eBay – 98

• 67 778
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Моля ви да копирате линка, на който се отваря диспут. Никъде не виждам тази опция.

# 601
Моля ви да копирате линка, на който се отваря диспут. Никъде не виждам тази опция.
Линк няма как да се сподели, на всяка поръчка е различен. Eто линк към видео как се прави:
https://www.youtube.com/watch?v=YCh7H0fmuTM
Дано да съм помогнал.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 22:02 от kanarche

# 602
Линк няма как да се сподели, на всяка поръчка е различен. Eто линк към видео как се прави:
Дано да съм помогнал.

Благодаря! Снощи отворих диспут и продавачът ми предложи частично възстановяване на сумата, което приех.
Плащам с Виртуална Виза Електрон, без регистрация в Пейпал. Продавачът ще може ли да ми преведе парите?

# 603
  • у нас
Ибей кога и от къде си дърпат месечните такси? Освен 10-те % от продажбата има ли друга такса?

# 604
Има опция да зададеш автоматично плащане всеки месец.
Таксата е 10% плюс ДДС, т.е. 12%.

# 605
  • у нас
Дидичка, мерси. А когато не е отметната тази опция, как и кога  става плащането на таксата? Продавачът ли трябва да направи нещо, за да плати таксата?

# 606
Мисля, че продавачът сам трябва да инициира плащането, ако не е отметнато.

# 607
Дано да съм помогнал.

Благодаря! Снощи отворих диспут и продавачът ми предложи частично възстановяване на сумата, което приех.
Плащам с Виртуална Виза Електрон, без регистрация в Пейпал. Продавачът ще може ли да ми преведе парите?
Радвам се, че сте постигнали успех. За парите мисля, че няма да има проблем, в AliExpress съм с виртуална карта, никога не е имало проблем при възстановяванията, предполагам, че и в Ebay няма да има. При мен е отнемало до 15-20 работни дни, когато е с карта, а последното ми възстановяване от eBay, при което бях използвал РР, отне 5 работни дни. Успех!

# 608
Дано да съм помогнал.

Радвам се, че сте постигнали успех. За парите мисля, че няма да има проблем, в AliExpress съм с виртуална карта, никога не е имало проблем при възстановяванията, предполагам, че и в Ebay няма да има. При мен е отнемало до 15-20 работни дни, когато е с карта, а последното ми възстановяване от eBay, при което бях използвал РР, отне 5 работни дни. Успех!

Много ви благодаря за отговора!

# 609
  • на пистата
Здравейте момичета.Преди 6 дни купих нещо от немския ибей от човек от Холандия.Вече 6-ти ден той не изпраща стоката.Има ли вариант да пусна диспут да си канселирам поръчката и да си върна парите.В последствие видях,че има 3 негативни оценки томно за това,че не изпраща нещата.А са над 500лв и няма как да ги прежаля.Също така в обявата няма упоменат срок в който той трябва да изпрати..а по принцип не е така по другите обяви.

# 610
  • София
Мисля, че за международни пратки без указан период на доставка, срокът за получаване е 30 дни след датата на плащането.

ПП. Дано си платила чрез PayPal, че в немският ибей е по-скоро изключение и масово се плаща по банков път.

# 611
  • на пистата
Мисля, че за международни пратки без указан период на доставка, срокът за получаване е 30 дни след датата на плащането.

ПП. Дано си платила чрез PayPal, че в немският ибей е по-скоро изключение и масово се плаща по банков път.
Само с пейпал плащам.То доставкато ясно,но няма ли срок в който трябва да се изпрати стоката,?Или сега ще чакам 30дни и тогава да пускам диспут..

# 612
  • София
Свържи се с ибей, може да има някакви промени.

На мен от години не ми се е случвало, но помня, че дори и при изтрит акаунт и доказан скам, трябваше да изчакам.

# 613
Пишете на продавача и питайте кога ще изпрати нещата. Може и да ги е изпратил, но да не е отбелязал.

# 614
Свържи се с ибей, може да има някакви промени.

На мен от години не ми се е случвало, но помня, че дори и при изтрит акаунт и доказан скам, трябваше да изчакам.

Здравейте, при изтрит профил вече не се чака. Просто се свързваш с ибей, и те правят всичко от твое име, отварят спор и направо го печелиш. Преди месец имах подобен случай, свързах се, направиха всичко и след 15 минути парите ми бяха в РР акаунта, и съответно пренасочени към картата ми.

Общи условия

Активация на акаунт