ЯНУАРЧЕТА мънички вече папкат от лъжички

• 17 800
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
  • София/Овча купел 2
Здравейте и от нас в тя жега.Направо ще откача.Излизахме сутринта на разходка.В началото беше добре,ама в един момент като каза  newsm45 и няма успокояване.Бях сама и звъннах на майка да дойде да ни пребере,че немога да я нося и да тикам количка.Ужас.Майка я взе като дойде и тя по едно повърна доста и се поуспокои.Седнахме на кафе и тя заспа.Какво беше това чудо smile3556.

Нюня, за пътуване до морето с автобус с бебок ще е ад, аз не съм пътувала, но имам познати, които са доволни от влака със спален вагон - дали така няма да ти е по-добре, пък и ако имаш някой с теб (я баба, я приятели) ще ти е по-лесно.
Мерси за предложението,но съм самичка.Няма начин просто.Ще го пропуснем това лято.Е,все пак аз ще отскоча за малко.Миналата година неможах.Забраниха ми да пътувам а и цяло лято бях все из болниците.
Чао от нас и се крийте някъде на хладно,че не се диша sweating.

# 151
Честит празник и честит мини рожден ден на всички бебоченца!!! да са здрави и щастливи за радост на мама и тати!!!  bouquetЗайче, стискаме палци за утрешното интервю! Ще се справиш блестящо! Успех! newsm10 Приятен ден на всички и стойте на хладничко, че наистина вън е ужасна жега.

# 152
Привет и от нас!

Майчета,благодаря ви за поздравите!Черпя с любимите ми меденки и по нещо разхладително..

Честит 4-ти месец на Борил и Вяра!Да растът здрави и весели! (на патерица,ама нали не съм писала)  love001

Днес до обяд бяхме в парка.Най-накрая се запознах с Vili4ka,много се радвам! Heart Eyes
Наистина е много топло,вчера Дари беше по потник и не се потеше,а днес я оставих по тениска и памперс.За сефте се оака на вън та се преобувахме в количката..
За спането ние отдавна спим в лятното чувалче,а от две вечери само по тънко боди с къс ръкав или тениска с къси панталонки.Така и е добре,но сутрин като се събуди и почва с номерата да се върти и пъха я крак я ръка в решетките много и е забавно,за разлика от мен. Crazy С чувалчето не може,но пък с него вече и е топло,нищо че е като чаршав.
За цикъла на мен ми дойде месец след като приключих с кърменето.И си е редовен както преди.И най се радвам че не ме боли нищо,преди бременноста и до кризи съм стигала,с Т,разтройство,повръщане,абе от всякъде тече.. Mr. Green Някъде бях чела че след раждане(независимо секцио или вагинално) цикъла се регулирал и вече не се усещали такива неразположения както преди.
nenepygka браво на малката душичка!Нищо,имало е да става миналия път.Радвам се че вече всичко е ок и ти си по-спокойна.
zaicheto успех утре! Peace И аз съм с банково дело,но по легалния начин не успях да намеря работа в банка.Снаха ми е главна счети в една,и след майчинството май ще опра до нея..   Rolling Eyes
niunia и аз отдавна не давам чайчета,но предполагам има разни ice tea за бебчета,май някъде бях гледала,но да не въркам,незнам.Защо си се засилила точно чай да даваш,като алтернатива на водата ли? newsm78 А за мъжа не е добре че се разделяте,но така ще си липсвате повече и ще сте си по-мили.. Flutter Де тоя късмет и аз да се отърва за малко от татито...(майтап) Mr. Green
На тях в службата пък им спират отпуските до октомври! Rage Мислехме да ходим на море в Бодрум,а бабите да теглят чоп коя да гледа Дарина,ама май ще ни се размине морето! Thinking

# 153
  • София/Овча купел 2
niunia и аз отдавна не давам чайчета,но предполагам има разни ice tea за бебчета,май някъде бях гледала,но да не въркам,незнам.Защо си се засилила точно чай да даваш,като алтернатива на водата ли? newsm78 А за мъжа не е добре че се разделяте,но така ще си липсвате повече и ще сте си по-мили.. Flutter Де тоя късмет и аз да се отърва за малко от татито...(майтап) Mr. Green
Аз не,че съм се засилила толкова да давам,ама майка ме питаше и затова.Мислех си точно за някакви студени чайчета.Незнам.Иначе тя вода доста пие.

