The Walking Dead - 21 - WAR

• 58 651
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Ще пускат трето шоу от Вселената TWD
Светът на Живите мъртви ще се разширява все повече и повече
Дано не е като второто, което може и да има фенове, но аз не съм от тях. Даже не съм си направила труда да видя какъв е рейтинга, а и нито един сезон не съм изгледала до край за разлика от оригиналното шоу на което не пропускам епизод. Да не говоря, че първите четири сезона съм ги гледала по няколко пъти. На път съм да науча наизуст репликите на актьорите.

# 616
Ще пускат трето шоу от Вселената TWD
Светът на Живите мъртви ще се разширява все повече и повече, като черешката на тортата ще са трите филма с Рик Граймс, като премиерата на първия филм ще е 2020 г. (вече официално потвърдено, но без дата засега).

Още не се знае как ще се казва новото шоу и къде/кога ще се развива действието

Twisted Evil

https://www.forbes.com/sites/insertcoin/2019/03/01/amc-confirms- … ing/#783fc2456f87

Много съм щастлива от тази новина. Нямам търпение.
10 сериала бих изгледала от Света на Одещите  Heart Eyes

И един красив колаж

Скрит текст:

# 617
  • София
Неофициално Скот Гимпъл и компания се опитват да излязат от рамката на супер успешния и популярен комикс (по който е направено шоуто) и все повече да се отдалечават от него. Идеята на Къркман винаги е била да се акцентира върху психологията и оцеляването на хората в една постапокалиптична среда, но без да се търсят отговори защо се е стигнало до там и може ли да се намери някакъв кардинален изход.
Във филмите с Рик, които ще са с рекорден за АМС бюджет ще се акцентира именно върху причина-следствие на заразата. Ще ни покажат заразата в глобален мащаб.
Крайната цел на всичко това е някой ден (едва ли ще е в близките 3,4 години, май ще е повече) нещата да се обединят и преплетат в една високобюджетна последна епика в която да се акцентира върху намирането на лек и нов път за оцелялото човечество или съответно провала и обричането на човечеството, защото няма никаква гаранция, че хората ще успеят в своята последна мисия...

# 618
Дано и така да стане.
Ще се изкефя да дадат по целия свят какво се случва.
Така беше в книгата Z-та световна. Невероятна, три пъти съм я чела. Нищо общо с филма. Не че не беше лош.
Епичен сериал, поне за мен. Никога няма да ми омръзне. Heart Eyes

# 619
  • Варна
Лично на мен изобщо не ми пука как и защо се е стигнало до там. Също и какво значи да се намери лек? Зомбитата ще си останат зомбита, мозъкът им е почти изцяло умрял. Евентуално може да се надяват да намерят лек за живите, да не се превръщат след като умрат ама това какво ще ги топли...

Иначе приветствам всякакви продължения, паралелни сериали и т.н. Тоя сериал ме зариби яко, както досега филм не го е правил. И все още ми харесва, нищо че последните сезони основни герои мрат на конвейер. Точно това го прави различен от комерсиалните бози с неизбежен хепиенд. Поне според мен.

Понякога се питам, ако на мен ми се случи, дали щях да бъда от оцеляващите или от жертвите. За съжаление, май щях да съм от вторите.

# 620
  • София
Трето шоу, да разбирам нещо подобно на FTWD, да?

# 621
Да, да. И аз така разбирам.
Може Европа да е, може Китай или България  Joy

# 622
  • София
Трето шоу, да разбирам нещо подобно на FTWD, да?

Да, нещо подобно, но няма инфо освен, че Гимпъл и АМС го потвърждават официално. В момента се набира екипа на шоуто. Няма повече инфо засега.

HighSpeed,
Ако изобщо се търси/намери лек, то естествено, че ще е за живите, самите зомбита са си мъртви и обречени...

# 623
  • addicted
На мен идеята ми харесва, честно казано Simple Smile Колкото повече - толкова повече. Stuck Out Tongue Winking Eye Светът ми харесва, надявам се, разбира се, на качество на историята и интересни герои.

# 624
  • Варна
Аз имам още да наваксвам със сериала /последно гледах епизодите преди нова година/. Нещо вече не е като преди. Най-вече заради Нигън и Дерил продължавам да го гледам,
но нещо не представа да ме гложди. Всъщност доста неща. Някои от които са малко смешни, но все пак. Знам че е измислица, но как така:
-все намират дрехи, които са точно техния размер?
-жените не привличат ли зомбита в онзи ужасен период от месеца?
-как все още има толкова бензин, че продължават да карат коли и мотори?
-намират някакви консерви и други храни, които са със срок на годност изтекъл преди години и нищо им няма след консумация?
-как така патроните не свършиха за тези пистолети?
-уж Рик го взеха с някакъв хеликоптер, а нашите хора за 10 години не разбраха, че не само има и други оцелели, но и доста по-развити от тях?
-как така зомбитата все още не са се разложили сами? Вярно че умират хора, но все пак
-как подържат личнахигиена? Вярно че има някакви продукти в магазините, но за 10 години не ги ли свършиха? Все пак само в Александрия, колко народ има
-за толкова години, как може да има толкова малко бебета/деца? Все пак нямат предпазни средства и със сигурност са се забавлявали и по този начин
-и има и още, но само тези се сещам за сега Laughing

# 625
  • София
Извинявай, но половината въпроси са си откровено тролене, без да се обиждаш. И могат да се зададат за всяко едно шоу или филм, което и да е.

