ПЛЕВЕН 158

• 110 411
  • 858
  •   1
Отговори
# 645
Светослав Димитров, салон "Вижън". Няма по-добър фризьор от него в Плевен. И за подстригване, и за официални прически. Изключително съм доволна от него. Работи много бързо и наистина работи добре. Откакто го открих само при него ходя, но си записвам час седмица по-рано, защото е доста зает.
И аз само при него ходя вече от доста време и съм на абсолютно същото мнение като теб. 🙂

# 646
Благодаря за споделената информация , момичета!
Къде се намира салона му?

# 647
   И аз се интересувам от Светослав Димитров, фризьорски салон "Вижън". Прочетох, че този салон се намира на улица "Данаил Попов" 10. Каква е цената на една подстрижка?

Да споделя къде възнамерявам да отида да се подстрижа. Фризьорски салон "Еуфория" - Милена Йотова. Може някой да изкаже и мнение за тази фризьорка!

# 648
  • Плевен
"Фризьорски салон "Еуфория" - Милена Йотова. Може някой да изкаже и мнение за тази фризьорка!" Аз ходя при нея от над 15 години,само това ще кажа.Обиколила съм де що има фризьори из града,но все при нея се връщам.И има защо

# 649
"Фризьорски салон "Еуфория" - Милена Йотова. Може някой да изкаже и мнение за тази фризьорка!" Аз ходя при нея от над 15 години,само това ще кажа.Обиколила съм де що има фризьори из града,но все при нея се връщам.И има защо

Една моя позната ми я препоръча. Четох 1-2 отзива по Интернет, които бяха добри.

# 650
Момичета, супер зле съм с обясненията. Адресът е "Данаил Попов 10". Имаше един магазин на "Глобул" срещу боулинга, зад този магазин има една уличка, която излиза на "Била". Сградата се намира точно в началото, горе-долу до този магазин, който беше "Глобул" сега е нищо.. 😀 Една стъклена кооперация, а входът й е отстрани. На втория етаж се намира.

Надявам се да разбрахте нещо. 😁

# 651
Момичета, супер зле съм с обясненията. Адресът е "Данаил Попов 10". Имаше един магазин на "Глобул" срещу боулинга, зад този магазин има една уличка, която излиза на "Била". Сградата се намира точно в началото, горе-долу до този магазин, който беше "Глобул" сега е нищо.. 😀 Една стъклена кооперация, а входът й е отстрани. На втория етаж се намира.

Надявам се да разбрахте нещо. 😁
[/quote

Благодаря ти! С точния адрес и с ориентира, който даваш ще бъде открит:)

# 652
И аз благодаря за споделеното инфо относно фризьорите. Ще се насоча със сигурност към някой от тях.
Само не пробвайте фризьорката Десислава от  студио "Палитра" да не останете силно разочаровани. Иначе в това студио има и гримьорка ,която мисля ,че е собственичката и е добра.

# 653
Аз за грим ходя отново в същото студио при Роза и съм супер доволна. Работи с качествени продукти и гримът издържа много време. Преди 2 години, в средата на август, бях на кръщене, кръстница, и гримът ми до сутринта не мръдна, въпреки напрежението и жегата...

# 654
  • Разпиляна във въображението
А "Еуфория" на Милена Йотова къде се намира? Може ли да ориентирате и за цените? Моята коса е тънка, чупливо-къдрава и като цяло нямам голям избор в прически, но ми се иска някаква терапия да й се приложи.

# 655
А "Еуфория" на Милена Йотова къде се намира? Може ли да ориентирате и за цените? Моята коса е тънка, чупливо-къдрава и като цяло нямам голям избор в прически, но ми се иска някаква терапия да й се приложи.

Знаете ли "Синият комплекс" къде се намира? Точно на центъра. Над магазин "Мира". Влизате в "Синият комплекс" и някъде по средата се намира фризьорският салон. Дано съм обяснила добре и сте разбрали. Трябва да си запишете предварително час при нея. Доста заета е. Не мога да изкажа все още мнение дали Милена Йотова подстригва добре!

# 656
  • Плевен
Точно в "синия комплекс" се намира,да!До аптеката срещу фонтаните.На първия етаж,в дясно почти в края на коридора.Дамско подстригване на къса коса е 15 лева.Зелен салон е защото използва терапии за коса от "зелената серия".Мога да дам и телефон за записване на час ако някой желае.

# 657
Да, аз искам  координатите.

# 658
  • Плевен
Да, аз искам  координатите.
Ето : 0878 97 31 38

# 659
Благодаря. Когато ми свърши стреса ще се запиша.

Общи условия

Активация на акаунт