ZARA - пазаруване онлайн. Темата е подходяща и за останалите брандове на INDITEX

• 123 571
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Получих вчера детски дрешки за мен и се наврях в тях Grinning Даже роклята ми беше голяма поисках смяна за по-малък номер. Ризата перфектно ми лепна. Май по често ще оглеждам големите размери в детската секция Grinning
Би ли споделила отговарят ли им размерите според таблиците? Не се бях сетила за детската секция, а съм дребна.
А иначе от поръчката ми, която вчера са ми изпратил, два артикула са премахнати Sad Ще следя за тях, защото пускат бонус безплатна доставка при следваща поръчка.
Не мога да кажа според таблиците, не си знам мерките, само височина и кг мога да споделя - 159 см 53 кг. Поръчах най-големите размери, ризата ми стана, роклята е много голяма, поръчах по-малък размер и ми опъваше вече на раменете, но надолу пак ми беше много голяма, явно такъв й е модела много широк. От кръста надолу нищо не съм мерила на Зара, но от Джордж влизам в най-големият им детски размер, който като при зара е 164 см. Впрочем и от Н&M понякога си купувам от детските дрехи.

# 211
Кога затварят магазина във Варна? Ще ходя да връщам неделя, дали ще сколасам? Neutral Face

На 31ви. И днес ми казаха, че Юни месец пак ще отварят. Уж беше Май първо, сега Юни... дано наистина да отвори. Сега или трябва да пазаруваме за над 100лв. или да си плащаме 10лв. доставка, егати.

# 212
  • Варна
Изостанала съм с новините.. А аз тъкмо поръчка ще правя и се чудя защо няма опция за доставка до магазина във Варна. Поръчвам 2 неща за 37лв, чудя се заслужава ли си да платя и доставка 10лв. Да не говорим, че и са обувки и не са пробвани, та не изключвам да се наложи и връщане.. Ядосах се! И защо затварят?

# 213
  • Добрич
За ремонт.

# 214
И аз разбрах, че е за ремонт. Какъв е тоя ремонт 4-5 месеца? Те до нас блок вдигнаха за толкова.

# 215
  • София-Младост
Тези дънки    11-12 години (152 cm) са ми излишни, ако някой ги хареса да пише, ако не ги връщам тези дни
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B8-%D1%81 … 67&v2=1022865
Скрит текст:
20лв.

# 216
На 26-ти върнах няколко неща в магазина (в Парадайс ) и днес сумите са в картата ми.
Изпратили са и най-после поръчките, които  (от 23 - 28 ми  ) бяха в подготовка.

# 217
  • някъде там
Здравейте,поръчката от магазина само лично ли се взема? Нещо нужно ли е да се представя или само името е достатъчно?

# 218
  • софия
Здравейте,поръчката от магазина само лично ли се взема? Нещо нужно ли е да се представя или само името е достатъчно?
Може и друг да я вземе. Казва се името и последните 2 цифри на поръчката.

# 219
  • Berlin
Може и друг, аз съм пращала колежка. Обаче са ми искали и лична карта, когато съм взимала, така че точно какво е правилото не знам. Simple Smile

Поръчах някои неща за големия, не съм сигурна кой размер е станал според техните, та като дойдат ще мерим. Има много симпатични неща от бебешкото.

# 220
  • Бургас
От толкова поръчки и все още не пристигнали от 19 започнах да дублирам неща Simple Smile. Изпратени уж в петък, а още нищо не е пристигнало Sad

# 221
Колко дни горе долу чакате от вземането на върнати продукти до получаване на имейл за рефънда?

Миналата сряда куриер взе артикули от няколко мои поръчки, бях ги сложила всички в един кашон, отгоре лепнах 1 товарителница и всички останали сложих вътре, а освен това винаги им разпечатвам и касовите бонове към поръчките.

Обаче още нямам имейл и вместо това получих напомняне да върна 2 от артикулите, които бяха за смяна.

# 222
Според мен пратките се доставят в магазините още на другия ден или максимум до 2 дни, но там вече отнема доста време докато стигнат до твоите кашони и реално приемат стоката обратно. Иначе като я приемат, мейлите идват до час-два.

# 223
Ще изчакам до утре и ще им пиша.
Ако някой е поръчал тази рокля 122 см и не му трябва искам да го отърва от нея  Mr. Green

# 224
Кажете при анулиране на поръчка, до колко време се връщат парите по сметка? Сумата само е блокирана, реално не е стигнала до Зара. От банката ми казаха, че минимума бил 45дни!? На какво основание ще ми държат парите толкова време?

Общи условия

Активация на акаунт