# 154
А ето нещо и от нас Grinning Почерпете се с това леко плодово изкушение пък утре сме на диета Wink

# 155
Ооох какви вкусни черпалки мммм.... Flutter
Да ви се оплача и аз... Днес излизахме на разходка по хладното и Мони доста издържа в количката, но след като накрая седнахме на заведение с приятелите, на които събота ще сме кумове, тя реши че вече не и се стои нито в мен , нито в количкара и започна да мрънка..Трябваше да я разнасям да разглежда наоколо докато другите пийваха и хапваха  Crazy Накрая се прибрахме чак към 21.30, измихме дупето набързо, хапнахме и бум изморени в леглото.
Слагам я да спи по долна блузка с къс ръкав и къси гащички, завита с тънко одеалце с чаршаф.
Ау забравих да кажа...Вече се обръщаме от гръб по корем! За два дена стана изключително маневрена и подвижна. Днес се събудила, обърнала се по корем, хванала се за решетките на леглото и се мъчи да се надига. Мисля да свалям вече нивото, че нещо ме хвана страх. Постоянно мърда, движи се, не стои на едно място. Гледам днес една позната седнала с нейното бебче, което е месец по-голямо, държи го в нея, пиййва си кафенце, а нашата мърда, върти се, мрънка...няма спокойствие!
zaicheto стискаме палци!!! Доста смело от твоя страна да си търсиш сега работа. Браво! Сигурна съм, че ще успееш да намериш!  Wink
Отивам да поизгладя малко пелени и се трупясвам в леглото, че пак беше тежък ден.

# 156
  • София/Овча купел 2
zaiche,стискам палци за утре.Дано мине успешно и утре да черпиш за новата работа.

Des29,много вкусен сладкиш.Направо си облизах пръстите.И с коктейла на BODLIVATA много върви.Добре ми дойде в топлото.

Момичета,искам да ви питам,винаги ли под дрешките слагате боди?Аз досега слагах,но сега в тия жеги ми се струва излишно.

# 157
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Уф, най-накрая и аз да се добера до форума!
Здравейте и от нас! На мен нещо напоследък хич не ми достига времето /то си личи и от часа на постингите ми, де/ - все с Алекс навън и все по-малко време вътре, а пък като успея да седна на компа първо преглеждам някоя и друга програмка, и обявите за работа, като силно се надявам да изникне нещо, което да мога да съчетавам с гледането на бебо в къщи, и чак после стигам до любимият ми форум и до вас милички! Мъжото за сега е категоричен, че няма да можем да си позволим 2ро детенце и ми се ще през цялото майчинство да си го гледкам и да не изпускам нищо от развитието му, но и да припечелвам нещо все пак, че тия пусти пари за нищо не стигат! До като бяхме само двамцата и бебчо в коремчето добре, ама сега става все по-тягаво! Айде, стига съм ви занимавала с моите проблеми! Ние иначе сме добре, макар и ужасно уморени от жегите! Направо е ад при тия температури!
7of9 - радвам се, че сте добре с Боре! Да му пратиш поздрави от Алекс! Ама, при вас много хладно - ужас! При нас не се диша от жега, а при вас хлад. Наистина е добре, че може да си пускате топлото, когато ви трябва!
galita - благодаря! И аз знам така, но питах, да се консултирам все пак, дали не е във връзка с жегите!  Иначе не съм се притеснила, защото както писах коремчето си му е мекичко и ненапрегнато!
nenepygka - браво на малката принцеса, че добре е понесла ваксинката. То, вярно че и от самата ваксина си зависи, но и тя си е героиня, щом изобщо не я е усетила! Браво за обръщането! А, за подвижността се радвай и се настройвай, че все по шавливи ще стават! Нашият щом е буден е направо неудържим, то са ритници, пъчене, ципане и дърпане с ръце - изобщо не мирва, ако е буден. А, пък като почнат и да ходят, не ми се мисли, какво тичане ни чака ... но пък са такива банбони, тия дечковци! А, нивото на креватчето ние отдава го свалихме, че и мен бе беше хванало шубето, да не се хване за решетката и да се надигне без да го видя, и като се пусне да си удари главата!
niunia - аз откакто настанаха големите жеги, навън Алекс го оставям само по боди с къс ръкав, или блузка с къс ръкав на голичко. Общо взето гледам да го обличам както съм облечена и аз!
зайче - честити ти придобивки и много, ама наистина много силно ти стискам палци и на ръцете, и на краката! Дано, да имаш късмет и да те назначат! Утре, да ти полеят водичка на тръгване!

Честита половин годинка на най-голямото януарче - Борис на Indian Rose!
Честит 5месечен мини рожден ден на Дари!
И честити мини 4месечни рожденни дни на Вяра, Михаил, Никола, Гергана и Джаклин!
Да са много здрави, жизнени и енергични малките празнуващи сладури, за радост на всички, които ги обичкат!