Ще ти отговоря на смислените въпроси

-как все още има толкова бензин, че продължават да карат коли и мотори?
все по-малко и по-малко го има това. намалява с всеки един сезон, така че си има някаква там градация. напоследък все повече ги гледаме на коне. А бензин има страшно много в интерес на истината. при положение, че хората намаляха драстично не е баш проблема в неговото изразходване.

-намират някакви консерви и други храни, които са със срок на годност изтекъл преди години и нищо им няма след консумация?
вече си имат стопанство и все по-рядко се търсят храни. Преди намираха консерви главно, които са с дълъг срок на годност. Освен това се предполага, че и човешкия организъм в такава среда е придобил по-силна имунна система.

-как така патроните не свършиха за тези пистолети?
по-скоро въпросът е защо свършиха при заплахата от Алфа. Нали уж Юджийн ги произвежда на конвейер... :о

-уж Рик го взеха с някакъв хеликоптер, а нашите хора за 10 години не разбраха, че не само има и други оцелели, но и доста по-развити от тях?
извинявай, но как да разберат/знаят? явно наистина имаш да наваксваш. за тези хора с хеликоптера повече подробности знаеше само Джейдъс.

-за толкова години, как може да има толкова малко бебета/деца? Все пак нямат предпазни средства и със сигурност са се забавлявали и по този начин
може и да е заради липсата на лична хигиена и да ги е гнус  Laughing Сериозно, по-скоро защото в такъв ужасен свят с таква смъртност никой не иска да рискува с дете... Не е като да няма деца де.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 19:37 от Diavolo

# 626

-жените не привличат ли зомбита в онзи ужасен период от месеца?

Ох, на това се смях много  Joy

Но пък може и да не ги привлича кръвта. Може би само вампирите ги привлича кръвта. А зомбитата да се привличат само като видят хора.

# 627
  • Варна
Diavolo не е тролване, просто наистина ми се струват като дупка в сценария. Както казах харесвам сериала, просто някои техни постъпки са ми твърде странни.То че е фентъзи е фентъзи, аз харесвам доста този стил, но можеха да дадат например как на някой му става лошо след като яде храна, която е развалена от поне няколко години или с какво се перат при положение че е логично праха за пране/верото/сапуна да е свършил, а нямат животни, от които биха могли да го направят.
Да знам че е тв шоу и всички в него трябва да изглеждат привлекателни, но все пак за 10 секунди поне можеха да покажат нещо при положение, че има епизоди, в които и без това нищо кой знае какво не се случва
също Джейдис знае за тях, но при положение, че нашите хора добавиха към своите редици хора, придошли откъде ли не, как пък така нито един от тях не знае нищо
Освен това за конете - те хубаво намират оцелели по чудо коне, които да използват, но и колко техни остават да бъдат убиди. Би трябвало да пазят повече транспорта си, защото им е жизнено необходим
За децата, да никой не би искал да има деца в подобен свят, ама не и и да е като да имат предпазни средства нали Laughing

Елора
аватара ти Purple Heart знам че е тъп въпрос, но особено за някои женски персонажи, които много са ме дразнили /Андреа например/ все съм се чудила, дали не може зомбитата да ги нападнат точно заради това и да ни отърват така от тях Laughing а и съм се чудила, ако настъпи наистина зомби апокалипсис дали това случайно няма да е проблем за всички жени като нас Laughing

# 628
Развалена храна от преди няколко години, всеки ще разбере, че е такава и няма да я яде. В това отношение сме еволюирали достатъчно добре.

# 629
Преди  време впрочем и аз съм си задавала този въпрос.
За останалите питания, какво да ти кажа.
Ако си представя, че съм в такъв апокалипсис, няма много да му мисля ако намеря консерва на която пише, че срока е изтекъл преди 1 година. Ще си кажа какво значение има дали утре ще ме изяде зомби или ще умра от натравяне. Гладна съм, дай да ям и това е.
Ако отворят консерва, която мирише на развалено, едва ли някои ще я яде.
Впрочем преди месец намерих консерва на която пишеше, че срока е изтекъл 2015, а сега сме 2019.
Някакви кюфтенца, ама бях любопитна на какво ли мирише. Отварям и си миришеше хубаво. Смятай какво слагат за да запазят храната.
За прането. Сапуни може да се правят от растения и от животни.
А може и да са намерили
Имало е случаи и на женита да са давали избръснатите мишници  Laughing
Да ти кажа това са дреболии, които на моменти са ми правили впечатление, но все пак е филм, просто се наслаждавам на сладките зомбитата, Мъж ми, страхотната игра и абе на всичко.

Общи условия

Активация на акаунт