Боледуване на децата ни - тема 57

• 47 905
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Има ли значение дали вечер или сутрин ще се даде - Имунобор ?

# 691
  • София
Аз давах Ескимо миналата зима. Скъса се да боледува въпреки него. Не обвинявам Ескимо-то, но и ефект не видях.   Тази година се колебаех да го взема ли отново и се отказах засега, но все още мисля да опитам ли с друго рибено масло. Давам Клеева тинктура и някакви нови витамини Анимал Парад, които поръчах по телефона. Били № 1 във Франция и САЩ според рекламата в един вестник. Надявам се да видя резултат.

# 692
Сутрин на гладно  Peace

# 693
Сутрин на гладно  Peace
Благодаря , значи чак утре сутрин ще мога да й го дам.

# 694
  • На брега на реката
Аз нищо не давам на гладно. С тия техните стомаси не смея на гладно да давам. Когато се присетя, тогава.

# 695
# 696
Аз също съм давала Ескимо,  но не бях редовна,  защото детето така и не го искаше- уж има плодов аромат,  но мазно- нито го харесваше в ядене,  нито отделно. Аз давам Биозин,  Имуномикс и имам някакъв буркан с мед + пчелно млечице+ прашец+ прополис- редувам ги...От Имунобора моето дете се обрина...

# 697
За мен няма такова значение дали медиите тук истерясват или не. И с, и без истерясване почти всяка година детето хваща грип, а аз новини почти не гледам.
Рибено масло в момента давам Ескимо кидс, но по принцип поръчвам на Карлсън лаб от айхърб.

Може ли малко повече инфо от къде се поръчва това масло?

# 698
Като чета кой какво дава, май само аз съм зарязала всичко и не давам нищо не децата. Е...на баткото взех едни витамини сега, че тея дни не яде много плодове и зеленчуци.

# 699
Аз нищо не давам. Споко. Не вярвам, че това ще го предпази от боледуване.

# 700
  • София
Аз нищо не давам. Споко. Не вярвам, че това ще го предпази от боледуване.

И май си много права. Колкото и да давам разни неща, тя пак си боледува в зимния сезон откакто е на градина. По-скоро ги давам с надеждата, че може би малко я подсилват и с егоистичната цел да не страдам от угризения при лепването на поредния вирус, че не съм давала нищо да я предпазя.

# 701
За лично успокоение... Simple SmileПоне се надявам да прекарва вирусите по- леко...
А какви витамини давате, мнение за Саностол?

# 702
  • На брега на реката
Аз не веднъж съм казвала, че тикам лъжицата за свое успокоение. Че правя нещо, че давам нещо. Колко помагат - мога само теории да вадя, е и малко опит. А е и тъврде вероятно да са си взели дозата боледуване и просто вече да са ги разредили. Ама кой ти смее да спре всичко, току виж магията се е развалила Grinning

# 703
Аз май намерих евентуална причина за постояянното боледуване на моето.
Намерих статии в нета където е обяснено как хранителна непоносимост,хранителна нетолерантност към дадени храни влиае за отслабен имунитет и чести ,повтарящи се инфекции на дих.пътища,а също така и стомашни проблеми.Та много логично и свързано ми се вижда при моето дете.На алергичен фон било то към храни ,имунитета спада.Освен това 60% от клетките в червата са клетки на имунната система.Отделно стомашните проблеми от тази гледна точка са още един минус за имунитета.
Така че мисля в тази насока и проучвам къде и какви тестове за хранителна непоносимост можем да направим.Знае ли човек,може там да е разковничето.Просто не е нормално това почти постоянно боледуване на 8год дете.

# 704
Zest, от възрастта е според мен. Моят господин точно като му давах разни добавки за имунитета, боледуваше най-много, ама то си беше при тръгване на градина още. Ама после реших, че няма да си правя експерименти и спрях всичко. Пък след тромбоцитопенията миналата зима вече имам и страх да давам имуностимуланти всякакви.

Общи условия

Активация на акаунт