Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 240

• 99 833
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Привет Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Благодаря ти Злати, Flowers Bouquet Flowers Bouquet но и от линка ,който си ми дала  ,от опцията Стара версия не ме пуща излиза ми новата версия,явно не искат да се работи със старата версия, ще имам нужда от помощ.

Лека вечер:angry: Joy Joy Joy

# 226
Привет Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Благодаря ти Злати, Flowers Bouquet Flowers Bouquet но и от линка ,който си ми дала  ,от опцията Стара версия не ме пуща излиза ми новата версия,явно не искат да се работи със старата версия, ще имам нужда от помощ.

Лека вечер:angry: Joy Joy Joy

Мен ме пуска от новата версия....надолу в тъмното поле в надписа-Стара версия! Peace На други съм го обяснила и също ги пуска! Peace

# 227

Вичи, виж и моя пост, след този на Злати и преди твоя. За съжаление, новата версия не показва, че има нови отговори винаги, а като е последен на страницата, хич не го и отразява човек. Но какво да се прави, новото винаги е по-лошо от старото....Smiling ImpSmiling Imp

Лека нощ!

# 228
Здравейте, момичета и от мен

Баги Hug наминала си след мен снощи . Благодаря ти за статията за Патриша Хайсмит. БЯх чела тук-таме нещо за нея, но в статията автора ни е описал какво е представлявала жената-творец ПХ. Имала си е бая психологически проблеми, които се усещат и в произведенията й
Наистина като човек на точната наука искаш да изследваш всичко от всички ъгли . При теб 2+2е равно на 4. Но при мен не винаги е такъв отговора Wink Затова приемам и точните факти , но имам и ъгълче, което оставям открехнато за нещо друго, което не винаги може да се обясни с фактите Peace
А цялото се състои от съвкупността на + и - yes

Линка Hug даде тон за песен и днес още дружки са се включили в празничното музикалното оформление Heart Eyes

Като гледам в тези среди браковете не са много трайни Rolling Eyes Ето сега и Джансел Sad Бях чела някъде, че 5 годишнина от брака е кризисна за оцеляването му.  

НадинHug изгледах клипчето за Туба с дълга коса без звук Mr. Green А другото - голям карашък от турски звезди събрани, че и Али бей се мъдри там newsm78

Цвети Hug ако ми се отвори някакъв времеви прозорец и аз с удоволствие бих изгледала отново Пленителката

Много хубаво гифче на Аси и Асия от ТТ Peace

Много са сладки, нали? Laughing

Злати Peace преди 2 часа се опитах да влезна във форума през старата версия, обаче  тц, не ставаше.  Sick Отваряше се страницата, но всичко в нея беше с краката нагоре, редовете се разминаваха, вертикалното поле в ляво липсваше и т.н. Чрез новата версия влязох без проблем Peace Казах си, че явно това е начина потребителите да започнем да ползваме новата версия. Но после отново опитах и влезнах през старата. В новата има някои плюсове, но емотиконките ги няма  Линка Peace. Аз съм направила файл, където съм закачила по-хубавите емотиконки, така, че ако искате мога да ви ги изпратя на месинджъра или на пощите. Като си запазите файла в компютрите после лесно можете да си ги качвате, ако публикувате през новата версия чрез прикачване на снимка. Peace

Имаме си нова снимка   Flutter  От къде и кога ли е? newsm78 Надявам се Надин или Баги да разследват и да ни кажат Whistling

Малко зимна красота Peace

Този, който не носи Коледния дух в сърцето си,
никога няма да го намери под Коледната елха.

Рой Смит

Към сутрешното кафе ви слагам размислите на една актриса, която харесвам - Упи Голдбърг Peace
*Каже ли ти някой:"Ти ме допълваш" - бягай.
*Е, колкото и да ми е неприятно дами, трябва да ви призная, че Красивият принц е просто анимационен герой, а не мъж от плът и кръв.

http://webstage.bg/kino-i-muzika/4937-kazhe-li-nyakoy-ti-me-dopa … upi-goldbarg.html

Да отбележа четвъртък и аз Heart Eyes

Лека нощ!

