Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-22

• 86 181
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
Единственото място в Изток, където има панели, се сещам за това: https://www.google.bg/maps/@42.6675405,23.3560158,3a,75y,331.43h,106.69t/data=!3m7!1e1!3m5!1sslApMqfUQR_ByP66t6mAbA!2e0!6s%2F%2Fgeo1.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DslApMqfUQR_ByP66t6mAbA%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D345.76364%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i13312!8i6656
Много е върховно, особено като се умирише реката, или като минат братята с каруците!
Тази река наистина ли мирише? На мен ми се струва зелено и просторно там.

# 46
Вече съм в настроение и да разкажа нещо отпреди месец и нещо.
Звъни непознат номер и пита
- Продавате апартамент в Мухосранск / който разбира руски ще ме разбере

отговор
- Апартамента е продаден преди Х / Х е малко / значи преди Н брой месеци
- А добре

След 2 часа ми звъни женски глас
- Здравейте, продавате апт в Мухосранск.
И на нея обясних, че е продаден преди Н брой месеци, но се усетих и питам
- Къде виждате този телефон
Отговор
-На снимките е написан.
- Но коммент, уж за да защитя снимките бях  написал телефона, но брокерите и това не ги вълнува,

Тълкувание
Брокерите  от агенцията ХХЛ преди време са копирали снимките и сега са решили да ги пуснат на по ниска цена от района.
И жената ме пита
- Защо???

Отговорът ще дадете вие, читателите
Благодаря, че прочетохте поста и ще се радвам да отговорите.

Особено ще се радвам ако отговори Г- жа Томева...
Тя ми е малко сърдита, но не бива...

Успех на купувачите

# 47
Единственото място в Изток, където има панели, се сещам за това: https://www.google.bg/maps/@42.6675405,23.3560158,3a,75y,331.43h,106.69t/data=!3m7!1e1!3m5!1sslApMqfUQR_ByP66t6mAbA!2e0!6s%2F%2Fgeo1.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DslApMqfUQR_ByP66t6mAbA%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D345.76364%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i13312!8i6656
Много е върховно, особено като се умирише реката, или като минат братята с каруците!
Тази река наистина ли мирише? На мен ми се струва зелено и просторно там.
На тази река, като деца и викахме .айнарка.

Заповядайте, на ул. Пимен ----- има доста свободни апартаменти.
Защо не е застроена в социализЪма...

Има причина

# 48
Умирисва се, да, не всеки ден, но като се случи, ти държи известно време. Лятото пък избуява, завъждат се жаби и патици, всяка вечер пристигат майки с чавета и опищяват всичко.... Иначе е маркирано с обувка на едно дърво Innocent

# 49
  • Бургас
Нямате угода. Ако няма зелено - що има асфалт и бариери. Ако има - жабите и децата крякали:)

# 50
Това е Изгрев или Динабад обаче.
А в Изток има панелки по Жолио Кюри, които май се водят към страничните улици като адрес.

# 51
Рекичката минава през Изток и Дианабад. Панелки има по Тинтява, гледат точно към реката. Виж, за тези по Жолио Кюри не знаех, може би това е върховното място Simple Smile

# 52
За Пимен З. имах предвид. Не знаех, че тази река мирише. Там строят сега направо в реката.
Сега се замислих дали не бъркам тези дълги блокчета встрани от Ж. Кюри с панели. Май не са осем етажни, което значи, че трябва да са тухлени.

# 53
Тоест на Пимен Зографски не е добре да се вземе жилище, така ли? Аз съм ходила там на зъболекар и ми се видя добре, а и е застроено доста на същата улица. В интерес на истината ми казаха, че тази река имало проект да се покрие. Де да зная дали е вярно. А и жаби, патици и майки с деца не биха ми пречили ако живеех там. Виж, автомобили и мирис на изгорели газове да. В квартала нали има канализация, защо мирише тогава?

# 54
  • София
Дианабад каква беше причината да не искат трамвай? Май навремето имаше проект да минава по Г.М.-то?

# 55
Панелите в кв. Изток са след ул. Самоков и реката по ул. Тинтява, зад Есте копмлекса има един два блока, които може би са панелни.
По ул. Ж. Кюри и в посока на парка,  всичко е тухла, блоковете на АДИС, но те не са панели.
За терените на ул. Пимен Зографски, които дълго пустееха са ми казвали, че са имали проблем с вода/ почва, не са ставали за стоене, затова до сега бяха незастроени, неизползваеми.

# 56
Извинявам се за подвеждането за панелите по Ж. Кюри.

Дианабад каква беше причината да не искат трамвай? Май навремето имаше проект да минава по Г.М.-то?
Трамваят щеше да минава през гората и щеше да е на мястото на 94.

# 57

За терените на ул. Пимен Зографски, които дълго пустееха са ми казвали, че са имали проблем с вода/ почва, не са ставали за стоене, затова до сега бяха незастроени, неизползваеми.
Ами на същата улица има и двайсететажни блокове, ако е имало подпочвени води нали и тези блокове няма как да са строени безопасно. А и терените там ако са били частни, може би това е била причината да не се застроят в миналото. Истината е, че на мен уличката там ми харесва. За новите строежи нямам мнение обаче, но ми стана интересно.

# 58

Ами на същата улица има и двайсететажни блокове, ако е имало подпочвени води нали и тези блокове няма как да са строени безопасно. А и терените там ако са били частни, може би това е била причината да не се застроят в миналото. Истината е, че на мен уличката там ми харесва. За новите строежи нямам мнение обаче, но ми стана интересно.

Явно където не е имало проблем едно време да оползотворили парцелите, иначе защо ще оставят една част пустееща?
Има и общински терени по улицата, попаднах на една статия за замяна под формата на дарение с имот на улицата. Собсвеникът дарява декар в кв. Изток, на входа на парка, общината му дарява два декара с доплащане от негова страна там.
http://www.dnevnik.bg/gradska_sreda/2017/10/22/3060711_stolichna … v_si_dariha_imoti

# 59
  • София, Bulgaria
Вече съм в настроение и да разкажа нещо отпреди месец и нещо.
Звъни непознат номер и пита
- Продавате апартамент в Мухосранск / който разбира руски ще ме разбере

отговор
- Апартамента е продаден преди Х / Х е малко / значи преди Н брой месеци
- А добре

След 2 часа ми звъни женски глас
- Здравейте, продавате апт в Мухосранск.
И на нея обясних, че е продаден преди Н брой месеци, но се усетих и питам
- Къде виждате този телефон
Отговор
-На снимките е написан.
- Но коммент, уж за да защитя снимките бях  написал телефона, но брокерите и това не ги вълнува,

Тълкувание
Брокерите  от агенцията ХХЛ преди време са копирали снимките и сега са решили да ги пуснат на по ниска цена от района.
И жената ме пита
- Защо???

Отговорът ще дадете вие, читателите
Благодаря, че прочетохте поста и ще се радвам да отговорите.

Особено ще се радвам ако отговори Г- жа Томева...
Тя ми е малко сърдита, но не бива...

Успех на купувачите

dikobraz, обяснението е просто. Ако брокери  са Ви звънели, за да Ви питат дали сте продали имота си, нищо лошо не се е случило. Излизайки с имота си за продажба в интернет пространството Вие сте записан като продавач на еди какъв си имот в системите с информация на брокерите. Аз също имам инфо за частни лица 4 години назад. В тази база данни има бизнес за брокерите, защото Вие може да сте го продали, но много често се случва, като се обадиш дори след година на такъв контакт да се окаже, че имотът все още не е продаден. Да, бил е на пазара преди година, но продавачът е решил да го спре поради лични негови си причини, а днес да обмисля отново да стартира продажба. По този начин брокерът има информация за имот, които предстои да излезе на пазара, което е добре за бизнеса му. Може да го предложи на свой купувач, може да се договори с продавача да работят заедно и ето брокерът е перспектива за сделка. Така се прави, ако брокерът седи и чака имотът и клиента сами да дойдат при него ще има да си почака... Дори и да не работи със студени контакти, а само с контактна листа/ топли контакти/, пак  трябва да е супер активен, за да си намери бизнес.
Вие дори, може преди година в обявата си да сте написали, че не работите с брокери и да не Ви звънят, но това не означава, че важи и днес, може да сте си променили решението... Това е..
Ако обаче, някои ползва Вашите снимки днес, за да пуска фалшиви обяви, това не е правилно и може да сезирате съответния сайт и КЗП.
Трябва да знаете, че интернет не е "безопасно" място, Вие сте си публикували телефона  и всеки може да Ви звъни, колкото си иска и няма какво да му кажете. Нали за това сте си пуснали обява.
Да не мислите, че на мен не ми звънят разни малоумници...звънят. А като пусна флаери в даден район, че продавам имот, като част от маркетинга... тогава пък, за какво става дума, да не казвам. Но ползите са много повече от негативите.

Общи условия

Активация на акаунт