Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 44

• 48 752
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета, не съм сигурна дали пиша на правилното място тъй като току що се регистрирах и все още не съм на ясно с всичко.
Бременна съм в началото, според калкулатора съм заченала на 29.11.2017. Симптомите ми бяха болки в корема като при цикъл, подуване и болки в гърдите. Това, което малко ме притеснява са болките в корема, които все оше продължават. Не непрекъснато, но от време на време ги имам. Точно както при цикъл, нямам никакво кървене или течение само болки. Искам да попитам това нормално ли е? Моля споделете и вашия опит.
Благодаря предварително и успех на всички мами!

# 526
Да, повечето бременни в началото имат точно такива болки. Щом нямаш зацапване, не мисля , че имаш повод за тревога. Можеш да говориш с лекаря ти да ти изпише нещо за болките. Обикновено изписват но-шпа или папаверин.

И аз имах такива болки подобни на менструалните. Дори веднъж бяха толкова силни, че отидох на спешен преглед и се оказа, че всичко е наред. Около 3ти месец отшумяха.

# 527
На мен в началото ми казаха при такива болки, наподобяващи цикъл - но-шпа да взимам спокойно. Три пъти по 2 хапчета беше докато отминат симптомите 1-2 дни, а при нужда да си взимам по 2 но-шпа, ако усетя такива болки някога.
Отделно имах и терапия 10 дни с 3 по 2 но-шпа, че имах зацапване, т.е. и по-дълго съм го приемала.

# 528
Благодаря момичета! Супер сте! Адски се радвам, че тук всички си помагат и си подават ръка. Благодаря още веднъж! Целувки и весели празници!

# 529
Относно леглото - това за мен е най-доброто и си струва за нищо пари. Става и за като порасне детето: "ЛЕГЛО DREAM 60X120- BERTONI". Можете да го видите в сайта bghlapeta com. Отдолу има и видео.

Весели празници на всички! Kissing Heart

Последна редакция: нд, 24 дек 2017, 18:23 от kkattllea

# 530
Относно леглото - това за мен е най-доброто и си струва за нищо пари. Става и за като порасне детето: http://-reklamen-spam280-/легло-dream-60x120--bertoni-product1435.html. отдолу има и видео.

Нещо не работи линка.
Някой по-горе беше писал, че има легло Лорели, може ли снимки или линк за него?

# 531
Относно леглото - това за мен е най-доброто и си струва за нищо пари. Става и за като порасне детето: http://-reklamen-spam280-/легло-dream-60x120--bertoni-product1435.html. отдолу има и видео.

Нещо не работи линка.
Някой по-горе беше писал, че има легло Лорели, може ли снимки или линк за него?

Не мога да дам директен линк се оказва, нямам идея защо. Затова промених описанието на поста.

P.S. ето това също много се харесва: https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=98039&sgid=51

Последна редакция: нд, 24 дек 2017, 18:46 от kkattllea

# 532
Ние си взехме на Лорели този модел
https://www.hippoland.net/bertoni-leglo-maxi-70-160-sm-78094
, но по намаленията им октомври излезе 320 лв. Мъжа ми държеше да си има собствени шкафчета за нещата на бебето.

# 533
Не мисля, че съм за антибиотик. Нямам температура, само налепи и подути сливици. На антибиотик не се съгласявам за нищо на света,  бременна пък още по малко. Ще се лекувам с бабини рецепти, имам Ангин хил, имам и друга хомеопатия, която още не съм решила дали да пия.
Ария Здравей.Аз имам този проблем с ангина от както се помня.Махам я за 2-3 дни.Изцеди един лимон и на върха на лъжичка малко сода.Вдига се голяма пяна.Правиш веднага гаргара с цялото съдържание и ще видиш от първия път как излизат намерите.Успех и лека бременност

# 534
Ние си взехме на Лорели този модел
https://www.hippoland.net/bertoni-leglo-maxi-70-160-sm-78094
, но по намаленията им октомври излезе 320 лв. Мъжа ми държеше да си има собствени шкафчета за нещата на бебето.
И нашето е такова ,но дръжките ми бяха много грозни ( едни цветя или нещо подобно) и отидох в Практикер и взех с мечета и придоби съвсем друг вид леглото Wink

# 535
Аз си харесах едно, за поръчка е, ще отидем да видим каква цена ще кажат и ако не ни устройва, ще потърся други. Ако не - ИКЕА винаги ни е вариант.

# 536
На мен честно казано не ми се поръчва онлайн нещо подобно, защото ми е за първи път и бих искала да си го разгледам на живо, да пипна и да видя дали ще ми е удобно. Затова и аз май ще се ориентирам към Икеа, в Хиполенд има доста хубави неща, но са доста скъпи Confused или по-точно с преувеличени цени...

# 537
Ние взехме от Айко с намаление от 400лв на 320лв от иглолистна дървесина и люлеещ механизъм на adbor.

# 538
  • Варна
Честита Коледа, момичета Simple Smile

На нас кошарата ни е много далечно , но така и така се е почнала темата да взема да питам за повивалниците. Това място за повивалник, което е на кошарата на Лорели, дали и до кога би било удобно ? 
Повечето майки дали изпозлват повивалниците или тея работи се вършат на леглото, масата или  където падне Grinning
Аз много харесвам изчистените кошари на Икеа, ама ако се сложи един подвижен повивалник отгоре, дали ще е стабилен и удобен ?

# 539
Весела Коледа! Светли празници, бъдете щастливи и здрави!
Аз повивалника не си го заменям, изобщо. Още го ползвам с дъщеря ми 1г3м, така мисля да процедирам и с братчето й. Тя си знае, че на това място се извършват еди-какви си процедури и не се опитва да се хвърли от него. Кръста ми е важен и гледам да го щадя.

Общи условия

Активация на акаунт