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 01:47 от kanti

# 229
После как да вярвам, че по Коледа стават и чудеса. Не и в бг мамата. Точно сега да ми разклатят вярата и да ме тормозят с новата версия....
Здравейте! Като не мога да ви прегърна виртуално, да ви сипя за разтуха

Злати, старата версия ми се отваря, но с графиката й имам проблем. Та все едно само с новата версия мога да действам. А тя не ми е по-изразителна и уютна от старата. Вместо да се отпускам, се напрягам. Дано проблемът да се е промъкнал със зимата само тук там и временно.
А зимата от тази вечер е факт. Добре ни дошла.  

И на мене, като на Надин не ми се връзват много думите, приписвани на Туба. Помня старите й интервюта и тиражираните вариации в/у тях - не съм ги срещала. Някои съм превеждала. Ама знам ли....

Надин, права си за повода, по който сме писали за Талантливия мистър Рипли. Не знаех, че романа на П. Хайсмит има толкова екранизации, в първата от които е играл А. Делон.
Скрит текст:
А материала го сложих не защото съм фен на романите на П. Х., а защото хора, които живеят по свои правила (независимо дали ги приемам или не) са ми интересни. Радвам се, че не само на мене ми е направил впечатление.

Докато си пиша зимно пред камината, съм се отнесла, а като се събудих се оказа, че всяко античудо за няколко часа и излишно съм мрънкала. Проблемът ми изчезнал. Ама няма да си конвентирам поста постарому. Пускам го без емотикони и редакция.
От мене съвет за лека нощ: преди да се разгневите, поспете.
И  поздрав за всички, които очакват скъпи гости: Aз ще си бъда у дома за Коледа

ПП  Канти се е появила и ме е изкушила да й отговоря - и при точните науки не винаги 2+2 е 4, има вероятности, ама това е друга и дълга тема, както и да разкажа една история от 2012, когато очаквахме масово и всепланетно края на света.
Скрит текст:
Та тогава на въпросната дата  бях на концерт. След антракта светлините някак странно бързо угаснаха. Очаквахме вдигането на завесата и празнични звуци, ама не. Тъмнината продължи, залата притихна някак фатално, в очакване на апокалипсиса..... След малко се чу глас, но не от отвъдното: " спокойно, не е настъпил краят. Токът спря". Такава масова въздишка на облекчение и възкресение не бях чувала. Та толкова за планетите, пророчествата и масовата психоза. По-добре да се доверяваме на 2+2=4, а всичко различно няма да го връщаме. Нали затова е чудо, особено по Коледа.

За новата снимка - благодаря. Невъзможно ми е да открия нишани за разследване в тъмното по три букви, но видях, че арабките са писали, а гуги ми преведе: "Туба с журналистки от сайта Мелит (Милиет???) в очакване на концерта  на ..... в  ресторанта на Умут".

ПП2 писах в новата версия, защото в старата не ставаше, а накрая старата ми пуска поста, а новата - не. Както обичахме да казваме навремето "проблемът не е в моя телевизор"

ПП3 Отнасям си пухкавите сладури на Канти, казвайки ви пак лека нощ вече с прегърдка Hug

ПП4 Май за трети път ще казвам лека нощ, но се сетих, че едната дама от снимката съм я виждала и наистина е журналистка, т.е. арабките наистина са писали коректно:

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 02:27 от Bagi

# 230
Здравейте Hug
Злати HugЛинка HugБлагодаря ви за помоща от приятели. bouquet bouquet
Канти HugБаги HugНадин. HugЦвети Hug

Явно ,вчера Бг мамата си обновяваше новата версия,и предколедно може би искат да всички да я ползваме,въпреки  някои неудобства  които има.
Благодаря за новата снимка.

Добро и усмихнато утро ,приятели ! Simple Smile
Благословен нов ден !
Да бъде светлина в душите ни !
Да има любов в сърцата ни !
Да има Вяра ,Надежда и Добро в дните ни !
Приятелство ,топлота и обич за всички Вас ,приятели !

Хубав и спокоен ден ,дами bouquet

# 231
Добро утро! Hug

Имаме си нова снимка от снощи-Канти Hug,благодаря!

Баги Hug,благодаря за разясненията по нея!

Вичи Hug

Журналистката се казва Songül Hatısaru!Качила е новата снимката с Туба в ИГ....
https://www.instagram.com/p/Bc-oJtdlhmZ/

Аз все още влизам в старата версия! Peace

Хубав и успешен ден!

# 232
  • Русе
Добро утро!  Hug

3 дни преди Коледа - настроението е прекрасно, въпреки снощната провокация на форума  Peace

Слава богу, пак си с любимата стара версия, която снощи показа отвратителен изглед и ме отказа дори да чета.

Вичи  Hug аз и преди дни писах, че вече не ми излиза опция да мина на старата версия, но... Детелинка ми даде директен линк и с него винаги съм си с нея, сложих го и преди, ще го сложа и сега - който иска да си влиза от там. Познато, удобно и най-вече бързо можеш да си подредиш мисли и картинки.  Peace  

http://old.bg-mamma.com/index.php?board=401

За развода на Джансел не съм изненада изобщо... отдавна го подозирахме и сме го коментирали  Wink - след толкова много снимки преди, от доста време забелязахме и липсата им, та... няма дим без огън...  Peace

А тази екранна двойка... толкова я обичах и... а и още ме влече - толкова нежен, забавен... Е, имаше и драма и сълзи, но... на фона на днешните модерни сериали си беше като приказка.  Peace

Хубав ден на всички!  Peace

# 233

Привет привет! Hug Grinning
За днес реших да ви сложа пак загадка Wink Ей така, докато си чукате орехите за баклавата, да си я мислите  Thinking Laughing
Излезе трейлъра за продължението на Mamma mia . Една от главните актриси е свързана по някакъв начин с Туба, снимката и е била в темата. Коя и по какъв повод?

Хубав ден на всички желая! Hug

# 234
Добро утро

Отворих за малко нета преди да хукна по задачи и първата снимка, която ми попадна бе много дезорганизиращо заразителна:
Как пак да не закуся Whistling

Хубав и изпълнен с вкусотии и приятни емоции покрай коледата суетня Heart Eyes Много обичам тези дни, изпълнени с много задачки и очакване Hug

# 235
Добър ден, момичета!  Hug

Цитат
Незнаю как сказать..но фаны пишут, что Господин отказался ехать в Дубаи и вместо пары ТуКи едут за вторым местом чета Озчивит. Они уже подтвердили свой визит в Дубаи на фестиваль.
https://vk.com/club143398602?w=wall-143398602_81058%2Fall

Понеже ТТ е от Семра, мисля, че може да му се вярва. Peace
Не знам причината, поради която Къванч не може да отиде, но може  Туба да вземе наградата от името на двамата.
Разбрах, че Бурак О. и Фахрие отиват заедно да си вземат наградата за второто място.
Отказът,   ако не е свързан с важен здравословен проблем,  е неуважение към арабските фенове и не е професионално. А смятам, че КТ е професионалист.  Peace
Все пак, ще видим, казал слепецът... Mr. Green
Да си признаем, призът за първо място се дължи на любовта на арабите към двамата, а не на двойката в ДК. Wink  Аз, лично, смятам, че тази двойка е най-слабата от всички двойки на Туба.  ooooh! Понеже нито за миг не ме вкараха в историята. Но това си е мое мнение.  Peace
А в руските форуми са много разочаровани!  Laughing
Те пък какво си въобразяваха!  Joy Joy Joy

Друга новина не открих. Да се надяваме, че и тази не е истина, или, че КТ ще премисли.  Peace

Баги  Hug представям си какво му е било на нашия пухкавичък Онур, гледайки тази витрина!  Joy
Сигурно каквото и на мен... Sick
Надин  Hug много се мъчих със загадката ти, но не се сетих.  Sick Sick Sick
Моля, дай отговор, ако трябва и на лични, че другите да се помъчат още.  Mr. Green
Накрая песенното ми предложение

Едно предложение за необичаен, но сладък коледен филм - японски  Wink, не си падам, но го гледах с интерес и ми хареса. Peace
https://www.vbox7.com/play%3Acf903cc1a9

Нещо забавно. Wink Mr. Green Peace
Скрит текст:

Приятен предколеден петък!  Hug

# 236
Линка , давам първи жокер  - Аманда Сийфрид  Grinning

# 237
Здравейте, момичета и от мен в последния работен ден преди Коледа!

Днес отново форумът си прави експерименти с нас. И сега съм вече на новата версия, защото старата при мен за момента е в цайтнот
А това, което Цвети и Злати вчера ни обясняват за версиите и аз го правя. Но изглежда, че са решили по този начин да ни накарат да ползваме новата, след като старата "изпушва"

Баги знаех си, че ще се усетиш и ще ни кажеш за това, коя е жената от снимката

Линка появила си се с новина относно толкова очакваното от феновете ходене на Туба и Киво в Дубай. И аз се надявам Киво да размисли до тогава (естествено, ако написаното от Семра e истина ). И двамата са любимци на арабските фенове. Събирането им заедно в един проект беше отколешна тяхна лелеяна мечта. Е, случи се с ДК . Да се надяваме да ги видим заедно и в Дубай през януари Да не останат само многобройните колажи по въпроса

Надин  зарадва ме с информацията за Мама миа 2. Ще видим дали и при това продължение на филм ще се запази тенденцията да е по-слаб от първоначалния. Колкото до загадката - и аз съм пас, защото не мога да се сетя за актрисата, която има нещо общо с Туба

За Коледния дух ви слагам и една по-друга гледна точка- нали с Баги постигнахме консенсус по въпроса, че  цялото е съвкупност от + и - . А е и в тон със скритото от Линка
Скрит текст:
Няма нужда да сте весели по Коледа

Вероятно е много хора да ме обвинят в мръсен, долен песимизъм, но винаги съм смятала, че хората, които се гмуркат във вълната на позитивната мисъл, имат чувствителност към света колкото лятна хипарска пета.

Докато през есента сме пощадени от пресата на задължителната веселост, то напролет ни се повтаря как трябва да се събудим за нов живот, подобно природата, а през лятото сме задължени да сме щастливи, защото термометърът удря 38 градуса и имаме възможността да си топнем краката в морето на Приморско.

Но всички ще се съгласите, че най-страшно е по Коледа. Всевъзможни компании крадат образа на белобрадия старец, за да ни го наврат в лицето, неумело обвързвайки го с продукта или услугата, които продават. Посланията за весели празници, семеен уют, богати трапези и много, ама много весела Нова година се забиват в съзнанието ни като шрапнели. Топлото какао по коледни чорапи у дома пред телевизора се превръща в блато на щастието, в което трябва да се валяме като хипопотами. Семейните обеди трябва да са тържество на духа. А по време на всяко излизане навън трябва да се смеем със зачервени от щипещия сняг бузи като в реклама на щатски недвижими имоти. Забелязвате ли повторението на една дума? Ако не, ще ви я кажа още един път – трябва.

Това обаче просто не е вярно. В края на декември все така има хора, които са нещастни – защото им предстои раздяла, защото наскоро са преживели такава, защото имат болен приятел, или изгубена котка, или работата им не е така престижна, както им се иска, или партньорът им не е така надежден, както са си представяли, или просто така. Не са весели, не са щастливи. И това е абсолютно ок.

Периодът на коледни празници е едно от най-големите изпитания за разсъждаващия човек. Краят на годината идва с тихи, настоятелни напомняния, че и тази година не направихме това…и тази година не се случи онова…време на равносметки, съжаления, самокритика и потъване в екзистенциални плаващи пясъци. Вместо да получим разбиране от света за сложната психологическа ситуация, в която се намираме, ние се сблъскваме с неговата зловеща, непризнаваща и недопускаща страданието веселост. Веселост без причина, ей така, защото идва Коледа.

Ще ви кажа само едно – веселост без причина има единствено при хипоманията и при употребата на определени наркотици. Другото е поза, маска или насилствено изкривяване на психическата ни реалност, която трябва да се впише в контекста на „Весела-та Коледа“.

Но знаете ли? Тази година ще ви предложа нещо различно. Ако искате да прекарате Коледа сами вкъщи, играейки Counter Strike и тъпчейки се със сладолед, това е ок. Ако не изпитвате еуфорични пориви при вида на украсените магазини за фъстъци, това е нормално. Ако гърлото ви се свива от тревога, а не от радост при мисълта за предстоящите роднински сбирки, това не е осъдително.