Дес, Бодливке - много вкусни изкушения сте ни поднесли! Благодаря за почерпката!
Лека, спокойна и прохладна нощ на всички!

Последна редакция: чт, 25 май 2006, 00:21 от lika

# 158
BODLIVATA, на вас също честито! Дари да си е все такава доволна кротушка и никакви алергии!   bouquet

# 159
Малко със закъснение да се вклю4им и ние при януарските бебета. Мишлето се роди на 6.01.2006 г. , роди се 3550 гр., 51см. А ве4е сме 7300гр и 66см. Имам си малка гъбка вкъщи. Simple Smile
Растем, растем и ни е все по-горещо. А си беше толкова добре през зимата... Няма ли да има ве4е пролет???

# 160
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Добре дошла  Tushe_v_ataka на теб и твоето мишле!!! Дано ти е приятно сред нас! А, всъщност как се казва малкото човече?

# 161
Уффф, без да искам на латиница съм писала. Ми6ленцето е Михаил, а аз съм Дора.
Ние сме от няколко месеца във форума, ама 4ак сега се разписваме тук.

Последна редакция: чт, 25 май 2006, 09:18 от Tushe_v_ataka

# 162
Здравейте, милички  Hug

Честито на днешните ни мини-рожденничета! Да са ни живи и здравички!

Зайко, стискам палци! Praynig Пиши после как е минало!

Лика, браво че си стига Алекс крачетата вече!Само така - голям акробат е той  Heart Eyes За паричките - какво да ти кажа, и при нас е същото!А трябва и апартамент да мислим как да купуваме - мани мани! Но като погледна очичките на Али и забравям всички проблеми  Heart Eyes

niunia, пеперудка, Дес29 - Алекса е същата в количката.Вчера ходихме в парка при Бодливата и тя като се размрънкаааа - няма успокояване - кърмих я в парка (за първи път на открито), гушках я какво ли не и не иска да се успокои.Накрая татко й й попя малко и тя заспа душичката Heart Eyes Добре че беше мъжо  Mr. Green

А да ви кажа Али какви ги свърши - снощи с триста зора я приспахме към 22:30 и спа цяла нощ до 7 сутринта  #Crazy Какво беше това спане незнам - нито яде нито нищо, само в просъница се размрънка и й дадох малко водичка по някое време и това беше.На сутринта гърдите ми бяха като пластмасови, твърди, препълнени и преди да я накърмя изцедих 3 пълни помпи ( около 180 мл)  #Crazy Да не би пък да спираме нощното хранене вече  newsm78 Ще видим как ще е тази нощ Simple Smile

Туше, добре дошла при нас, миличка! Ех колко ми е кеф като пристигат нови мами и бебоци!   bouquet

Вчера се поразхождахме доста, но днес като гледам какъв силен вятър духа - май ще си седим в къщи. Sad

Ами това е от нас. Гушки на всички!

# 163
Забравих да ви кажа - Алекса се е научила да ми хапе гърдите  #Crazy Няма зъби де, но с венците ми захапва зърното и направо го дъвче #Crazy Как болиииии ужас, какви са тия нови номера незнам, но всичко си пъха в устата и дъвче и лигави, а сега и моите зърна  Crazy

На някой случва ли му се подобно мъчение?  Joy Леле ще ме изяде мойта дъщеря  Joy

# 164
Tushe_v_ataka  welcome

nenepygka бравао за обръщането,тея наще щерки да не са се наговорили..?!От вчера и Дарина прави пълно обръщане,наблюдавам я от няколко дни как със засилка го прави странично,накрая успя да се катурне,точно на 5-тия месец. Flutter Сега я уча и да се връща обратно,ама пусто тежи т'ва дупе!Иначе ръката не я затиска,но като се умори да държи главата забива нос и почва да пъшка,много е смешна. Laughing

niunia преди слагах боди задължително,че от много въртене кръста и все беше гол,сега само тениска и къси гащи.В 6 сутринта се събуди пикана акана но много щастлива  Mr. Green авинаги слагам постелка(отдолу е с найлон)да не пропуска,ама то от толкова въртене се изместила в другия край и малко сефтосахме матрака.. Crazy
Vili4ka дано и отмине този период на хапане на Али,макар че не знам как е да кърмиш бебче с растящи зъбки.. newsm78
Вчера ни подариха силиконова чесалка,сложих я в хладилника и сутринта я дадох на Дарина.Е очаквах одобрение,ама чак писъци от кеф и яко ритане..  Джвака яко та чак мримлясква.. Laughing

Хей захранващи мами,кажете как върви?

Днес май е по-хладно,но пък духа и се чудя дали да излезем..

Общи условия

Активация на акаунт