eBay – 98

• 67 767
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • на пистата
Пишете на продавача и питайте кога ще изпрати нещата. Може и да ги е изпратил, но да не е отбелязал.
Писала съм му,отговор никакъв.В последствие видях,че има 3 оценки че не изпраща нещата.Защо го прави...много ми е интересно.Като пускаш нещо защо не го продаваш?

# 616
Цитат
Писала съм му,отговор никакъв.В последствие видях,че има 3 оценки че не изпраща нещата.Защо го прави...много ми е интересно.Като пускаш нещо защо не го продаваш?
А защо не пробвате да се свържете с ebay.co.uk в "live chat"? При мен стана същото, поръчах от ebay.com, но продавачът не ми отговаряше, след което му изтриха и профила. Притесних се много, че съм се прецакал, след което намерих въпросния чат и проблема беше решен буквално за минути.

# 617
  • на пистата
Цитат
А защо не пробвате да се свържете с ebay.co.uk в "live chat"? При мен стана същото, поръчах от ebay.com, но продавачът не ми отговаряше, след което му изтриха и профила. Притесних се много, че съм се прецакал, след което намерих въпросния чат и проблема беше решен буквално за минути.
Ами....едва ли ще ме разберат 😊английския ми е като на Бареков 😂

# 618
Има преводач в интернет напъни се малко и ще те разберат.

# 619
Има преводач в интернет напъни се малко и ще те разберат.
Да и аз това бих предложил. Просто си подготви в началото обяснението преведено на английски, прати им го и те след това те питат неща, на които се отговаря с по 1-2 думи. Не смятам, че ще имаш проблем не е нещо толкова сложно. А, ако си добра в други езици можеш да потърсиш в съответния ибей за "live chat", и да опиташ там. Успех!

# 620
  • у нас
Има ли начин продукт, който продаваш да се вижда по-напред или най-отгоре в списъка?

# 621
Таксата е 10% плюс ДДС, т.е. 12%.
Здравейте,
Вчера продадох стока в Ибей и ми изписа почти веднага 10% такса.
От картата 12% ли ще изтеглят?
И друго странно нещо,което незнам дали е за тук или за PayPal темата.
На превода от купувача ми удържаха повече отколкото чета,че е нормално - 3.4% + 0.20.
За £135 ми взимат такса £5.33 от Пейпал.

# 622
Здравейте! Скоро писах за некоректен продавач в ибей. Имам въпрос към вас с молба за отговор.
Продавачът ми продаде скъсана стока. Не се разбрахме и отворих диспут. Предложи ми възстановяване на половината сума, на което се съгласих. Две седмици изчаках за възстановяването на сумата и отворих кейс в Ибей. Те от своя страна решиха да ми възстановят цялата сума в Пейпал. Имам регистрация там, но самата карта не успявам да я регистрирам. Регистрирах банкова сметка.
Въпросът ми е: парите в Пейпал баланса ли ще ги получаи оттам евентуално да ги прехвърля в банковата сметка или трябва да регистрирам картата, от която пазарувам?
След колко време е видим превода в Пейпал? В Ибей пише, че ще е наличен до 48 часа.

# 623
Харати,ако картата ти изтича скоро Пейпал няма да ти я регистрира.
А парите като ги получиш в Пейпал можеш да ги прехвърлиш след това по сметка.

# 624
Харати,ако картата ти изтича скоро Пейпал няма да ти я регистрира.
А парите като ги получиш в Пейпал можеш да ги прехвърлиш след това по сметка.

Картата е с валидност до 2021, но при регистрацията беше с нулева наличност. След това се усетих и я заредих, но Пейпал вече я отхвърля.
Трябва ли ми всъщност карта за да получа парите в Пейпал баланса? Доколкото разбирам не е задължително да регистрирам картата, с която съм платила в Ибей за да получа сумата в Пейпал.

# 625
Мисля,че не.Трябва да можеш да си прехвърлиш парите след това на която карта си поискаш.

# 626
Мисля,че не.Трябва да можеш да си прехвърлиш парите след това на която карта си поискаш.

Много ви благодаря!!!

# 627
Здравейте.
На първата страница пише ,че срока за диспут в ибей е 30 от датата на доставка.Тоест първите 30 ден след като са ми изпратили стоката мога отворя диспут така ли да разбирам?
Диспут в ибей съм отварял само веднъж преди бая години. От тогава ако е имало някакъв проблем винаги съм се разбирал директно с продавачите.Изминаха почти два цели месеца от една поръчка която не е пристигнала и продавачът само ме размотава.
Днес се опитвам да отвора диспут в ибей но не успявам.Не знам срока ли съм изтървал или аз просто не мога да се справя.

# 628
  • Sofia
Не, 30 дни, броено от последния възможен ден за доставка.

# 629
Ясно значи аз не се справям нещо.
Някой може ли да ми обясни как точно да отворя диспут в ибей?

Общи условия

Активация на акаунт