Готови ли сте да се заредите с енергия?

• 22 700
  • 189
  •   1
Отговори
# 90
Биха помогнали много неща- повече сън, почивка, разходки, здравословно хранене.

# 91
  • Велико Търново
Умората гледам да боря, като си осигурявам достатъчно часове сън. Ходя доста пеша за тонус, през уикендите правим с МП по- дълги разходки. Въпреки това в зимния период започваме ежедневен прием на витамини.

# 92
  • Някъде там
Умората боря чрез продължителни разходки на чист въздух.Колкото се може повече сезонни плодове и зеленчуци,много вода и пълноценен сън.Витамините са добро помощно средство в борбата с умората.

# 93
Имам автоимунно заболяване и често съм уморена.Пия много добавки-едни спирам,други започвам.Зимните месеци се стремя да намаля работата доколкото е възможно,защото иначе няма да оцелея

# 94
  • Бургас
Аз съм с много заболявания и често се чувствам много изморена.Почивам си често.
Най-много ме измъчва тежкия колит, който имам.Не мога да се храня пълноценно,нито да усвоявам добре витамините от храната.Обичайната ми храна са варен ориз, варени картофи, варено пилешко и печени ябълки.За мое огромно съжаление не мога да хапвам свежи плодове и зеленчуци,нито млечни продукти. Изключително благодарна съм,че съществуват синтетичните витамини.Без тях едва ли щях да оцелявам.
За мой ужас поради късно открит дефицит на витамин Д останах само с четири зъба в устата,но поне се надявам,че с приема на този витамин,както и калций,поне костите ми ще са здрави.
На всички пожелавам здраве,то е истинското богатство на човека!

# 95
Витамини, пълноценен сън, разходка с приятели и релаксираща музика.

# 96
Опитвам се да боря умората с почивка, сън, разходки, витамини...

# 97
Боря умората с почивка, разходки и много плодове.

# 98
Опитвам се да се храня здравословно,да спя повече,да спортувам и да се движа,да мисля и да действам позитивно.Но с две малки деца и работа често е по-силна и се надявам с помощта на Супрадин Енерджи да я победя!

# 99
Срещу умората ми помагат свеж въздух, приятни емоции, омега3, вит.Ц и вит. Д3 Blush

# 100
С умората се борим често, но не винаги е моя победата Simple Smile при мен проблем е недоспиването покрай детето, подкрепям се с мултивитамини и разходки на свеж въздух. Иска ми се да се храня малко по-различно, за да си доставям повече витамини и минерали от естествени източници, но за момента просто нямам време и енергия, че да си угаждам толкова.

# 101
Опитвам се да преборя умората с почивка, сън, здравословно хранене, както и с витамини и добавки.

# 102
Повече почивка,време прекарано с любимите хора,малко шопинг след работен ден,също разтоварва доста Simple Smile

# 103
С повече почивка и по-малко стресови ситуации...и с чаша червено вино вечер Simple Smile

# 104
  • оттам, откъдето започва България
През деня на работното си място се концентрирам и нямам време да мисля за стрес и умора.
Но като се прибера вечерта и като хапна направо си заспивам по никое време /както се казва: с кокошките/. Естествено, през нощта не мога да спя качествено.
Знам, че трябва да приемам поне вит. А и Е, но не го правя.

Общи условия

Активация на акаунт