити: 4 - на поле - реф. стойност <4
Еритроцити: <1 - на поле - реф. стойност <2
Плоски епителни клетки: <1 - на поле - реф. стойност <5

Чета различни неща и не знам какво да си мисля. Знам, че глюкоза в урината може да означава диабет, но някои казват, че при бременност било нормално или че е инфекция на бъбреците или цистит. Правих глюкозо-толерантен тест и ендокринолог каза, че е добре. Не знам какво да си мисля. Нямам оплаквания по принцип.

# 132
Ох, сетих се един приятел се беше разбрал с жена си, че когато някоя жена започне да мачка корема й, то, той да започне да мачка на отсрешната гърдите. Действието е съпроводено с думи и възклицания, подобни на това, което казва, докато мачка корема. Бързо им схванаха мисълта и никой не я закачаше. Много им се радвам Simple Smile
Мен освен ММ, майка ми и бебето, никой не ми пипа корема, но и не посмяват, че аз съм мого рязка и хората явно ги е страх от мен.

# 133
  • София
Момичета, какво означава
Глюкоза в урината: 1+
Левкоцити: 4 - на поле - реф. стойност <4
Еритроцити: <1 - на поле - реф. стойност <2
Плоски епителни клетки: <1 - на поле - реф. стойност <5

Чета различни неща и не знам какво да си мисля. Знам, че глюкоза в урината може да означава диабет, но някои казват, че при бременност било нормално или че е инфекция на бъбреците или цистит. Правих глюкозо-толерантен тест и ендокринолог каза, че е добре. Не знам какво да си мисля. Нямам оплаквания по принцип.
Имах подобни резултати, като носих първа урина. Ставах към 6 и докато я занеса в лабораторията... беше 8 +. Пуснах втора урина на място след няколко дена, екстра беше Simple Smile Май като преседи някакво време и започват всякакви неща да се появяват в нея.

# 134
Всеки като види и посяга да пипа, много се дразня. ooooh!
Ох и аз се дразня, за какво го правят не разбирам 😝
Вчера в супермаркета ме нападнаха 😣

Общи условия

Активация на акаунт