Кой какви сериали гледа? - Тема 19

• 88 623
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Много съм радостна и аз, бях останала с впечатлението, че е завършен сериала и се изненадах доста днес като прочетох Simple Smile

А как? Трябва го оженим тоз хубав момък! Wink

# 571
  • Вестерос
Aз мислех, че така свършва, той решава да не се жени

# 572
Поразочова се той, но аз тая надежда Simple Smile Smiley

# 573
 Grantchester - с какъв сюжет е?

# 574
Преди време писах, че почнах да гледам Rita по Netflix. Общо взето ми стана интересен, но не мога да разбера защо за Бога главната героиня я обличат само в дънки и карирани ризи. В абсолютно нищо друго. Даже не знам дали не са просто 2 ризи, които ги връткат непрекъснато, толкова са еднакви. Не вярвам да са нямали бюджет. Това че на това облекло носи токчета е съвсем отделен въпрос.. Не знам друг дали го гледа този сериал..

# 575
Grantchester - с какъв сюжет е?

Общо казано детективска драма Simple Smile Гранчестър е името на китно малко градче близо до Кеймбридж. Главният герой - Сидни Чембърс е енорийски свещеник. Открива почти случайно, че има дарба да разкрива престъпления/убийства. Сприятелява се с инспектор от полицията и така във всеки епизод със законови методи и неговите интуитивни способности работят в екип. Преплитат семейни моменти, романтика, наболели теми през 50те годнини.
 Аз все го подминавах, но наистина се оказа много приятен. А и сезоните са кратки  - по 6 серии. Има и коледен епизод след 2ри сезон.

# 576
  • Вестерос
Отваря ли ви се замунда? В другите тракери ги няма повечето, които гледам.

# 577
При мен З. не се отваря - показва ми "грешка 502" Sad

# 578
зам-да ту се отваря, ту не - ползвайте зелка или арена

# 579
  • Вестерос
В зелка и Арена ги няма всичките качени, които излизат днес

# 580
Да ми предложите някакъв готин сериал тип Timeless, Lucifer, The originals ?

# 581
  • Бургас
Трети сезон на Гранчестър завърш адски тъпо. Чак не повярвах, че ще измислят такъв финал на сериала. Може би са знаели, че ще има още един сезон.

# 582
  • The point of no return
Да припомня, че върви 2-ри сезон на The Arrangement . Peace Доста интересно се развиват нещата.

Започнах и 2-ри сезон на Imposters, но ми се стори малко скучен първи епизод.

# 583
Altered Carbon - голяма скука, а иначе харесвам научната фантастика. Изтърпях 2 епизода, но се отказах. Ще почвам Изгубени в Космоса. Дано поне този ми допадне.

Marco Polo - и от него изгледах 2 епизода. Става за гледане, приятен е засега, макар да ми се струва някак си нискобюджетен. Не показват големите битки, няма много ефекти и екшън сцени. Наблягат на разговорите,  историческите детайли и интригите.

# 584
  • The point of no return
Altered Carbon - голяма скука, а иначе харесвам научната фантастика. Изтърпях 2 епизода, но се отказах.
Peace Аз го зарязах на 1-ви епизод, изобщо не ми хареса!

Общи условия

Активация на акаунт