ЯНУАРЧЕТА мънички вече папкат от лъжички

• 17 800
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Забравих да ви кажа - Алекса се е научила да ми хапе гърдите  #Crazy Няма зъби де, но с венците ми захапва зърното и направо го дъвче #Crazy Как болиииии ужас, какви са тия нови номера незнам, но всичко си пъха в устата и дъвче и лигави, а сега и моите зърна  Crazy

На някой случва ли му се подобно мъчение?  Joy Леле ще ме изяде мойта дъщеря  Joy
Охх мила,същата работа е при нас.Значи иде ми да крещя като захапе и задърпа.Това се случва към края вече като се е понаяла и със зърното в устата започва едно "бууу ааа уууу  аггуууу" и тем подобни изпълнение и в един момент реши "я да видя мама колко ще я заболи" и като стисне менгемето smile3514
Нюня,аз сега и слагам само една блузка отгоре.Или боди или с къс ръкавче нещо.Ама бодито си е удобна работа - няма голо кръстче и като се гушкаме не се вдига нагоре нищо.
Браво на гимнастиците Дари.Симонка и Алекс.Вяра прави опити да се обръща но още мъъъничко не и достига Wink
Ееех тези пари - и ние гледаме да има за памперси и нещо за малката пък за нас каквото остане.
При нас захранването нещо не върви добре.Дадох и миналата неделя пюре от тиквичка и хапна така няколко лъжици ама ме беше страх повече да и давам.Следващият ден сложих морков към тиквичките и изооообщо не го щя
 no
Сок от ябълка пием по 30мл на ден но понякога прескачам,а като сложа и морков вътре мнооого трудно го изпива.Май морковит не са и любими.Малко съм в недоумение какво да правя.Дали не трябваше  по старата схема да действам - първо плодово пюренце  newsm78 Слоожна работа е това нещо ей Crazy Днес може да пробвам картофче да и направя пък да видим.Иначе се кърмим не заменям кърмене с друга храна и водичка понякога пийва (от скоро).
Тук също е позахладняло ама наша Вяра замина с баба си на кафе из комшийте.
Ние днес с татито сме се засилили довечера да гледаме на Нешка Робева спектаткъла Арамии(ще идват тук в нашият град)ама да видим дали ще стане Grinning
Много хубав и усмихнат ден от нас  bouquet

# 166
Des29, Алекса пък обича сок от морков повече от ябълка newsm78 Аз й правя да речем половин ябълка с цял морков - каквото изтече от сокоизтисквачката, давам й около 40 мл, не повече. Но гледам моркова да е повече, че повече й харесва.

За пюрета - още изчаквам, ще изчаквам до последно, докато пак стане нетърпимо положението с кърменето и почвам (мале само се каня май  Joy )

А акробатиките и ние ги владееме почти до съвършенство - обръща се от гръб по корем без никакво усилие вече, даже си вади ръчичките и се намества.Друго, което напоследък го прави - намирам я в креватчето "надолу с главата" - т.е. където трябва да е главата са краката и обратно  Joy И това, което най-много ме притеснява е, че понякога се извърта напреко на креватчето и си дрънва главето в решетката ooooh! За сега лекичко ама ме е страх да не се удари по-силно и я местя през нощта по средата на леглото й за да предодвратявам наранявания.А от няколко дни забелязвам, че се опитва от корем по гръб да се обърне, но още не го е овладяла съвсем.Та не мога да я оставям вече никъде без обезопасителни възглавници покрай нея, защото ще тупне  Naughty

# 167
Добре дошли на Тушето и мишлето й Simple Smile

Благодаря на момичетата, които ми писаха относно цикъла!

За хапането на зърната - при нас е същото положението, какво да се прави

А пък Монето вчера си хвана крачето с ръчичка  Laughing!
 После пак ще драсна, че се га положението е напечено ....

