Боледуване на децата ни - тема 57

• 47 942
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Палитричке бързо оздравяване.

Направо се чудя като гледам как върлува вирус с повръщане, разстройство и температура дали да не почна да давам по половинка ентерол профилактично!!!????Scream

# 661
  • shumen
Палитре,бързо оздравяване.
Елена,не знам дали Ентерол ще действа,ако даваш профилактично.
Аз днеска ходих за бележка за градината при педи и добре,че бях сама,че имаше много хора и чаках цели 3 часа.

# 662
Не бих давала аз Ентерол профилактично.
Иначе вирусът при малката засега се изразява в това еднократно повръщане. Тя даже не е и давала видимо признак да я боли нещо до момента. Яде си и си пие от сутринта без други прояви. Тя си и суче още, та може и кърменето да помогна знам ли 😊

# 663
  • shumen
Палитре,може и кърменето да помага при малката.
Аз днеска май замръзнах с това чакане при педи и сега ме тресе и ухо ме боли.

# 664
Палитре,хубаво,че леко са изкарали децата този вирус!

Дани,студено ли е в нашият град? Дано не се разболееш!
Тук е топличко тия дни.

Аз звънях на педи вчера за да издаде извинителна бележка сряда до петък и аз да я взема в Понеделник, като си мислих нали че трябва да е с дата на първият ден на отсъствието,тоест вчера.Тя каза че като се върнем и нямало проблем да е със задна дата.
Иначе е добре вече ,спрях Пулмикорта от вчера вечерта не направих,има някви прекашляния на моменти и носа му като спи се чува ,че не е съвсем чист ,ама това да е само вече.
Добре му се отразява смяната на въздуха ,в Асенов град сме все още.

# 665
  • Варна
Дани,
каква е тая контактна бележка дето са ти дали вчера, тя няма да е валидна в понеделник? Или е с петъчна дата?

# 666
Препоръчайте ми сироп с бета глюкан ?
 bouquet

# 667
  • На брега на реката
Двата детски Имунобора редувам аз и съм изключително доволна...да не казвам голяма дума.
Не се сещам тук ли срещнах мнения заТонзилик, но много ме впечатли състава му. Направех няколко опита да го открия преди да заминем, но без успех.

# 668
Zest , тези ли :
Скрит текст:

# 669
Зест, по каква схема ги даваш и колко време общо зимата?

Лисичке, аз давам Марсианци имунофорте.

# 670
Дъждец , благодаря  bouquet

# 671
  • На брега на реката
Давам по 5мл на ден, на 4г. е. За след 8г. е друга дозата. Пие 20 дни опаковката, почива 10, в които давам пробиотик и после пак почвам другия вид сироп. Започах го септември и сега януари като го свърши, ще започна друго, че се отплеснах и станаха 5 месеца. Но веднъж е пила АБ заради конюктивит и отит, два пъти през септември и сега по празниците включих пулмикорт и веднъж докато ни намаше през ноември пи сироп за кашлица и ксизал. Оздравява бързо и без усложнения. А до пролетта всяка настинка прерастваше в бронхит и пневмония със задължителен АБ.

# 672
Zest , благодаря за отговора.
Четох,че може да се приема 3 месеца.
Аз взех одеве този ,който е Актив.
Моята след 3 месеца и нещо ще става на 9 години ,а гледам,че дозата за деца над 8г. е по 10 мл.
Предполагам се дава на гладно ?  Thinking

# 673
  • На брега на реката
Да, препоръчителното е 3 месеца, за това казах, че се отплеснах. Но и аз правя все пак почивкш. Разгледай другите форми на имунобор. Имаше препарат само с бета глюкан, може да е подходящ за по-големи.
Аз на голямата и давам само рибено матло и пу-пу,не помня от кога не е боледувала с нещо различно от сопол.

# 674
Zest  bouquet благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт