ПЛЕВЕН 158

• 109 536
  • 858
  •   2
Отговори
# 180
   Добро утро на всички. (sun) Нека денят на всички плевенчани бъде чудесен.

Вчера търсих калъф за съхранение на дрехи от прах. Като питах продавачите, те ме гледаха, като че ли са паднали от Марс или като че ли им говорих на някакъв чужд език. С такива опулени очи ме гледаха и ме питаха какво представлява това нещо. Имаше такива калъфи в КРЕЗ. Купих си един такъв калъф за 2,19 лв. преди 6 месеца-12 месеца. Вчера се оказа, че са спрели да доставят такива калъфи в КРЕЗ.

Къде мога да намеря такъв калъф за съхранение на дрехи от прах в Плевен?

Ето това представлява: http://www.praktiker.bg/bg/Clothes-covers/%D0%9A%D0%90%D0%9B%D0% … PEXPRESS/p/474130

http://www.praktiker.bg/bg/Clothes-covers/%D0%9A%D0%90%D0%9B%D0% … TNT-Blue/p/471810

Благодаря предварително за оказаната помощ.

# 181
Предполагам, че можеш да ги намериш в Практикер.  от там е и линка , който си пуснала.

# 182
Здравейте. Предстои ми раждане! Моля, препоръчайте ми ДОБЪР ПЕДИАТЪР в гр. Плевен и къде работи: да си разбира от работата, да обяснява, да е отзивчив и има подход към дечицата!?!
Чувала съм добри отзиви към педиатрите в Св. Панталеймон и Авис Медика... Не знам... Моля за мнения и опит

# 183
Повечето( да не кажа всички) добри педиатри са вече с толкова много пациенти, че и да искат, нама как да ти отделят много време за обяснения.  да са отзивчиви, отново е свързано с време и възможност. АКо не се отзове- частен кабинет. ТАка съм процедирала, беше най- разумното решение.  Посещението вкъщи от педиатър се заплаща и в този случай имаш по- голям шанс да получиш информация , ако ти е нужна. 

# 184
  • софия
И мен ме интересува дали Бъчварови още работят. Бях им 6 години ученичка и направиха чудесен английски филолог от мен . Дано продължават, защото наистина им е добра школата.

# 185
  • Плевен
Да, школата на Бъчваров работи с пълна сила.
Летните занимания са за децата от школата. 10 дни интензивен преговор на наученото през годината.  Един вид преговор и затвърждаване на  знанията и същевременно изпит, за да преминеш горен курс през следващата година.

# 186
Момичета, къде мога да си извадя международна здравна карта?

# 187
Можеш във 2-ра градска на първия етаж.

# 188

Благодаря ти! bouquet

# 189

Благодаря ти! bouquet
Моля за нищо. Вадила съм си такава карта, но беше преди години...

# 190
Mariala , спря ли се на педиатър ?

# 191
  • Плевен
Европейската здравна карта обаче става готова до месец. Ако ви трябва спешно за престой до 2 месеца може да извадите временно удостоверение от здравната каса. Готово е до 24 часа.

# 192
Европейската здравна карта обаче става готова до месец. Ако ви трябва спешно за престой до 2 месеца може да извадите временно удостоверение от здравната каса. Готово е до 24 часа.

Благодаря за уточнението! bouquet Разполагам с време да ги извадя  Peace

# 193
Цитат на: Biserka_a link=topic=1008320.msg36815297#msg36815297 date=15 7693162
Mariala , спря ли се на педиатър ?
Не съм още. Събирам мнения и информация.

# 194
Здравейте момичета,
Някой знае ли пункт за боядисване на дрехи в Плевен ?

Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт