eBay – 98

• 67 684
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
ebay.co.uk взима 10 %  и върху пощенските.
Наскоро реших да продам разни неща, е, продадох и изпратих, но от 6 декември в сайта на RM пише HEATHROW WORLDWIDE DC. Същия надпис излиза и на пратка, заседнала там от 14 декември.

# 61
  • Бургас
Здравейте, не съм ползвала сайта, имам въпрос - регистрирах се заради един продукт, но го изпуснах( свърши времето на търга, без да е купен). Мога ли да пиша на продавача с предложение за закупуване, да няма някакви санкции от сайта за това?

# 62
  • София
ebay.co.uk взима 10 %  и върху пощенските.
Наскоро реших да продам разни неща, е, продадох и изпратих, но от 6 декември в сайта на RM пише HEATHROW WORLDWIDE DC. Същия надпис излиза и на пратка, заседнала там от 14 декември.

И мои пратки висят блокирани, а купувачите взеха да мрънкат, даже имам request вече един отворен...сякаш имаме вина за тези закъснения. Всяка година по това време има проблеми, особено с английските пощи...

# 63
  • Sofia
А как може да задам до всяка конкретна държава колко ще струва доставката. Видях го веднъж при един потребител и ми се стори много удобно.
Имаше някъде подобна опция, докато попълваш полетата на обявата си. Отдавна не съм качвала листинг и нямам спомен как точно беше. Никъде ли не виждаш нещо подобно?

Здравейте, не съм ползвала сайта, имам въпрос - регистрирах се заради един продукт, но го изпуснах( свърши времето на търга, без да е купен). Мога ли да пиша на продавача с предложение за закупуване, да няма някакви санкции от сайта за това?
Никакъв проблем няма да има, ако му пишеш. Peace

# 64
Ново 20 при мен - от сайта ми изпратиха фактура за артикули, които така и не продадох заради несъответствия с доставката. Купувачите отмениха поръчките. А пък те ме таксували, мога ли да им пиша някъде или няма смисъл?

# 65
Колко време след очакваната дата на доставка се заявява липса на поръчка?

Очаквана дата беше 06.12, после продавачът каза 08-ми, в камионът, който е тръгнал на 10-ти и вече е раздаден, я няма.
Продавачът е дал тракинг N,  с който не мога да тракна нищо (Амазон шипинг, а сделката е в ибей).
А дали е пристигнала при превозвача, ще разбера чак когато разтоварят и обработят камион тук.

# 66
  • Sofia
Пояснено е на 1-ва страница от темата, Точка 11.

# 67
Това не е ли крайният срок на реакция?
Който като го изтървеш, ти остава през PayPal да се заявиш?
Точно приемайки го за краен, питам къде е началото.

# 68
  • Sofia
Написано си е ясно – имаш право да отвориш кейс в рамките на 30 дни, започващи да текат, след като измине последният ден, маркиран като възможна дата за доставка. Ако, например, артикулът ти трябва да пристигне до 5-ти януари, имаш право да отвориш кейс в рамките на 30 дни след 5-ти. Peace

# 69
Благодаря много!
Изобщо не го бях разбрала това...
Да не говорим, че бях чела, че трябва да мине някакво време след estimate date, че бил "очаквана", а не заявена, твърда дата на доставка...

# 70
А когато няма дата?
Имам тракинг, но от 22.11 следите се губят. Не се съмнявам в търговеца, поръчвам за пореден път от него, но сега не знам какво стана.

# 71
Ако нямаш очаквана дата, когато миинат седем дни от плащането, започват да текат 30-те дни, в които можеш да отвориш кейс.

# 72
delivery in progress моята поръчка е в този процес това значи ли че е изпратена .Тя е директно до България но е с безплатна доставка на 26.11.17 е поръчана

# 73
  • Sofia
Ами, маркирано ли е, че е изпратена?

До коя дата се предполага, че трябва да пристигне?

# 74
Дали е маркирано че е изпратена незнам как и къде да видя иначе дата пише 13 декември-16 януари

Общи условия

Активация на акаунт