The Walking Dead - 21 - WAR

• 58 655
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Мишон бе забременена от Рик и им се роди син, Ар Джей. Този мъничкия сладур.
Всички се надяваме един ден Рик да види синът си.

Още новинки. Упорито се спекулира, че няма да убият Мишон, а ще я пратят при Рик. Рик знаем, че ще се бори със заразата, ще се търсят отговори, евентуално лек. Ще видим какво се случва и по света, не само в Америка. И ще им е от помощ жена с такива умения с меча като Мишон и толкова навътре в нещата. Нещо такова. Ще видим де...
В комикса Юджийн се свързва по радиото с Арката, така че ако следват тази нишка едва ли ще е Маги или Алиша, а наистина от Арката както вече писахме и тук. И след войната с шептящите нашите ще отидат на това ново място. Само че Рик според мен е някъде другаде и тези с хеликоптера нямат нищо общо с Арката. Разбира се може и да бъркам и да обединят двете линии. Това ще е най-интересното. Какво генерално решение ще вземат за бъдещото развитие на историята. Simple Smile

Откъде знаеш? Това сигурна информация ли е?
Би било страхотно.
В началото се знаеше, че не това е идеята, а съвсем друго, но нямам против и затова да стане въпрос.
Рик да се връща.
И Маги. Ще се върне я, къде ще ходи като и се провалиха плановете  Laughing Twisted Evil

# 601
И аз се надявам да тръгнат поне малко и в посока намиране на лек или разбиране на проблема, ако нещо такова се случи наистина, със сигурност ще има хора, които се опитват да намерят отговори.

# 602
  • София
Не е сигурно Елорче. Спекулации...
Ще видим. Нямам търпение какво ще измъдрят, пфф.  Confused

# 603
Искам си Рик  Cry
Даже искам да се сприятелят с Мъж ми. Може и Джудит да помогне.
Как станаха първи дружки с Дарил. А помниш ли Рик какво направи с Мърльо?  Laughing

# 604
Мъж ти се провини много по-сериозно от Рик, никога не биха станали дружки. Ако искат все пак отношенията между хората да имат някаква доза реализъм, де. Най-реалистично е, отдавна да е мъртъв.

Но се радвам, че го държат, де Grinning Плакна очи още от онзи епизод на Анатомията на Грей.

# 605
  • София
Мърл е Мърьлото значи  Laughing
Ами май го закопча на един покрив в началото на сезон 1 (ама това бе колективно решение, не само на Рик, а и на Глен, Ти Дог и Андреа) и после той си отряза ръката, иначе щяха да го изпапкат зомбитата на покрива. Даръл бе готов да го убие тогава, хаха. Ехх, спомени.  Rolling Eyes Grinning

# 606
Да, точно така го кръстих.
Не го понасях, ама като умря ми стана мъчно. По-скоро за Дарил. Тегава сцена, ама много.
Помня колко дълго Дарил му се цупи на Рик  Laughing

# 607
  • Варна
Много беше силен моментът, когато Дарил видя брат си като бродещ. И аз го помня.

Опатках 9 серия на сезона, шепнещите се показаха вече. Ама Нигън хич не е загубил форма, пич е.

# 608
Да, точно така го кръстих.
Не го понасях, ама като умря ми стана мъчно. По-скоро за Дарил. Тегава сцена, ама много.
Помня колко дълго Дарил му се цупи на Рик  Laughing
Мърл към края не беше лош. Дразнеше ги по скоро по навик, ей така за спорта. От днес в HBO go са качени 1-ви и 2- ти сезон на сериала. Ще качват по сезон на седмица.

# 609
  • София
Така и не разбрах - от какво "падна" кралството, защо го изоставиха, тръба ли изби?
Иначе, Сидик - останал, за да разкаже, прилича като да е "взаимствано" от истинско събитие - Василий Българоубиец, ослепил всички български войници, но оставял по 1 на 10 хиляди (!) с по едно око, да ги води обратно към България...и да вижда и разказва!
Иначе, Game of trones малко, Уинтър ис къминг, а...
А нашата Керъл свали пръстена и го даде на Краля, все едно, че... е била с него само заради Хенри?
И последен въпрос - гласът от радиото, да го коментираме ли!? Като хеликоптерите преди нам си колко сезона, и кво ли не друго...

# 610
И аз така разбрах. Явно не могат да се отопляват зимата.
А тръби имат ли Александрия и Хилтопа? Или там са на камини? Laughing
Да, някак тъпо ми беше Керъл да го зареже.
А гласът какво да го коментираме. Не знаем още нищо.

# 611
  • Варна
Изгледах. Шепнещите не ме впечатлиха особено, очаквах по-страшни да са. Лидия ми е странно позната, някъде съм я гледала тая жена. Радвам се, че оцеля.

Мисля, че Керъл ще види сметката на Алфа, когато й дойде времето. Да си върне за Хенри. И беше тъпо да зареже Краля, двамата са добра двойка. С Дарил са по-скоро като брат и сестра. И дано отреже тая грива, много я състарява.

Дарил и нямата са чудна двойка.

# 612
  • София
Керъл как така в последните серии беше ту с къса, ту с дълга коса?

# 613
Не помня такова нещо.
Дай скрийншот.
Да не е била някоя ретроспекция, но не помня такива.

# 614
  • София
Ще пускат трето шоу от Вселената TWD
Светът на Живите мъртви ще се разширява все повече и повече, като черешката на тортата ще са трите филма с Рик Граймс, като премиерата на първия филм ще е 2020 г. (вече официално потвърдено, но без дата засега).

Още не се знае как ще се казва новото шоу и къде/кога ще се развива действието

Twisted Evil

https://www.forbes.com/sites/insertcoin/2019/03/01/amc-confirms- … ing/#783fc2456f87

Общи условия

Активация на акаунт