Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 44

• 49 581
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
И аз съм решила уж пералнята да си ползвам, обаче как се случва на практика? Не ме притеснява малкото пране, тя пералнята си изчислява, по-скоро как се организирате - събирате дрешките и накрая на деня, пералня? Изсъхват ли бързо? Може би ще ми трябват повече дрешки, ако не мога да смогна с пране, изсъхване, обличане и пак наново  Rolling Eyes

# 331
И аз съм от мързеливите, на ръка не пера и не гладя. Чакам дрешките да се посъберат и тогава пускам пералния. Имайте предвид, че хората предимно дрешки ще ви подаряват, така че е твърде възможно да се окажете с твърде големи количества дрешки.

# 332
И аз съм от мързеливите, на ръка не пера и не гладя. Чакам дрешките да се посъберат и тогава пускам пералния. Имайте предвид, че хората предимно дрешки ще ви подаряват, така че е твърде възможно да се окажете с твърде големи количества дрешки.
Аз от сега имам огромно количество дрешки. Аз купувах, мм донесе от щатите един куфар около 20 кг, само с дрешки за бебка....имам тонове бодита, и комплектчета...няма да се износят със сигурност.
Още нямам ваничка за къпане, количка, шезлонг/активна гимнастика, аспиратор за нос, памперси...козметика...а съм в 33 г.с. hahaha

# 333
Аз за това бебе нямам никакви дрешки все още. А и няма да мога да ползвам старите, момче е. Имам няколко комплекта бодита с дълъг ръкав и това е. Но пък за лятото колко дрешки ще ми трябват. 😁 Имам ванички цели две, но нямам подложки за тях, мисля за това бебе да си купя шезлонг- люлка, с щерката не съм ползвала. Нов комлект ножички и четка ще си взема. Козметиката ми е последна. А и количка искам нова. 😂 Старата е цвят, който става и за момче, но ми е писнала, а и след мен я ползва и братовчедка ми. Да знаете, че бебешките дрешки на Лидл са много хубави, също и памперсите им, аз за съжаление късно ги открих.

# 334
Аз за това бебе нямам никакви дрешки все още. А и няма да мога да ползвам старите, момче е. Имам няколко комплекта бодита с дълъг ръкав и това е. Но пък за лятото колко дрешки ще ми трябват. 😁 Имам ванички цели две, но нямам подложки за тях, мисля за това бебе да си купя шезлонг- люлка, с щерката не съм ползвала. Нов комлект ножички и четка ще си взема. Козметиката ми е последна. А и количка искам нова. 😂 Старата е цвят, който става и за момче, но ми е писнала, а и след мен я ползва и братовчедка ми. Да знаете, че бебешките дрешки на Лидл са много хубави, също и памперсите им, аз за съжаление късно ги открих.
На мен ми казаха за дрешките на лИдъл и имам доста бодита от двете акции, хавлийка, комплектче, буйки 2 чифта...и памперси за болницата имам 2 пакета от там.
Ваничка ще вземем най обикновена, и подложка от тези в Хиполенд около 30 лева са, иначе гледам във видеата в нета, слагат хавлиена кърпа, което не ми харесва.
Козметика, ще трябва да взема в най скоро време, или поне крем за дупе и измивен гел за начало. Имам олио и шампоан на Джонсън, пак от Лидъл.
За себе си не съм готова с багажа, нямам чехли за баня и лигнин, както и нощниците ми са само 2 (мисля че трябва) Сутиени за кърмене имам общо 3 дано са достатъчни.
Адаптирано мляко купувате ли за всеки случай? Спирт, физиологичен разтвор, нещо такова...?

# 335
Lucky аз съм взела клечки за уши с ограничител, спирт 70% , стерилни марли и памучни тампони , ще взема и физ.разтвор ( това за домашната аптечка).
За себе си в багажа за болницата взех и 1 бр водоустойчива лепенка с марля за раната от операцията, ако е възможно да се позамия малко, защото едва ли ще мога да се изкъпя като хората

# 336
Аз не съм взимала адаптирано. Имах късмет да кърмя, всъщност бях сигурна, че няма да успея, но въпреки това не си купих. Може да се купи от всякъде, така че за мен не е нещо важно. Има в Джъмбо едни много готини подложки за вана, от материялана гъбите за баня,но са във форми на жабка, на пате. Този път ще взема такива, че миналия път ползвах една хавлиена, ама не ми харесваше.

Абе, момичета дали има такава тема? За покупки? Или не е проблем и тук да си пишем. 🤔

# 337
За адаптираното мляко една приятелка ми каза че срока на годност след отварянето е мн кратък и по- добре ако се наложи татакото да го купи преди изписването

# 338
Аз пускам пералня сутрин, за да съхнат през деня на простора дрехите, понеже нямам сушилня.Той сега вече не повръща толкова като в началото и го преобличам по-рядко, та пера понякога и на три дни.
Сега зимата в хола на вътрешен простор ще простирам.

Ариа, Подготовка за малкия човек е темата, ето линк :
http://m.bg-mamma.com/?topic=981770

# 339
Жана, благодаря! А мога ли да те притесня на ЛС по един въпрос? Една мацка ми каза, че ти буташ количка, от която се интересувам.

Между другото АМ наистина има много кратък срок ма годност след отваряне. За козметика още не съм решила, но в Лидл има някаква нова тяхна марка, която със сигурност ще пробвам. Доволна съм от Хип и Нивея. За дупето този път съм решила да ползвам изцяло друг подход, незнам до колко ще е правилно, ще покаже времето.

# 340
Lucky аз съм взела клечки за уши с ограничител, спирт 70% , стерилни марли и памучни тампони , ще взема и физ.разтвор ( това за домашната аптечка).
За себе си в багажа за болницата взех и 1 бр водоустойчива лепенка с марля за раната от операцията, ако е възможно да се позамия малко, защото едва ли ще мога да се изкъпя като хората
Лепенки за операцията ще трябват, да. Аз мислех да питам лекаря да ми каже какви точно, и ще имам...за миенето не искам да мисля.
Крем за зърна ще взимате ли? Клечките за уши ги бях забравила...
Значи мляко няма да купувам.  Peace
Жана с каква количка е, да не остана на зад. Thinking

# 341
Ариа, разбира се, пиши ми Hug
С Чико Ърбан съм.

# 342
Взела съм лансинох на зърна

# 343
Аз крем за зърна пак няма да купавам, от този на Лансинох беше много доволна една близка, така го хвалеше, аз се сдържах де, не го купих и не ми и потрябва. Момичета, сещам се да ви кажа да си вземете едни лепенки за пъпче, за първите дни на къпането, поне на мен ми бяха много от полза докато падна пъпчето.

# 344
Моята пералня си има различни режими за количество пране и с една средна кърпа съм я пробвала,врътка си я 15 минути и си излезе чиста и суха,така че прането не ме притеснява,ще пускам всеки ден или през ден,да не се събират много на куп дрехи.
И аз с лансинох се обзаведох,чудя се още дали да купувам ам и нещо за колики,не знам и какво ще ми трябва,не искам да се презапасявам,но и няма да има кой да тича до магазина,болницата и ако нещо не е ок не знам как ще го измисля.

Общи условия

Активация на акаунт