# 168
Ей голям заплес съм
 Joy
Tushe_v_ataka добре дошла сред нас на теб и твоят малък ангел Heart Eyes
Я да ви питам дали може да стискам черешки за сокче newsm78 и какви други плодове за сок приготвяте на бонбонковците?Тук не намирам круши та се чудех какво ли друго освен ябълки Thinking

# 169
  • София
Tushe v ataka Добре дошла на теб и твоето слънчице newsm51 wavey
Ей много се радвам когато има нови попълнения в януарския отбор . newsm44
Ей мами как сте в това време?Много е топло направо не се издържа  Nature Sunny
Ама шантаво е това време сега пък духа много студен вятър вътре топло вън студено smile3511 smile3514
Ваньо в къщи е облечен само по боди с къс ръкав даже и навън ходим така.А чорапите въобще не ги признаваме-аз му г и обуя той ги събува rotfImbo
Пожелавам Ви приятен ден и много да нацелувате малките съкровища smile3541

# 170
Ние си се захранваме доста добре. На обед си ядем зелен4ук към 150гр, а към 11ч. давам плодово пюренце дома6но направено около 50-100гр, и след това към 18.30 сок4е, пак дома6ни4ко от каквото има по пазара. Напоследък ябълка с 4ере6ки.
Мъ4им се да се обръщаме, ама не много. Оба4е е станал толкова голям 4е трябва ве4е да го местя в кошарката. Засега сме на кош4е.
не хапе на зъби Simple Smile

# 171
Здревейте и от нас   bouquet
Момичета искам да ви попитам за нещо, което много ме тревожи smile3518 имам чувството че моят бебок е леко кривоглед с едното оче newsm45 знам че децата по принцип събират очичките в началото но незнам до каква възраст newsm78 в интерес на истината с просто око ако не се загледаш не си личи Thinkingаз самата го забелязах едва когато разглеждах негови снимки които съм му правила на моя телефон  smile3509и то само на тези на които е погледнал леко в страни Cry ако някой знае нещо по въпроса моля да го сподели с мен Praynig
Tushe_v_ataka - добре дошла при нас  bouquet
 baloni wavey
Vili4ka
- къде мислите да купувате апартамент. Питам защото ние в момента купуваме а пък и това работя та мога да помогна евентуално Simple Smile
Лек и спокоен ден на всички

# 172
Здревейте и от нас  bouquet
Момичета искам да ви попитам за нещо, което много ме тревожи smile3518 имам чувството че моят бебок е леко кривоглед с едното оче newsm45 знам че децата по принцип събират очичките в началото но незнам до каква възраст newsm78

До около 3 годинки. Някои деца почват да координират очите по-рано, други до 5тата година изместват едното оче от време на време.
Не е притеснително.
Можеш да направиш прост тест - покажи му моличе на около 30см от очите. и бааааааавно го мести и гледай как го следи. Ако като е точно пред очите му не ги криви , а изкривяването става като изместиш молива надясно или наляво не е притеснително. 
всички бебенца са така - спокойно  bouquet

просто на повечето инстинктивно стоим точно пред очите им и не го забелязваме. Но всяко дете под годинката на което му говориш някъде отстрани ще си измести неравномерно очетата.

# 173
de4e, ами в София, някъде в Обеля ще взимаме.Но е в проект-още не сме изтеглили кредит.Има още мнооого време докато се зарадваме на собствено жилище!  Crazy

# 174
desi - много ти благодаря и дано да си права че аман от тревоги
vili4ka - пожелавам жи тогава по - скоро да се сдобиете със собствен дом, защото ние сме на финала  Whistlingно купихме ново строителство и ми се е запалила главата като смятам какви пари още трябва да се вложат за да влеземе да живееме #Crazy

# 175
Привет момичета Hug
интервюто днес мина като по вода, много съм доволна от себе си bowuu очаквам до края на другата седмица да ми се обадят за второ интервю Praynig благодаря ви за подкрепата Hug Пеперудчице, мила, няма какво да правя, трябва вече да започвам да работя а там няма да се върна за 180 лв да им бачкам на тъпанарите Close и ние трябва да купуваме жилище че с тоя наем, направо си е за изплащане #Crazy Дече, ние къмто Люлинско, край метрото се киприм, ама я светни там как са цените, ако искаш на лични, че да не занимаваме другите Wink
Бодливата, ние днес започнахме със захранването Mr. Green дадох му оризова кашичка, изяде си 1 ч.л. че и още искаше ама мама не дава повече, нека да свикне стомахчето и после повече Naughty
аз да питам за череките, понеже не искам да му давам сок, а пюренце. значи беля черешките, заварявам и пюрирам, така ли newsm78 и с ябълките и крушите така, нали? а банан може ли? или кога може?

