Коледа иде мое малко Априлче 2017 - Тема 6

• 42 662
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Пу пу какви хубави неща готвите. Записах си някои комбинации, че явно моите омръзнаха. Не че тя сега яде, нещо няма апетит заради зъбите.
Аз днес обаче нали готово пюре реших да давам, ми то аз мога да купя има няма 4 пюрета. Те всичките съдържат морков ... направо ще се побъркам от готвене заради тази алергия.
Та от няма и къде, въведох телешкото. Купих пюре телешко, цвекло и ябълка. Ем горе долу хапна 120 гр, ще го отдам на зъби. Ако и другия път не иска значи не и харесва.
Пърпъл от розАвите чудноо Simple Smile аз взех едни сиво и розово. И едни на точки, абе накупих хахаха. Много са хубави и не мърдат, колкото и да ги переш.

# 361
  • София
Аз взех едни зелени, гардън нещо си...Сигурна съм, че са хубави, обаче трябва някак си да се организирам аз да отида да взема поръчката, че мъжа ми като му кажат колко пари дължи, ще ме постави после на хляб и сол Joy

Козуначето днес не ме ще. Обикновено денем суче за приспиване, но днес заспа в колата на два пъти и като се опитах да го накърмя, ме отсвири. А после кашата си я изяде, не й даде да мръдне! Как се променят малките маймунки Heart Само до преди месец ци-то беше супер-мега-окулеле, ама вече нещо май минаваме в нощен режим само. Малко ме притеснява обаче фактът, че не пие вода. Ако спре и да суче денем, това значи никакви течности по цял ден. Това не може да е добре за бъбреците...

# 362
Тамън си се навивах как спирам да харча Joy Но пък взех само едни, можеше и повече. То всъщност си избрах от целите комплекти, нещо като розови цветя.
Стикито също не иска да пие вода, лигави шишето и ако й капне в устата нещо, това е. Мислех дали някакъв чай да не пробвам да й давам.

# 363
И аз това разправям, че няма да харча. И все купувам нещо Grinning  догодина ще ми свият сърмите хахах
Аз дори не знам, от кога започват да изплащат 380то лв.
А аз днес и смених бибата на шишето за вода. С такава с накрайник за 9+ (днес по случай месечинката) за големи деца вече хахах. Обаче тя ли не е научена да пие от шише, той ли е много твърд нещо, тя само за чесане на венците го ползва. Thinking От магазина ми предложиха часа без разливане. Има ли смисъл от такива джаджи се чудя?

# 364
  • София
ХИП-а толкова му беше 2 пъти и край..отказа, иска си кърма..
При нас отказването от дневното кърмене окончателно беше преди около месец, обаче той си пие вода. Сутрин от чашка. После давам шишето да се обслужва и за целия ден около 120-150 изпива. Не е достатъчно, ама пак е нещо.
На мен доктора ми каза, че даже няма ужда от шише с накрайник, направо да го уча на чаша (обикновена).

# 365
  • София
С номер едно ползвах неразливната чаша на Авент, но много кратко. Той пропи вода мноого късно и буквално за дни мина от чашата с накрайник на нормална чаша. Ползвахме я после дълго време за из път. Номер две пиеше от шише с биба до много късно, може би докъм две години. Този ни биба, ни накрайник...не мисля, че е от вида посуда, просто водата не му е приятна на вкус. АМ също не поиска. Днес реших да го пробвам със сок. Ако пие, ще вадя сокоизстисквачката и ще му правя, въпреки, че въобще не съм фен и аз самата почти никога не пия сокове, предпочитам да ям плодовете.

Лили, след първия РД на детето започва ниското майчинство.

# 366
И аз пробвах да давам вода с биберон и шише с мек накрайник - нулев успех. Сега пие само от  обикновена чаша. Майка ми го научи така 😁
Мама е на банкет 😊 Наздраве 🍷

# 367
Наздраве!  И ние празнуваме - се похваля и аз с месечинката на нашето чудо днес Heart Eyes

# 368
Айдее наздраве на банкетаджиите, и на наборчето 🍷🍷🍷
Тя пие от чаша, аз я научих, но трябва аз да я държа. Предпочитам сама да си пие, ми да взема да и купя чашата тогава ( точно на Авент гледах). Вода не знам колко е достатъчно, но макс 120, става 150 ако и дам чай.
Белинда май по добрв сок, то не можв хич без вода. И аз не съм фен, смятам са ги отлагам до колкото мога.
Аа то за 380те не останало има няма два, три месеца хахах
Дит, ми ти щом имаш кърма защо го мъчиш с Хип-а детето. ( ако си спомням ти дойде и аз си помислих, че ти е спряла).

# 369
  • София
Имам кърма, но това 11 килограмово чудовище не се засища само с кърма и започвам да не издържам на тоя нощен маратон. А и искам малко по малко да приключваме с кърменето. Бавно и полека, няма да е рязко, ама до към март да сме приключили. Нямам запаси в камерата, а не мога да цедя. МОже и наистина да си е намаляла кърмата, но от известно време с помпата трябва да цедя на части ден-два, за да докарам до доза за едно хранене.
Та така де, искам лека полека да свиква на другия вкус. А и цикъла ми преди беше много болезнен, сега ме е страх да не е пак толкова болезнен, че няма да издържа без хапчета. Искам да изпробвам, ако се нахрани с АМ като хората вечерта, дали ще се буди пак по 100 пъти.Simple Smile

# 370
Оооле 11 ли станал малее как расте Simple Smile
Разбирам те, оле ти дори още се мъчиш с помпата. И аз мисля като заместя още едно хранене и да се ориентирам към приключване. Ако не стане и по рано, защото аз имам замразена, но на нея срока и е маакс до февруари, като започна да я давам сигурно ще ми намалее и на мен.

# 371
  • София
На мен пък хич не ми се приключва и днес доста криво ми стана, като ме отсвири заради тъпата каша, фръц! Отделно нито врявам, че кърмата ми е по-нехранителна от АМ, даже бих казала, че е пълен абсурд това, нито пък мисля, че се буди нощем от глад. Ерго, и пържола с картофи да му дам, пак ще си се буди. Който не ми вярва, пак ще си приказваме, като станат на по година и половина и почнат да изкарват кътници Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 372
  • София
Може и така да е, все пак ти си човека с опит:) Тя кърмата ми може и да си е хранителна, но не мисля, че успява да изсуче достатъчно. Той суче по 4-5 минути и то с прекъсвания и се врътва и заспива. Иначе да ти кажа честно, когато ме отсвири за първи път, чак се просълзих. А с нашия темп на никнене на зъбки до има няма два месеца кътниците ще излязат...Гледам осми е тръгнал...

# 373
  • София
Веднъж сложих кърма в чашата, за да видя дали проблемът е в самата чаша или във водата. Имаше 30 мл., изпи ги на пет глътки за 20 секунди. А гърдата пуска повече, защото едно че е с повече дупки и второ- тече под налягане първите поне 2 минути. Така че според мен за 5 минути сукане едно150-200 мл. Могат да се изсучат, ако бебето е профи.
А изобщо дали би заспал, ако не се е напил и нахранил...

# 374
  • София
Да, тук си права, ако е гладен едва ли ще заспи, но ми се струва ужасно бързо да ми се събуди след два часа от глад...

Общи условия

Активация на акаунт