Горчивите дарове на живота не спят по Коледа. И ако им сложим червени панделки и ги мушнем под елхата, те няма да изчезнат. Та дишайте спокойно. Липсата на коледен дух не е престъпление и за нея не следва наказание. Просто имайте спокойна Коледа.

https://mamamia.bg/koleda/niamanujdadasteveselipokoleda/

Тази виждали ли сме я?

Сега да продължа в тона даден от Вичи сутринта

Хубав следобед!

ПП. Надин дала си вече жокер, ама аз нямам време да се задълбоча

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 14:11 от kanti

# 238
Линка , давам първи жокер  - Аманда Сийфрид  Grinning

Аз и да не знам, гуги (любим приятел  Heart Eyes Mr. Green Laughing) всичко знае!  Joy Joy Joy
Ехо, спомняте ли си Аманда Сейфрид? Тя е актрисата, която заедно с Туба се изучава за симетрични черти на лицето в университет. / Не ми се рови за статията, но май беше в Станфорд Thinking/
Сетих се за това, защото съм във възторг от нов филм с нея и Шърли Маклейн. Сложете си го в списъците и непременно го изгледайте, когато няма да ги мислите Сюханчето и Джес Grinning

Скрит текст:
The Last Word / Последната дума (2017)

На Баги пожелавам лек път, а ние можем да си потанцуваме с музиката от този нов клип! Grinning

Engin Akyürek-Beren Saat-Kivanc Tatlitug-Farah abdullah- Tuba Büyüküstün

Сабинкова, в момента имам СтарТВ като канал в You Tube.
Ама как ги помпиш, бе!  newsm10 smile3501 love001

Едно от руските момичета ми написа на лични, че на този фестивал, ако не отидеш да си вземеш наградата, те елиминират, и печели следващия.
Имало такъв прецедент и то с Туба, която отказала да отиде да вземе награда и я дали на Мерием Юзерли. Помните ли такова нещо?  newsm78
Мен нещо ми се върти в главата, но не зная за този ли фестивал става въпрос. Ще трябва пак гуги  да питам... Laughing

# 239
Привет! Hug

Цвети HugНадин HugБаги HugЛинка HugКанти Hug,благодаря ви за споделеното! bouquet

На задачките на Надин,не отговарям тъй като не съм гледала тези филми или актриси!Явно съм гледала друго по онова време! Laughing И други книги съм купувала и чела тъй като две секции са пълни! Laughing

Но за това се сетих! Wink newsm10
Цитат
Имало такъв прецедент и то с Туба, която отказала да отиде да вземе награда и я дали на Мерием Юзерли. Помните ли такова нещо?  newsm78
Мен нещо ми се върти в главата, но не зная за този ли фестивал става въпрос. Ще трябва пак гуги  да питам... Laughing
Линка Hug,покрай Мурат Й. се сетих  за Ливан(там е получавал награда) и от там изскочи зайчето! Joy
Туба не е отишла за награда в Ливан-BIAF. ,тъй като  се е снимала в ''Още''!Тогава я дават на Мерием Узерли! Peace
От  2 август 2016г е.!Пуснала си инфото в темата! Wink
Цитат
http://www.gazetemag.com/tuba-buyukustun-gitmeyince-odul-meryem-uzerlinin-oldu/
Сегодня в прессе: Tuba Büyüküstün gitmeyince ödül Meryem Uzerli’nin oldu
Когда Туба Бюйюкюстюн не поехала, награду получила Мерьем Узерли

В Ливане в 7 раз проходила церемония награждения BIAF. На самом деле должна была ехать актриса Туба Бюйюкюстюн и получить награду как лучшая актриса. Но по причине съемок в фильме мужа "Ещё" она не смогла присоединиться к церемонии, и тогда награду было решено вручить актрисе Мерьем Узерли.
Пл сведениям, которыми располагает газета GazeteMag, Мерьем Узерли, которая приехала вместо загруженной работой Тубы Бюйюкюстюн, выручила в определенном смысле организаторов. На арабском интернет-сайте Al Akhbar поклонникам сообщили, что по причине отказа Тубы Бюйюкюстюн награда была присуждена Мерьем Узерли.
https://vk.com/eatb_haber
Линк към темата.....с твоя пост от тогава....
http://www.bg-mamma.com/?topic=934386.225

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 15:33 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт