Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-22

• 86 238
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Simple SmileТе тия твойте познати щом не искат в центъра значи са от кварталите и комплексите, пък тия от кварталите и комплексите препирали да живеят в центъра - малко объркано ми се струва
Както казах никой не ви кара насила, но имайки предвид цените пазара си е казал думата, къде има търсене, гаден бил, ама скъп- това е положението

# 571
Аз също предпочитам център с хубаво разположение и гараж, пред някои от панелните комплекси.
Баш в центъра е мисия невъзможна да намериш гараж. Аз даже не мога да се сетя къде има такива сгради.
Simple SmileТе тия твойте познати щом не искат в центъра значи са от кварталите и комплексите,
Това как го реши? Не може ли да са от центъра, но да не искат да живеят повече там?

# 572
Всеки квартал си има и тихи улички и приятни сгради. А и всеки си има свои лични претенции за различни неща. Аз винаги съм искала жилище до парк и близо до планината, с метростанция наблизо. Затова и харесвам  Лозенец - от него много лесно се стига до Витоша, до Борисовата е, а реално Южен парк също е на пешеходно разстояние. Чичо ми с жена му и племенницата живеят в много хубав апартамент на Якубица, от моя гледна точка практически са в гората от всички посоки. Grinning
Ама цените са ми непосилни засега. Simple Smile

# 573
Simple SmileТе тия твойте познати щом не искат в центъра значи са от кварталите и комплексите, пък тия от кварталите и комплексите препирали да живеят в центъра - малко объркано ми се струва
Както казах никой не ви кара насила, но имайки предвид цените пазара си е казал думата, къде има търсене, гаден бил, ама скъп- това е положението
Къде съм написала, че не искат в центъра. Живяха в голям в центъра, продадоха го, купиха два малки пак в центъра.

# 574
Аз също предпочитам център с хубаво разположение и гараж, пред някои от панелните комплекси.
Баш в центъра е мисия невъзможна да намериш гараж. Аз даже не мога да се сетя къде има такива сгради.
Simple SmileТе тия твойте познати щом не искат в центъра значи са от кварталите и комплексите,
Това как го реши? Не може ли да са от центъра, но да не искат да живеят повече там?
Гараж при НС или се търси в съседни сгради.

# 575
Simple SmileПоста беше към Бубата, че доста объркано го е написала, а дали може да са в центъра, сигурно, но на някой нещо като не му харесва го променя, апартамент в центъра се продава лесно

# 576
Не се карайте, дами! Смог има за всички квартали Grinning

# 577
Не се карайте, дами! Смог има за всички квартали Grinning
Да, и си го има от край време, но сега го обявиха официално Frowning1

# 578
То НС в центъра са сигурно 20 сгради. Погледнах обявите в imot.bg от любопитство. Еми от 200 обяви за апартаменти с гаражи, реално само 10тина са в центъра. Другите брокерите ги сънуват, че са там Grinning

# 579
  • София
Предлагането на НС в центъра наистина е малко, но не са 20 сгради.  Peace Немалка част въобще не стигат до пазара - причината: малки парцели, съответно малък брой апартаменти и завишено търсене.

# 580
Преди няколко години търсех в Докторски с гараж, но нямаше. Не е да са били скъпи гаражите, просто нямаше. За това се отказах въобще да гледаме там, защото гаражът беше задължително условие.

# 581
Центърът е доста широко понятие и си има и хубави, и лоши места. Витошка е пренаселена, защото се харесва на туристите и купонджиите, но по пресечките може би е една идея по-добре. Спали сме във Валенсия на такава улица със заведения, е няма такава мъка, само на затворен прозорец може да живееш. Повече не повтарям грешката да резервирам нощувки в хотел на подобно място, пък да живея съвсем не ме влече.

Малките 5 кьошета и Шишман също донякъде страдат от шум и пиянски  крясъци, там също има заведения, отворени до малките часове.  Но не е като на Витошка. Раковска и Левски изобщо не стават за живеене заради трафика. Също и Графа. За офиси или магазини - да. В центъра има сравнително добри места за живеене, но в малките улички - Венелин, Паренсов, Хан Крум, Женева и от този сорт. НС на тези места, обаче, почти няма, а което го има, цената му е безбожна.  

Google, и аз затова го харесвам Лозенец Simple Smile Има предимствата на центъра, но без недостатъците. Но те и цените му затова са такива.

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 11:36 от Анонимен

# 582
Шишман и малките 5 кьошета ги харесвам заради заведенията. И са ми на десетина минути път от къщи (Шишман на малко повече Simple Smile , Витошка тоже, но избягвам да се подвизавам там. Винаги избирам да се движа по страничните улици.

# 583
Ако човек може да си позволи апартамент в идеалния център, може да си позволи и климатизирането му. Моя приятелка /вярно, със строителна фирма и контакти/, така направи - със система, която пречиства въздуха непрекъснато и не и се налага да отваря прозорци /а и то един чист въздух идва отвън.../.

# 584
Ами аз все още предпочитам старомодния начин за освежаване на въздуха като отворя прозорец, не като пречиствам изкуствено.

Общи условия

Активация на акаунт