Боледуване на децата ни - тема 57

• 48 037
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
При вас  е Erythrozytensedimentationsrate или Blutsenkungsgeschwindigkeit Mr. Green

# 586
Оф, баткото се разповръща. Лепнал е явно от мен. Я кажете Вомитусхийл на капки за деца пак ли е според листовката? Като по-малък съм слагала свещички, ама сега е на 5г и ще е невъзможно. За начало дадох 7к на своя глава, но се чудя как да продължа. Иначе имам пробиотик, разтворих и един Стоперол хидра.
Дано поне малката се размине, ама като ги знам тея вируси колко са заразни и как по цял ден са навряни двамата един в друг...Уж я кърмя още и се надявам с това да я предпазвам поне 😐

# 587
Капките се даваха на всеки час първия ден....нещо такова. Виж листовката. При нас не подействаха. Лично и аз ги пробвах, но легена не бе пощаден....

Някой давал ли е тамифлу?
Мисля да купя да имам под ръка, че с тоя грип .... 😨😨😨😨

# 588

как така се оказахте? Детето пак ли се влуши или само на база ЦРП и СУЕ?
Какво е СУЕ?
Не,  не се влоши. Използвах случая,  че бяхме на контр.  преглед за стрептококите на брат й и поисках да погледнат и нея.  Пак казвам - при УНГ.

# 589
Оф, баткото се разповръща. Лепнал е явно от мен. Я кажете Вомитусхийл на капки за деца пак ли е според листовката? Като по-малък съм слагала свещички, ама сега е на 5г и ще е невъзможно.
На кг по капка ли беше, моята е на 4г и изкара този вирус преди 1,5м изписаха ни 10 капки. Ефект нямаше, после купих натриев цитрат, та от него ли беше, или просто си отмина не знам, но я държа 3 дни, като първите 2 повръща цяла нощ през час.

# 590
Е, може ли за всеки сопол да се ходи на УНГ, то половин година няма да излезем от кабинета в такъв случай.

# 591
  • София
Вомитусхил давам по листовката. Тета, да не би да дадеш Тамифлу на своя глава Fearful

# 592
Не. След поставена диагноза грип. И ако педи го изпише. Просто искам да го имам под ръка.

# 593
  • София
Тета, да не дава Господ, както се казва. Дано не се случва да ви поставят тази диагноза. По принцип и на всички де. Някакси аз не съм се много притеснила от грипа. Пу пу, да не ни се случи, ама то нали всяка година има грипове всякакви. Децата ни са големи, не са бебета, позаякнали са пък каквото има да става, ще стане.

# 594
  • shumen
Палитре,аз при повръщане давам Натриев цитрат и ефект има.
Тете,дано не лепнете грипа,а и не само Вие.
Пипи,няма как да се ходи на УНГ за всеки сопол според мен.
Моме,твоите момчета как са?
Аз след празниците ще трябва да искам направление за очен за мен вече,че очилата ми са за смяна,а до мен ред все не идва.

# 595
Здравейте група ...  За съжаление и ние сме с вируса повръщане и разстройство. И всичко започна заради някакъв снакс , който малкия е ял при свекито.   
Първо беше с повръщане и след това започна разстройство... Купихме пробиотик,както и хидрасек. Обаче след като разтворих прахчето, много го заболя стомаха,плачеше от болка. Като се изходи му мина. И спрях с хидрасек. Таткото купи ентерол.
Имаме апетит,  няма температура.давам му крекери ,солети,ориз картофи,но тази жълта каша много ме притеснява.
Като знам в спешното какви са и че въобще не им се занимава да работят особено по празниците.
Какво друго може да му дам да се затегне малко? Той е на 5 годинки,приемам всякакви варианти. Обаче дренки не иска

# 596
  • shumen
Тина,за затягане може да дадеш и една лъжичка обикновенно нишесте.Също и Ентерола помага при нас.Сега като беше с разстройство му дадох 2 прахчета за деня и го затегна.

# 597
  • Варна
Е, може ли за всеки сопол да се ходи на УНГ
Естествено, че не.

Тина,
консистенцията на акото не би ме притеснила мен, ако всичко друго е наред и детето има тонус. Ще се оправи, трябва малко време.

# 598
При вас  е Erythrozytensedimentationsrate или Blutsenkungsgeschwindigkeit Mr. Green
аха! второто го има като видя изследвания.

# 599

как така се оказахте? Детето пак ли се влуши или само на база ЦРП и СУЕ?
Какво е СУЕ?
Не,  не се влоши. Използвах случая,  че бяхме на контр.  преглед за стрептококите на брат й и поисках да погледнат и нея.  Пак казвам - при УНГ.

нали детето не е било вече зле, без температура? В такъв случай АБ е бил излишен според мен. Ако не беше казала да го погледне как щяха да се развият нещата ми е интересно. ЦРП до 60 може да е вирус, за това СУЕ нямам представа.
Последно като имах грип в тинейджърски години ми беше много зле.

Общи условия

Активация на акаунт