Благодаря ти Злати,
но и от линка ,който си ми дала ,от опцията Стара версия не ме пуща излиза ми новата версия,явно не искат да се работи със старата версия, ще имам нужда от помощ.Лека вечер:angry:

но и от линка ,който си ми дала ,от опцията Стара версия не ме пуща излиза ми новата версия,явно не искат да се работи със старата версия, ще имам нужда от помощ.

На други съм го обяснила и също ги пуска! 
наминала си след мен снощи . Благодаря ти за статията за Патриша Хайсмит. БЯх чела тук-таме нещо за нея, но в статията автора ни е описал какво е представлявала жената-творец ПХ. Имала си е бая психологически проблеми, които се усещат и в произведенията й
Затова приемам и точните факти , но имам и ъгълче, което оставям открехнато за нещо друго, което не винаги може да се обясни с фактите 

даде тон за песен и днес още дружки са се включили в празничното музикалното оформление 
Бях чела някъде, че 5 годишнина от брака е кризисна за оцеляването му.
изгледах клипчето за Туба с дълга коса без звук 
ако ми се отвори някакъв времеви прозорец и аз с удоволствие бих изгледала отново Пленителката
преди 2 часа се опитах да влезна във форума през старата версия, обаче тц, не ставаше.
Отваряше се страницата, но всичко в нея беше с краката нагоре, редовете се разминаваха, вертикалното поле в ляво липсваше и т.н. Чрез новата версия влязох без проблем
Казах си, че явно това е начина потребителите да започнем да ползваме новата версия. Но после отново опитах и влезнах през старата. В новата има някои плюсове, но емотиконките ги няма Линка
. Аз съм направила файл, където съм закачила по-хубавите емотиконки, така, че ако искате мога да ви ги изпратя на месинджъра или на пощите. Като си запазите файла в компютрите после лесно можете да си ги качвате, ако публикувате през новата версия чрез прикачване на снимка. 
От къде и кога ли е?
Надявам се Надин или Баги да разследват и да ни кажат 

Линка
Благодаря ви за помоща от приятели.

Баги
Надин.
Цвети 

,благодаря!
,благодаря за разясненията по нея!

аз и преди дни писах, че вече не ми излиза опция да мина на старата версия, но... Детелинка ми даде директен линк и с него винаги съм си с нея, сложих го и преди, ще го сложа и сега - който иска да си влиза от там. Познато, удобно и най-вече бързо можеш да си подредиш мисли и картинки.
- след толкова много снимки преди, от доста време забелязахме и липсата им, та... няма дим без огън... 

Ей така, докато си чукате орехите за баклавата, да си я мислите

Много обичам тези дни, изпълнени с много задачки и очакване 

Аз, лично, смятам, че тази двойка е най-слабата от всички двойки на Туба.
Понеже нито за миг не ме вкараха в историята. Но това си е мое мнение. 

представям си какво му е било на нашия пухкавичък Онур, гледайки тази витрина! 

много се мъчих със загадката ти, но не се сетих.

, не си падам, но го гледах с интерес и ми хареса. 

/

Надин
Баги
Линка
Канти
,благодаря ви за споделеното! 

,покрай Мурат Й. се сетих за Ливан(там е получавал награда) и от там изскочи зайчето! 

Препоръчани теми