Туше, добре дошли в отбора  bouquet
Бон Тони, а как са ви краченцата сладки? още слагатели ония ботушки, как е Ванюшката Hug
Ох и ние сме гимнастици вече, само от гръб на корем може, обратно нестава, обаче въртенето напречно на леглото е усъвършенстването до край newsm32 тази сутрин малечко се събуди между нас, напреко, кво ли си каза детето - "Я вън от кревата ми!" Joy
Виличка, и мен ме дъвчат вече Crazy така ще е няма как

# 176
  • София
Зайче браво за интервюто smile3501пожелавам ти да мине добре и второто интервю и скоро да се похвалиш с новата работа,а и да почерпиш от първата заплата smile3521
Ванюшката е добре сега мойта майка е тук и той е особенно щастлив ,че има ново лице около него и постоянно се усмихма и говори неговият си език.Засега ходим на масажи само и сме със шини,обаче в понеделник сме на лекар и има вероятност пак да ни сложат гипс,защото крачетата са му много меки и лесно се поддават на масажа,но той е много силен и по навик ги връща.Направо сърцето ми се е свило как пак с гипс... ooooh! newsm45,ама ако така ще е по-добре за него нямам избор.
Е това е за сега от нас пожелавам Ви лека вечер и много усмихнати слънчица newsm03  love001

# 177
  • Пловдив
Здравейте, мами и бебоци! Hug

Честито на 4 и 5-месечните бебоци!
Честито на акробатите, които се обръщат вече!

Добре дошли на Tushe_v_ataka и rosi7!!!  sohappy

Отдавна не съм писала, но имам извинение- нашият татко имаше РД във вторник. smile3510 Тогава празнувахме с родителите, а снощи с приятелите. Черпя ви със закъснение   party023 Coffee
А мама беше щастлива, защото си позволи една  beer, за здравето на тати! Mr. Green

Последна редакция: чт, 25 май 2006, 20:51 от Gushanka

# 178
  • София/Овча купел 2
Здравейте и от нас.
Днес бяхме на консултация.Вече сме 64см и тежим 6800г.Наддали сме 650г.Понеже възкликнах:Толкова малко? и педито вика:Ми ти какво искаш?Връстници на Мария качват по 200г на месец.И аз Shocked #Shocked.Така,че никой да не се притеснява,че бебчето му не наддавало много.

zaiche,браво за интервюто.Ще стискам палци и второто да мине така успешно.
BON_TONI,дано се разминете с гипса fingerscrossed.Сигурно е голямо мъчение за Ванката,а и за теб като го гледаш така.
Tushe_v_ataka welcome.Да ти е живо и здраво малкото мъжле  love001.
Gushanka newsm59 на половинката.Много да те слуша Wink.

# 179
  • Пловдив
За спането - Криско спи гол в тънък спален чувал, на отворен прозорец.
За морето - четох ,че не е препоръчително за деца под 1 година да ходят на море. И ще пропуснем морето   grinning039, но ще идем на планина.
За обличането - в Пловдив е много топло , и го обличам с най-тънките и леки дрехи, които имам. Пекарваме деня по паркове и градинки. Днес му купих чадърче за количката.  Nature Sun With Face
zaicheto , успех ти пожелавам! Дано те одобрят за мястото! newsm49 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Des29 , Кристиян плаче така, когато не може да заспи сам. Трябва да го взема и да го приспя аз- или на ръци, или на цицата. breastfeeding
niunia
Vili4ka , нямате ли обиколник на кошарата - много е удобно. Криско възглавниците ги размята из цялата кошара.  Stuck Out Tongue Winking Eye

Кристиян пак е изринат целия. От жегата. Казаха ми да го мажа с мляко, а не с олио. и гънките по вратлето му са подсечени. Милият, горещиниге хич не му понасят! 7of9, гости приемаш ли? Mr. Green
BON_TONI , дано ви се размине гипса!  Simple Smile
niunia , браво на Мария! Още по-голяма красавица да порасне! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт